Blowjob

udgivet:

Sådan giver du ham et uforglemmeligt blowjob

*Indeholder reklamelinks*

Mænd elsker at få blowjob. Det er et faktum. Faktisk er det den mest ønskede sexform blandt heteroseksuelle mænd. Forskning viser altså, at mænd foretrækker at få suttet pik frem for at knalde. Og kan vi bebrejde dem? De får tilnærmelsesvis den samme nydelse uden at skulle gøre det samme arbejde. Et blowjob er altså det bedste, at en kvinde kan gøre for sin partner. Alligevel kan det være svært at vide, hvordan man skal gribe det an. For der sker ofte det, at når du har pikken i munden, vil han gerne liiige hjælpe dig lidt på vej og ender med at overtage styringen uden at tænke på, at han presser sit stive lem ned i halsen på dig, hvilket både fører til luftmangel og brækfornemmelser hos dig. Men sådan skal det ikke være! Med denne guide får du en række tips til at give ham et uforglemmeligt blowjob, der sender ham direkte i orgasmehimlen – uden at han blander sig.

Step-by-step: Sådan bliver du blowjob dronning

Der findes utallige gode råd både på nettet og i forskellige kvindeblade i forhold til at give manden hans livs bedste blowjob. Jeg har i denne guide samlet de tricks, der personligt har virket for mig. Alle guidens punkter er nemlig afprøvet med stor succes i praksis. Vi vil gerne vise, at det ikke er raketvidenskab at give din partner en god guffer. Derfor får du her vores bud på, hvilke evner du skal besidde for at blive blowjobbets dronning.

 1. Betragt det IKKE som et job

  Det absolut vigtigste punkt i denne guide, er at du skal stoppe med at se blowjobbet som en pligt. Kvinder, der har den opfattelse, er ikke særlige gode til at sutte pik, hvis du spørger mændene. Det kan være svært at se, hvilken del af at ‘gå ned på ham’, der er nydelsesfuldt for dig som kvinde. Her handler det om din opfattelse af begrebet nydelse. Du får vel heller ikke noget ud af, at en mand tilfredsstiller dig, hvis han ikke nyder at gøre det? Du opfylder jo et stort begær hos ham, som du får langt mere ud af ved at betragte det som din gave til ham. Samtidig tager han imod blowjobbet med langt større glæde, når du giver ham det af lyst i stedet for pligt.

 2. Tilbyd ham et blowjob

  99 % af alle mænd vil aldrig sige nej til et blowjob. Som kvinde kommer du altså langt alene ved at tilbyde det. Prøv det selv ved at spørge ham “Kunne du tænke dig et blowjob?” og se, hvad der sker. Vores bud er, at han sender et stort smil din vej. Men lad være med at tilbyde det, hvis du ikke har lyst til det, for han gennemskuer dig øjeblikkeligt og vil derfor ikke være i stand til at nyde det – også selvom han siger ja.

 3. Forspil til blowjob

  De fleste bruger sikkert oralsex som et forspil til selve samlejet. Selvom dette er tilfældet behøver du ikke gå direkte efter pikken. Det kan stadig være en god ide at tease ham lidt. Lad dine hænder og din mund udforske resten af hans krop, inden du tager hans pik i munden. Efter du har været rundt på hele kroppen med hænder og læber, kan du drille ham en smule ved at kysse ham rundt i området omkring hans penis, hvorefter du strejfer skaftet med tungespidsen, inden du endelig tager ham ind i din varme, våde mund.

 4. Sæt håret op

  En lille men vigtig reminder er at sætte håret op, før du dykker ned mellem benene på ham. Så ender det nemlig ikke med, at håret er i vejen, når du sutter ham.

 5. Tag ordet i din magt

  Selvfølgelig forventes det ikke, at du siger en masse, når du har munden fuld af pik. Du kan i stedet stoppe op et par sekunder for at lufte en dine beskidte tanker gennem en omgang blowjob-dirtytalk ala: “Din pik er så lækker” eller “Mhhm – du smager dejligt”. Det er vigtigt, at du holder dig til sandheden, ellers er det ikke overbevisende. Sig det, der falder dig ind med en legende stemme fuld af selvtillid. Det skinner igennem, hvis du frygter, at det lyder falsk eller akavet. Du behøver ikke indøvede dirtytalk replikker, men derimod modet til at gøre det uden frygt for at blive dømt. Sidst men ikke mindst er det bedre at sige noget i stedet for at give ham følelsen af, at du har en masse tanker og bekymringer undervejs, hvilket han let kan komme til at tænke ved, at dit ansigtsudtryk signalerer alvor, fordi du koncentrerer dig for meget.

 6. Tilfredsstil hans synssans

  Bare fordi du tager hans pik i munden, betyder det ikke, at du slukker for alle hans andre sanser. Mænd er visuelle skabninger, så sørg for at vælge en stilling, hvor han har en god udsigt. Du kan eksempelvis vælge at ligge dig nede mellem hans ben. På den måde har han udsigt til hans pik, der bevæger sig ind og ud af din mund. Ellers kan du ligge dig på sengen med hovedet udover sengekanten, mens han står op. Her vil han også kunne se din mund arbejde med hans pik samtidig med, at han har udsigt til dine bryster (og resten af din krop forfra). Du kan også sætte dig på knæ foran ham for at illustrere, at han dominerer dig ved at indtage din mund. Hvis du vil spice blowjobbet yderligere op, kan du benytte dig af forskellige rekvisitter og kostumer til at stimulere hans visuelle sans. Han vil sikkert elske at se dig i et frækt sæt lingeri og højhælede sko, mens du sutter ham.

 7. Se ham i øjnene under blowjobbet

  Vælg en stilling, hvor du med jævne mellemrum kan skabe øjenkontakt. Ved at se ham i øjnene udstråler du selvtillid og passion. Du behøver kun at kigge på ham et øjeblik. Det skal jo nødig virke som om, at du nedstirrer ham.

 8. Savl ham godt til

  Et godt blowjob er et vådt blowjob. Derfor er der ingen grund til at sluge det spyt, du producerer, mens du sutter ham. Savlen må gerne drive ned over hans pik, da det skaber den samme følelse som dine fissesafter gør under samlejet. Hvis det bliver for tørt, kan det blive ret ubehageligt for ham.

 9. Brug hænderne og husk bollerne

  Mange kvinder tror, at blowjobbet kun handler om at bruge munden. Brug af hænder betragtes som snyd. Men det er altså ikke en fodboldkamp, hvor der kan blive dømt frispark, hvis der er hånd på. Smør dine hænder godt ind i glidecreme og brug dem til at masturbere den del af pikken, du ikke har i munden. Mens du sutter ham må du heller ikke glemme resten af hans kønsdele. Giv hans testikler en masse opmærksom i form af blid massage med fokus på, at det er et yderst følsom område. Den mindste fejltagelse kan pådrage ham enormt stor smerte.

 10. Ingen tænder ved blowjob!

  Apropros smerte er mændenes værste mareridt, at du bider ham eller at dine hjørnetænder går imod under et blowjob. Derfor er det bedst at holde tænderne udenfor, mens du sutter ham.

 11. Variation er godt

  Blowjobbet er ikke kun et spørgsmål om at tage pikken ind og ud af munden. Bevæg din tunge på forskellige måder i et varierende tempo. Du kan eksempelvis sno din tunge rundt om skaftet eller bevæge tungen fra side til side, når du tager ham ind. Et godt trick er at slikke hans pikhoved, som er et meget følsomt område, fordi det er mødested for en hel masse nerveender. I forhold til tungeteknik handler det om at prøve sig frem og mærke efter, hvad din partner godt kan lide. Mænd er nemlig meget forskellige på det område.

 12. De(t) hemmelige sted(er)

  Men noget der med sikkerhed går ind hos alle mænd er stimuleringen af det hemmelige sted – nemlig penisstrengen, som forbinder penishovedet med forhuden. Udnyt det til din fordel at dette er et yderst følsomt område. Hvis du er frisk på et eksperiment, og han virkelig er med på den værste, kan du give ham hans livs orgasme ved at stimulere ham analt under blowjobbet. Her finder du nemlig hans prostata, der er lokaliseret 2-3 cm oppe i endetarmen. Snak med ham om det, inden du kaster dig ud i det. Nogle mænd er nemlig overhovedet ikke friske på ideen om at få en finger op bagi.

 13. Gå dybt

  Vi kan hurtigt blive enige om, at det ikke er særlig behageligt at tage hans pik helt ned i halsen, men du bliver i hvert fald ikke bedre til det, hvis du ikke forsøger at gøre det. Og deep-throating er den sexevne, der adskiller de gode blowjobs fra de uforglemmelige. Det viser nemlig, du er villig til at gøre noget, der tilfredsstiller ham til trods for, at det er ukomfortabelt for dig. At deep-throathe handler først og fremmest om øvelse: Placer ham i en stilling, hvor du har kontrollen, så han ikke kan presse på. Fokuser derefter på at holde din gag-refleks afslappet, mens du tager ham ind i munden. Når du er kommet et stykke ned over pikken, stikker du din tunge ud, hvilket gør, at du kan presse den længere ned. Hold ham der så længe som muligt – uden at kaste op selvfølgelig. Jo flere gange, du gør det, jo nemmere bliver det. Det handler nemlig ligeså meget om selvtillid. Du kan, hvad du vil!

 14. Giv lyd og skab vibration

  Ved at stønne mens du sutter ham, skaber det en vibration fra dit svælg til hans pik, som føles helt unik for ham. Samtidig er det et udtryk for, at du nyder at have hans pik i munden.

 15. Tålmodighed er en dyd

  Når du giver ham et blowjob, så husk på at det ikke handler om at få det overstået hurtigst muligt. I er ikke ude på en sprint, men snarere et maraton. Han nyder jo blowjobbet fra start til slut – og ikke kun orgasmen.

 16. Han behøver ikke komme ved blowjob

  Lad være med at være så fokuseret på udløsningen. Det kan sagtens være et godt blowjob, selvom han ikke kommer.

 17. Men hvis han gør…

  må du endelig ikke spytte hans sæd ud! Det viser nemlig, at du synes, at det er ulækkert, hvilket vil få ham til at have det dårligt med det. Hvis du ikke kan sluge med stil, må du sørge for at han ikke kommer dig i munden.

Læs også: Fifty Shades of Grey sexlegetøj – den ULTIMATIVE guide

 

Så for at gøre en lang historie kort, giver du ham verdens bedste blowjob ved at fokusere på nydelsen ved det – både for ham, men også for dig. Og nu hvor du har læst guiden igennem, er du klar til at komme i gang. Have fun!

 

Se Også