Skjulte erogene zoner

Opdateret

Skjulte erogene zoner: Dette skal din kæreste vide

Der findes mange skjulte erogene zoner, som er vildt følsomme og kan gøre dig ”totally crazy” på kroppen. Her får du derfor en tjekliste over dine erogene zoner, som vi ofte overser i kampens hede.

Skjulte erogene zoner: Vis denne artikel til din kæreste

1. De mest kendte steder

For det første, er der din klit (eller klitoris), som er fyldt med tusindvis af meget følsomme nerveender. Klitoris er et af de punkter på kroppen, som nærmest kun er lavet til ultimativ nydelse på kvinden. Selvom den på de fleste kvinder kun er på størrelse med en ært, er det rettere sagt kun toppen af isbjerget. Den kan give dig de VILDESTE orgasmer!

Og så er der dine brystvorter, som også er en af de skjulte erogene zone – både for mænd og kvinder. Og selvom nipples ikke er et kønsorgan, så sidder der et hav af skønne nerver samlet lige her. Så fokus på nipples!

2. Under brystet

Faktisk er du utrolig følsom lige under brystet på din underboob, som man siger. Her er huden ekstra følsom, og kærtegn på dette område, vil derfor vække en tiger i dig.

3. Numsen og anus

Ifølge mediet, Awaken.com, så er numsen med på listen over de skjulte erogene zoner, som er værd at se nærmere på. Her er balder og anus på listen. Men som der også står, så kræver dette område rigtig stor tillid parterne imellem. Det er svært at nyde, at området bliver kærtegnet, hvis nervøsiteten omkring hygiejnen fylder for meget. Sørg derfor for at snakke om, hvis numsen skal forkæles med blide berøringer.

Ekstra bonusinfo: Lige der, hvor numsen bliver til lår, er der også en overset erogen zone. Så forkæl dette særlige sted.

4. Bagpå dine knæ

Vi kender alle til at blive kildet de mest irriterende steder. Det er næsten svært at holde kroppen i ro, når det sker. Og et af de steder, som vi ofte bliver kildet på, er bagpå vores knæ, altså knæhasen. Denne erogene zone er fyldt med nerver, så få ham til at kysse stedet, røre ved det og slikke det.

5. Lad magien ske: Hovedbunden

Lige netop denne zone, er grunden til, at vi elsker at gå til frisøren og få vores hår vasket grundigt igennem. For som oftest, hører der en god hovedbundsmassage med, når frisøren går i krig. Og det er noget, de fleste nyder og synes godt om. Og når kæresten nu efterligner tricket med en god hovedbundsmassage, hvorfor så ikke fortsætte om til nakken? Har du måske ikke lagt mærke til, at i mange kærlighedsfilm, der bliver kvinden kærtegnet her på et eller andet tidspunkt? Nakken et er af de mest sensuelle og sexede steder ever. Så skynd dig igang med nipples, numse, knæhaser og hovedbund asap!

Se Også