Tema søndag #15: Det her vil fyrene have i sengen!

0
1443

Kæreste læsere!

Denne temasøndag byder på flere lækkerier end normalt, da vi af selveste Miss Grey, er blevet udfordret til at interviewe vores kærester i jagten på at finde ud af, hvad der helt præcist tænder fyrene, både fysisk og psykisk.

Interviewet var en øjnåbner for mig, da mange af Mr. Greys svar egentlig kom bag på mig!
Er jeg blevet så selvindbildsk, at jeg tror der skal store ting til, før Mr. Grey egentlig tænder på mig?
For det meste går han efter de mest naturlige ting, hvilket jeg indtil i dag, egentlig ikke troede om ham!

tv glee reactions sigh relief

Så hvad vil fyrene egentlig have i sengen?

Hvad tænder dig egentlig kropsligt ved en pige?

– Hun skal helst have en flad mave! Så skal hun være brunette og helst også have en grabby ass (en røv der er værd at tage fat i!)

Hvad skal man gøre for at tænde dig?

– For det første skal man udvise selvtillid, jeg gider ikke usikre piger, der holder sig tilbage i sengen!
– Dog hvis det er første møde, f.eks. i byen, skal man være den lyttende type, samt vise interesse uden at give “alt” – altså spille lidt kostbar, dog med en hårfin grænse. Det er uinteressant så snart det bliver for nemt for os.

Hvor skal man røre dig (fysisk), for at tænde dig?

– Man kan altid starte med at kysse mig i nakken, så er jeg i hvert fald klar. Desuden vil jeg helst have, at du smiler over hele femøren, jeg tænder jo helt vildt på dig, så du skal faktisk bare være dig selv! (nååååååeh, min charmebøf! <3)

Har du et hemmeligt punkt, som tænder dig helt vildt?

– Ja, det er når du ridder mig og tager hånden ned på mit mellemkød og samtidig massere mine boller. Det er lidt svært at forklare, men det er helt klart et G-punkt for mig, og jeg kan føle ALT!

Hvad tænder dig absolut ikke?

– Det må være når vi skændes!!!!
– Og så har du engang også slået en prut lige i hovedet på mig – det slog mig helt ud af kurs, og det tænder mig i hvert fald ikke! (Ps. den historie får I en anden gang)

Hvad så med fremmede piger (hvad tænder dig ikke der?)

– Man skal i hvert fald aldrig begynde at snakke om bistandshjælp og sygdomme man har eller har haft! Altså står man og minder om en hypokonder hopper jeg fra og pakker sammen med det samme. Piger der ikke har ben i næsen og ikke engang selvstændigt kan sige, at de gør noget for at holde sig i gang uddannelsesmæssigt eller karrieremæssigt, det taber mig!

Så hvad vil fyrene egentlig have?

Efter Mr. Greys mening, er det for fyrene meget forskelligt, hvad de gerne ser i en pige, dog er det i hans vennekreds meget vigtigt, at pigerne har noget mellem ørene og selvfølgelig er fuld i gang med karrieren. Planen skal være lagt fast, og de gider ikke hjerneløse piger, der er på bistand og heller ikke rigtig ved hvad de vil med deres fremtid.

Udseendet har også en del at sige, da vi som piger, helst skal repræsentere dem på en måde. Jeg kan huske, at jeg på et tidspunkt skulle med til Mr. Greys firmafest, og lige inden festen bad han mig om at huske, at jeg jo repræsenterede ham, og derfor gerne skulle opføre mig pænt.

Fyrene leder ikke efter en pige der prøver at lave dem om, de er som de er, og det er vigtigt at huske, at det var derfor du faldt for fyren. Du er faldet for ham, og ikke en eller anden drøm om, hvem han kunne blive når først du er færdig med at omforme ham!

Uanset hvad, er der i mine øjne en fyr for enhvers smag derude, de er meget forskellige alle sammen, og en eller anden dag skal man nok finde Mr. The One! Så hav tålmodighed og husk på, en eller anden dag er der en fyr derude, der har ledt ligeså længe efter dig, som du har ledt efter ham!

Xoxo

– Miss Quinn <3

New Girl love adorable wedding schmidt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here