langditance-forhold-sådan-tilfredsstiller-i-hinanden-på-afstand

udgivet:

Langdistanceforhold? Sådan tilfredsstiller I hinanden på afstand

Skal du eller din sexpartner ud og rejse? Eller er du i et langdistanceforhold? Så læs med her for at få tips til, hvordan i tilfredsstiller hinanden på afstand!

Kære læser

Et langdistanceforhold kan være mange ting. Jeg havde kun kendt Mr. Unexpected i små fire uger, før jeg skulle ud og rejse i tre måneder. Hvad han er for en, kan du læse i dette indlæg. Vi havde på dette tidspunkt altså ikke engang fundet ud af, hvad vi var. Ingen af os var klar til, at det skulle være seriøst. Men vi havde heller ikke lyst til at dele hinanden. Så vi blev enige om at være “bollevenner, der kun boller hinanden”. Afstanden var en udfordring, men den indeholdte også en stor portion læring. Vi havde heldigvis online kontakt, i den tid jeg var væk. Og det i sig selv, åbner op for en hel ny måde, at lære hinanden at kende på.

Pir hinanden på skrift!

Vi startede de første par uger ud med, at kommunikere via Messenger og Snapchat. Vi skrev sammen hver dag, men det var uskyldigt. Vores samtaler indeholdte historier fra vores bedrifter den dag og vores tanker. Billederne på Snapchat var smilende selfies og hvad vores hverdag ellers bød på. Savnet til hinanden blev større. Der gik ikke mange uger, før der begyndte at komme en lummer stemning i de sene aftentimer.

“Det startede ud med, at vi hver især beskrev vores sexfantasier. “

Nogle gange skiftedes vi også til, at skrive nogle sætninger om, hvad vi hver især ville gøre ved hinanden. Dette var enormt pirrende og det killede alle de rigtige steder. Vores næste skridt blev, at sende hotte billeder til hinanden. Det startede meget uskyldigt ud med, frække blikke og bar overkrop. Eftersom stemningen blev mere og mere intens, begyndte billederne også at blive det. Vi begyndte at onanere sammen og sende billeder og videoer af det. På denne måde, legede vi sammen på afstand og det var sindssygt frækt!

Fræk selfie

For at krydre vores kontakt yderligere, begyndte vi at spille sandhed eller konsekvens. Det startede uskyldigt ud. Spørgsmålene omhandlede vores drømme og præferencer. Udfordringerne var søde og uskyldige. Dette gjorde, at vi kom tættere på hinanden og vi åbnede op for hinanden på en ny måde. Men før vi vidste af det, fik vi hinanden til at gøre nye og mere grænseoverskridende ting. Jeg fik blandt andet Mr. Unexpected til at filme hans ansigtsudtryk, mens han kom. Og han fik mig til at filme, at jeg pillede ved mig selv. Kun fantasien sætter grænser! Det var en rigtig hyggelig og fræk måde at sexte på.

Tænk dig om en ekstra gang inden du sender

Vi brugte oftest Snapchat til at sende frække billede. Det giver en form for tryghed at vide, at efter afspilning forsvinder beviset for evigt. Derved ikke sagt, at du skal sende en masse, som du ikke vil stå inde for! Du skal selvfølgelig kun sende frække billeder af dig, hvis du stoler hundrede procent på din partner. Dertil skal du huske, at de beskeder som du sender, er forevigt. Du kan tage nogle ekstra forholdsregler. Som for eksempel, kun at bruge snapchat med tidsvisning. På den måde er du selv i kontrol over situationen. En anden regel kunne være, kun at sende billeder af din krop, uden dit ansigt. Tænk lidt over hvem du er som person og hvem din partner er. Du skal aldrig sende noget du skammer dig over, eller noget du ikke føler dig tryg ved.

“Sexting og frække billeder er et ekstra valgfrit krydderi, der vil gøre ventetiden, til i ses igen, lidt frækkere.”

Fræk underholdning til dit langdistanceforhold

Udover Messenger og Snapchat, vil jeg anbefale en app, der hedder Ipassion. Det er et spil for dig og din partner, hvor i skal gætte hinandens svar på spørgsmål, omhandlende sex og parforhold. Spillet opfordre til at lære hinandens fantasier at kende på. Du vil måske opleve, at du lære noget nyt om din partner. Dette giver jer en anledning til, at åbne op for en dialog, der måske kunne gøre en stor forskel for jeres sexliv. Det var i hvert fald det der skete for Mr. Unexpected og jeg. Du skal svare på to spørgsmål og herefter skal din partner gætte hvad du har svaret. Et spørgsmål kan for eksempel være, ”hvad er din yndlingsstilling?” Her er det så muligt, at vælge mellem nogle forskellige svar muligheder, ”Doggystyle, missionær, cowgirl eller 69’eren”. Du får point hver gang du svare rigtigt og vinderen kan vælge en fræk præmie. Appen findes i en gratis version og giver mange timers fræk underholdning!

Sådan gør du:

  • I skal begge downloade Ipassion og en af jer skal invitere den anden via Facebook.
  • I skal skiftevis svare på to frække spørgsmål og gætte partnerens svar.
  • I får ti point for hvert rigtigt svar og den der først når op på hundrede, har vundet.
  • Vinderen får lov at vælge en sexet præmie, som for eksempel at give partneren en omgang massage.

Jeg håber, at du kan bruge dette indlæg som inspiration til, hvordan i kan have et langdistanceforhold og stadigvæk opfylde hinandens behov. Held og lykke med det!

Har du nogle tilføjelser eller kommentarer, så er du velkommen til at poste dem herunder, eller skrive direkte til mig på min mail på mc@missgrey.dk

Følg desuden mig og Missgrey på de sociale medier. Du finder os på Instagram og kan følge både min personlige profil Misscuriousdk eller vores fælles profil MissgreyDK. Find også Missgrey på Facebook, hvor du vil blive opdateret med de nyeste indlæg!

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

Se Også