Kære læser

Ak, når jeg tænker tilbage på gyden… Det er et stykke tid siden, at jeg udgav de fire første historie om nogle af mine tå krummende one night stands. Well det er på tide at dele en til. Den er et par år gammel, men har taget mig lang tid at komme over. Det er den eneste seksuelle oplevelse jeg har haft, som jeg direkte skammer mig over… Men nu er jeg klar til at dele den med dig!

Single and ready to F***

Jeg var fornyelig blevet single. En kombination af et underskud på sexkontoen og søde, smilende fyre over det hele, havde gjort mig godt og grundigt forvirret. Mit afsluttede parforhold havde varet alle mine teenageår, og da jeg fandt ud af, hvor let det egentlig var at få sex… Havde jeg i starten ret svært ved at styre det.

Jeg var lige begyndt på studie, og var til en fest i byen med de fleste af mine studiekammerater. Jeg ved, hvad du tænker. MEN NEJ. Jeg havde gudskelov ikke den uheldige seksuelle oplevelse med en medstuderende. And thank f*** for that! Jeg var fuld, meget fuld. Den slags fuld, hvor musikken føltes som en blid massage helt ind i kroppen, og alting gynger en smule fra side til side. Så det kunne lige så godt være sket!

Vild med dans

Jeg dansede på klubbens dansegulv, og nød min egen buzz. Det var ikke nogen bestemt, som jeg dansede mig. Det var med alle og ingen, og det gjorde absolut ingenting. Jeg var for fuld til at bekymre mig. Før jeg vidste af det, dansede jeg med en fyr, som så ret godt ud. (Det kan muligvis være en løgn, for jeg kunne ikke engang fremkalde hans udseende næste dag.. sååå…)

Vi dansede tæt og havde det sjovt. Han tog mig i hænderne og svingende mig rundt i takt til musikken (måske?). Det næste jeg huske er, at vi kysser hinanden midt på dansegulvet. Om det var godt eller skidt? Jeg har absolut ingen anelse. #stayclassy

Melanie Scrofano Dancing GIF by SYFY - Find & Share on GIPHY

Gyden…

Han træk mig med væk fra dansegulvet, ud på gaden og ind i en gyde i nærheden. Træk og træk. Jeg fulgte med uden nogen form for protest, og var helt med på hvad der skulle ske. Jeg er ret sikker på, at ingen så mig gå. Bortset fra en dude, der sagde hej, da vi kom gående forbi ham… GOD DAMN. Jeg var dog for fuld til at bekymre mig om det (før næste dag, men jeg hørte aldrig noget fra ham om det. HELDIGVIS).

Jeg havde en kjole på, og det gjorde det hele nemmere. Vi knaldede op ad muren. Det var frækt og forbudt. Men jeg var dog bekymret for, at der skulle komme nogle fra mit studie og se os. Men ikke bekymret nok til at det stoppede mig. Det var en hård stilling for os begge i det lange løb. Så han lagde galant sin jakke på jorden, som jeg kunne ligge mig på. Vi knaldede videre på jorden i et stykke tid, før vi blev enige om at stoppe.

Kan det blive værre? JA

Mens vi gik tilbage mod festen, opdagede den stakkels fyr, at han havde hundelort på bukserne… Han prøvede at spille cool omkring det, og prøvede stadig at få mig med hjem. Men min lyst var erstattet med en griner over hele situationen – også selvom jeg havde ondt af ham! Jeg var fast besluttet på at gå tilbage og feste videre.

Så jeg takkede pænt nej og sagde tak for mindet. Vi skiltes, og jeg så ham aldrig igen..(tror jeg ikke…) Jeg kom halvfnisende tilbage til festen. Klokken var mange og ingen var ædru nok til at opdage, at jeg havde været væk. Vi fik begge et halvt knald. Men han måtte gå alene hjem med bæ på bukserne. Super uheldig bytur. Stakkels fyr. Og stakkels mig for det minde. Lige der lærte jeg, at gyder ikke er gode at knalde i!

Læs også: Uforglemmelige one night stands #4 Et generøst tilbud

Tak fordi du læste med! Har du selv haft et akavet one night stand? (der måske endte i gyden?)… Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Tidligere artikelUlykkelig datenight med en tudetur i biografen
Næste artikelSådan fejrer vi Valentins Dag
MISS CURIOUS
Mit navn er Miss Curious! Jeg er gået fra at være i et fast parforhold, til at gå amok i det seksuelle univers som single, hvor jeg blandt andet begyndte at snuse til BDSM og meget andet. Min nysgerrighed og eventyrlyst har indtil videre lært mig, at jeg har nogle atypiske seksuelle præferencer, som du kan høre meget mere om i mine blogindlæg. Men samtidig nyder jeg stadigvæk kærlig, almindelig sex med masser af kys og kæleri. Intet emne er for langt ude for mig og min søgen på det, der gør hele forskellen. Jeg mødte på mystiskvis en mand, der ændrede hele spillet for mig, også selvom at han er et kid og jeg er mange oplevelser og erfaringer foran ham. Vores nuværende titel er ”friends with benefits,” men vi kommer tættere og tættere på hinanden, og hvem ved hvad fremtiden bringer? Find ud af, hvordan jeg formår, at skabe balance med disse seksuelle præferencer i mit almindelige danskerliv og følg med på min rejse, hvor formålet er at udforske verden og lære mig og min nuværende flamme bedre at kende. For kontakt: mc@missgrey.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here