Missgrey-pige-fotograf-lasse-baltzer

udgivet:

12 sjove tanker jeg har tænkt under sex

“Kan han se mine næsehår hvis han kigger op mens han slikker mig? Nej det kan han da ikke.. Kan han? kan jeg diskret holde mig foran næsen på en sexet måde? Nej nej, han tror bare jeg piller næse. Husk at stønne! Arg ikke grynte, damm it. Måske jeg skulle købe en af de der næsetrimmere?..”

Kære Læsere!

Nu vil jeg dele en lidt sjovere side af mit sexliv, og jeg er sikker på at vi alle engang imellem tænker nogle absurde tanker under sex. Jeg har bare opdaget, at jeg faktisk gør det ret ofte. Derfor har jeg taget og skrevet en del af dem ned til dig kære læser, så du kan få dig en god griner. Så læs med og forbered dig på nogle ret akavede tanker.

Tanker om kroppen

“Jeg håber VIRKELIG at den der fnullermand er en fnullermand og ikke andet end det hvis jeg skal tage den diller i munden. Hrmp.. dårlig smag”

“Gad vide om han opdager den bums på ballen jeg ikke lige fik dækket.. Nej nej den er sikkert væk nu. Mærker lige efter. FUCK den er stor. Håber ikke han tager mig på røven. Nej nej se en fin pat, rør ved den i stedet”

“Vaskede jeg mit numsehul igår?”

“Mmm ja det er godt, lige der. ÅH GUD DET VAR ET STØRT STØN. Var det for højt? Mon hans forældre hørte det?”

“Burde jeg sige at han har en bussemand i næsen? Neeej.. Ej nu hænger den altså ud”

“BVADR, hvem savler sådan under sex?”

Tanker om dagligdagen

“Slukkede jeg egentligt ovnen? Ej det gjorde jeg da! Er det akavet hvis jeg går ud og ser efter?”

“Låste jeg døren? Hvad hvis den står åbent og alle ude på gangen kan høre vores hanky panky.. Ej jeg går liiige ud og tjekker”

“Gad vide om jeg kan finde ud af at lave lasagne som min svigerfar gør det? Skal i hvert fald lige have købt ind”

 

Tanker om andre

“Gad vide hvorfor min mor ikke tog mobilen, mon hun er okay? IKKE tænke på din mor nu, arg!”

“Mmm den lækre mandlige ekspedient fra Joe and the juice.. Mmm hans juicer.. Er det akavet at tænke på imens jeg boller med min kæreste?”

“Gad vide om vi kan få hjælp til indskudet til lejligheden af svigerfar.. Okay væk fra svigerfar, væk fra svigerfar – RETREAT”

Alt for pinlige tanker herfra. Lad mig vide hvis i vil have flere tanker eller har forslag til andre emner vi på Missgrey kan skrive om. Eneste du skal gøre er at sende mig en personlig mail på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Se Også