Missgrey psykologen "Sådan håndtere du misundelse på en veninde"

udgivet:

Ting vi kvinder ofte tænker under blowjobs…

Kære Læsere!

Dagens indlæg er sat i humorens tegn, da det på det sidste er vrimlet rundt med skøre og sjove sexhistorier og oplevelser i min venindegruppe. Ofte oplever jeg, at mange af tingene handler om tanker under sex, som er mere eller mindre universelle. Vi kan i hvert fald alle sammen nikke genkendende til, at vi ofte også tænker disse ting under sex.

Og ikke bare sex. Blowjobs er bestemt ikke nogen undtagelse. Jeg giver jer derfor et par af de udtalelser, jeg har oplevet at få en god griner over.

Er nakkeost det samme som fnuller?

Kære Kvinde. Du ligger der på dine små flotte knæ i en dejlig ubehagelig stilling, mens du frækt hiver underbukserne af din begejstrede kæreste eller heldige bolleven/aftenens knald. Du har måske prøvet situationen før, men ikke desto mindre, så begynder tankerne at vrimle ind fra det øjeblik hans dillermand svupper ud over underbuksekanten.

Sig mig, hvornår vaskede du sidst dyret? 
Ikke bare dillermanden hopper ud af underbukserne, men med den en interessant lugt, som bedst kan klassificeres som en god blanding af sure underhylere, gammel snask fra jeres sidste omgang og den naturlige dillerlugt. Straks spekulerer du på, hvornår han mon sidst tog et bad…
Kan jeg diskret fjerne diverse fnuller? 
Ikke nok med lugten, så skal du ofte også deale med underbuksefnuller, hvis han ikke var i bad samme dag. Første tanke der slår dig, er dine muligheder. Hvis du knap så diskret begynder at plukke hans tissemand for fnuller, som man plukker en høne – så er det muligt, han opdager det.
Han skulle jo nødigt blive stødt over situationen. Du har nu derfor cirka ti sekunder til at beslutte dig, om du kan overleve fnuller i din mund. Eller må kaste håndklædet i ringen og bede ham om at gå ud og vaske den. Heldigvis kan du aflede hans opmærksomhed lidt med dine bryster, mens du overvejer situationen.
Var det lidt bræk i min mundvige? 
Du har nu endelig situationen under kontrol, og har et frisk lærred at arbejde med. Situationen kører glidende om man så må kalde det, og du kan mærke din heldige partner nyde det. I et splitsekund, hvor du endelig er begyndt at finde en rytme, tager din partner fast om dit hoved, og forsøger at gagge dig i vilde sky. Desperat forsøger du at få kontrol over situationen igen, og hvis det ikke er luft du mangler, så er det bræk der er på vej op.

Seriøst mand, ikke okay…

Kan en kæbe gå af led? 
Forskellige resultater til forskellige situationer kan virke både godt og dårligt. Hvad jeg mener er, at under jeres sædvandlige sex, kan det være utroligt rart med en fyr, der kan holde en god rum tid. Men under blowjob.. Oh god! Her kan overvejelser såsom: “Hvorvidt kan man få tidlig slidgigt i kæben”, eller “Kan den kan gå af led” rumstere rundt i dit hoved.

Bliver han aldrig færdig?

En sød lille gave fra din gavmilde kæreste… 
Det nærmer sig (heldigvis) afslutningen og din partner er ved at være så tæt på at hans dillermands størrelse er ret pumpet. Begejstret giver du de sidste kræfter for at få skubbet ham ud over kanten. Men straks løber du endnu et dilemma i møde.
Skal du vælge at sluge den gave han er så tæt på at levere, eller bruge hånden de sidste få sekunder og skåne dig selv for en kriblen, krablen i munden? Bliver han skuffet, hvis du ikke sluger hans gyldne dråber?

WHAT TO DO?

Kære læsere. Det var alt for denne gang – blowjobs og sjove tanker. Husk, hvis du selv har en sjov historie du gerne vil fortælle, eller har spørgsmål, så smid en kommentar nedenunder, eller send en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

 

Find mig på instagram: Missvanilladk

Find mig på snapchat: Missgreydk

Skriv til mig på: mv@missgrey.dk

Find os på facebook: Missgrey

 

Se Også