Bolleven

udgivet:

En skrøbelig kærlighedshistorie.. del 4

Fik du læst del 1, del 2 og del 3 af min kærlighedshistorie?

Derfor udeblev min orgasme..

Jeg ønskede inderligt at starte mit nye forhold på ærlig basis. Jeg havde løjet en del i mit gamle forhold, en ond cirkel som desværre aldrig slutter igen. Men det var svært da der pludseligt opstod et problem. Jeg havde nemlig svært ved at få en orgasme. Mr. Teddy var forstående, sød og kærlig, men som tiden gik begyndte det at gå mig på. Hvorfor kom jeg ikke? Det blev mit omdrejningspunkt når det kom til sex med Mr. Teddy, men på et tidspunkt gav jeg slip på det. Og netop det at give slip på ideen om at jeg skulle have en orgasme, gjorde at netop denne kom til mig. Men det er en hel historie for sig, som jeg nok på et tidspunkt blogger lidt om. Men lad os sige at det lidt var vores første parforholdsproblem.

Ikke fordi det at man ikke kan få en orgasme er et problem, men hele vores og især min håndtering af det var forkert. Men jeg lærte at ærlighed er den sværeste men også i længden den nemmeste løsning.

De tre små ord..

Efter vores første knald tog det ellers fart med Mr. Teddy og jeg. Vi knaldede ofte, vi datede en del og allerede inden for den første måned mødte vi hinandens familier. Så det gik alt sammen vældig hurtigt. På min 18 års fødselsdag valgte Mr. Teddy at møde op med tre små ord i gave til mig.

Det var første gang han sagde han elskede mig.

Og det var fantastisk. Mr. Teddy er typen der elsker meget og længe, han siger det ofte og er det mest kærlige menneske jeg kender. Omkring en måned senere havde vi stadig ikke sat titel på vores forhold. Vi følte begge to at vi var seriøse og at vi gjorde alt sammen som et par. Men vi var begge bange.

Så utroligt bange for at blive sårede igen, og for at springe for hurtigt ud i noget som vi ikke var 100% sikre på. For Mr. Teddy var ikke min første kærlighed og jeg var heller ikke hans. Vi var ikke uskyldige og uvidende. Vores hjerter var ikke længere hele, og vi var bange for at lade hinanden være limen. (meget poetisk, i know)

Men på et tidspunkt tog Mr. Teddy sig gevaldigt sammen og en sen og kold aften over et bål, skumfiduser og tæpper spurgte han mig om titlen. Og jeg sagde selvfølgelig JA.

Men jeg havde ikke givet helt slip for jeg kunne endnu ikke sige jeg elskede ham, på trods af de mange gange han sagde netop dette. Efter tre måneder på Mr. Teddy’s fødselsdag, gav jeg endeligt slip. Jeg fortalte ham de tre små ord som skulle være startsignalet til at vi rigtigt kunne begynde vores fælles rejse.

Men ikke uden bump på vejen..

Utroskaben var det tredje hjul..

Når man oplever noget traumatisk i sit liv, risikerer man at det får følger for en resten af livet. Jeg oplevede at have en utro kæreste, som min aller første kærlighed og netop dette gjorde det så uendeligt svært at stole på Mr. Teddy.

I mange tilfælde og situationer i starten af vores parforhold, var vi begge bange for utroskab. Eller måske ikke utroskab, men bange for at blive sårede. Vi følte os begge skrøbelige, vores kærlighed var skrøbelig. Den voksede sig større hver dag, men vi mærkede den ikke vokse stærkere.

Kærlighed er svær. Den er skrøbelig, uforudsigelig og ikke mindst helt og aldeles storslået. Det kræver mod at kaste sig ud i, og det kræver mod at blotlægge sig for et andet menneske. Hvis man går halvhjertet ind i et forhold og ikke tør spille med åbne kort – kan man efter min mening ligeså godt lade være. Men jeg ved hvor svært det er, jeg ved hvor svært det kan være at give slip på fortiden..

.. og lade sig selv være skrøbelig.

Dette var det sidste afsnit i min skrøbelige kærlighedshistorie. Jeg håber i har nyt at læse med og jeg ønsker jer alle et godt nytår her på min egen fødselsdag.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også