Fik du læst første del af min kærlighedshistorie? Her kommer anden del..

Det kildede ikke bare i maven men også andre steder ved tanken om at skulle se ham. Adrenalinen pumpede og fik mit hjerte til at slå alt for hurtigt under min glitterkjole. Glimmeret var begyndt at falde af allerede inden jeg tog hjemmefra for at mødes med Mr. Teddy i København. Han havde inviteret mig ud på en fin restaurant og vi havde aftalt at vi gerne måtte være pænt klædt.

Jeg overvejede at løbe skrigende væk fra bussen da den kom.

Jeg talte minutterne til jeg ville være der, dobbelttjekkede rejseplanen, dobbelttjekkede hans søde besked. Idet jeg stiger på bussen ringer min mobil og en kær veninde er begejstret i den anden ende. Men jeg har ingen saftige detaljer endnu, for jeg er jo ikke engang derhenne endnu.

Jeg stiger ud af bussen.

Jeg ser ham.

Jeg krammer ham.

Vi begynder at gå.

Jeg plaprer løs som en nervøs hundehvalp og lægger slet ikke mærke til at han er stoppet op. Jeg går videre i min egen tanke og talestrøm. Grinende kalder han mig tilbage – vi er allerede ved restauranten. Først halvvejs igennem aftenen finder jeg ud af at det er hans fars restaurant vi er på. Jeg husker nemlig at jeg blev lidt mærkeligt til mode over alle tjenerne kunne hans navn – er det her han tager alle damerne med hen?..

Hvidvinshjerne og pinligheder?

Jeg ved nu at maden er god for jeg har efterhånden været der et par gange, og jeg husker præcis hvad jeg fik på menu kortet. Men jeg husker ikke hvordan maden smagte, jeg husker ikke præcis hvad vi snakkede om. Men jeg husker at samtalen gled ubekymret som jeg netop var bekymret om.

Jeg husker dog vinen. En helt fantastisk vin, som selvom jeg har fået den mange gange efterfølgende aldrig har smagt så fantastisk som den gjorde den aften.

Vi gik fra restauranten ud i Københavns mørke vinter og jule fyldte gader. Vi gik egentligt bare rundt i et langt stykke tid og snakke om alt hvad der faldt os ind. Vi var inde et sted for at få kaffe og da de lukkede gik vi ind et sted og fik en øl. Klokken blev rigtig mange, men ingen af os havde lyst til at sige farvel.

Han var en ren gentleman hele aftenen, prøvede ikke på noget og var slet ikke anmasende. Da klokken slog fem om morgenen måtte en beslutning tages. Forbløffet over min egen stemme, hørte jeg mig selv spørge om vi ikke bare skulle tage hjem til ham? Sådan lidt indirekte. Han kunne mærke jeg tøvede og forsikrede at det var uden forventninger og at han sagtens kunne sove på sofaen.. En lille fræk tanke dukkede op..

Jeg havde så ualmindeligt meget lyst til ham. Men kan man have sex på første date? Turde jeg have sex på første date?

Nul kys og alt for meget glimmer

Under mine fødder på badeværelset lagde jeg mærke til glimmeret. Alt glimmeret fra min kjole var drysset ud over det hele, selvom jeg havde forsøgt at være forsigtig. Jeg kiggede mig selv i spejlet og stod i det store dilemma – skulle man fjerne makeuppen eller lade være? Jeg besluttede mig for at fjerne lidt af den.

Jeg vendte tilbage til hans værelse.

Her begyndte nervøsiteten langsomt at træde ind på begge sider. Vi havde haft en dejlig aften, men var vi klar til mere og havde vi lyst til det? Jeg havde i hvert fald lyst, men var muligvis for ædru til at gennemføre det. Ingen tog skridtet og vi valgte at lægge os i sengen for at sove.

Sådan gik det dog ikke. Vi endte med at snakke hele natten tynd, og på et tispunkt som jeg ikke husker begynder Mr. Teddy at nusse mig. Efterhånden som jeg ikke skubber ham væk bliver hans nus mere personlige og snakken dør ud. Jeg husker hans blide strøg over de helt intime steder og jeg husker han fik lov til at udforske mig forneden.

Men jeg husker også at jeg ikke kunne mere end det, ikke fordi jeg havde lyst. Men af frygten for at sex på første date ville ødelægge chancen for at se ham igen, at lysten ville tage over og vi aldrig ville nå og udforske de andre aspekter af vores mulige forhold.

Så vi stoppede, og vi sov. Eller jeg sov i hvert fald, Mr. Teddy påstår han var vågen hele natten og nussede mig.

Inden jeg faldt i søvn husker jeg at jeg tænkte en enkelt tanke. Hans hånd rystede da han nussede mig, hvad skulle det betyde?

Næste lørdag handler om vores svære start på et kærlighedsforhold, om hvor svært det er at slippe fortiden og utroskaben, og bare lade sig falde ned i armene på en anden person. Og om at føle sig skrøbelig. 

Much Love

Miss Vanilla

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here