Kære læsere.

Jeg vil i dette indlæg fortælle historien om min første gang med analsex. Inden jeg prøvede det, var jeg overbevist om, at det var en form for sex, som jeg aldrig ville kaste mig ud i, men jeg kom på andre tanker efter, at ‘Masteren’ fik mig overtalt.

God fornøjelse!

Sport i to’eren – fra nej til ja

Min relation til ‘Masteren’ havde stået på on/off i et par år, hvor han nærmest fra dag et havde givet udtryk for hans lyst til at dyrke analsex med mig. Min holdning til sex på daværende tidspunkt var meget anderledes, end den er i dag. Især analsex var i mine øjne unaturligt og uhygiejnisk. Jeg var overbevidst om, at jeg aldrig ville få lysten til at blive taget bagi.

Jeg kunne overhovedet ikke forestille mig, at jeg ville være i stand til at nyde det. I min verden var det et tabu, fordi jeg havde indtrykket af, at det hørte til i pornofilm og ikke i mit soveværelse. Desuden var der ingen af mine veninder, som snakkede om, at de havde prøvet det, hvilket gav mig den idé, at analsex var unormalt, når nu der ikke var nogen af dem, som dyrkede det. Derfor afviste jeg ham blankt, hver gang han foreslog det.

I takt med at min seksuelle viden voksede, blev jeg mere og mere modtagelig overfor ‘Masterens’ bøn om at give analsex en chance. Jeg udlevede mine mørkeste fantasier om at blive  domineret seksuelt sammen med denne mand. Jeg havde derfor fuld tillid til, at han kendte mine grænser og ikke ville overtræde dem. Efter mange ugers overvejelser besluttede jeg mig altså for udvide min seksuelle horisont ved at prøve analsex.

Den blide optakt

Jeg kunne mærke, at det betød meget for ‘Masteren’, at jeg havde sagt ja til at have analsex med ham. Han havde prøvet det før, hvilket gjorde, at jeg følte mig tryg ved at gøre det sammen med ham. Vi skrev manuskript som altid, hvor vi planlagde min anale debut ned til mindste detalje. På den måde var det mest komfortabelt for os begge.

Efter alle detaljer var på plads, besluttede vi os for at føre det ud i livet. Det skulle foregå hjemme hos mig. Jeg vandrede nervøst rundt i lejligheden, mens jeg ventede på han ankom. Jeg var splittet. På den ene side havde jeg virkelig lysten til at give det en chance med det formål at udfordre min egen seksualitet samt at please min ‘Master’. På den anden side var jeg af den overbevisning, at det ville gøre ondt frem for at gøre godt.

Idet jeg hørte, at det ringede på døren, vidste jeg, at der ikke var nogen vej tilbage.

Jeg bød ham velkommen i gangen ved at klæde mig af foran ham. Da jeg var helt nøgen, førte han mig hen til sofaen i stuen, hvor han lagde mig ned på ryggen. Min nervøsitet resulterede i, at jeg trak vejret meget hurtigt. Han lænede sig ind over mig fuldt påklædt og plantede begærlige kys rundt på hele min krop, mens han med sin lækre stemme hviskede: “Slap af”. Derefter fandt han rebet frem, inden han fik mig til at hæve mine arme og ben, så han kunne binde mine håndled sammen med mine ankler.

Ultimativ dominans

Da jeg var bundet som aftalt, blev jeg blindfoldet. Jeg var fuldstændig under hans kontrol, hvilket i sig selv tændte mig helt vildt. Det sitrede i min krop af spænding og forventning. Han begyndte at lege med min fisse for at ophidse mig yderligere. Han lod mig endda få en orgasme, inden han smurte mig ind i glidecreme og begyndte at massere mit bagerste hul.

Han tog sig god tid til at sikre sig, at jeg var klar ved at lave en glidende overgang fra massagen til at stikke en finger op. Det var en underlig fornemmelse at mærke hans finger arbejde i mit røvhul. Jeg kan huske den kolde følelse af glidecremen blandet med følelsen af at være fyldt ud. Efter noget tid vænnede jeg mig dog til det, hvilket fik ham til at føre to fingre op på samme tid. Jeg længtes efter at mærke ham, så da han endelig trængte op i min røv, gik der et elektrisk stød af forløsning igennem mig.

Selve det anale samleje varede ikke særlig længe.

Han var utrolig blid undervejs og spurgte flere gange, om jeg var okay, hvilket gjorde, at jeg havde en slags “ud-af-kroppen” oplevelse, eftersom jeg ikke var vant til at opleve ‘Masteren’ på den måde. Det var ret ambivalent for mig, da det alligevel gjorde, at jeg følte mig tryg ved situationen. Derudover kan jeg huske, at jeg var overrasket over, at det ikke gjorde særlig ondt. Måske var det fordi, at jeg nød det mere, end jeg ville stå ved på det tidspunkt. I min verden var det den ultimative måde, at blive domineret på, hvilket var den tanke, som gjorde, at jeg blev helt vild med analsex allerede fra den første gang, jeg prøvede det.

Det var altså fortællingen om min første gang med analsex. Hvis I har lyst til at dele jeres første oplevelse med analsex her på bloggen, må I hjertens gerne kontakte mig på mf@missgrey.dk

Tak fordi I læste med!

Miss Felicity

DEL
Tidligere artikelMr. Boyfriends frække overraskelse
Næste artikelGet “Real” og husk kondom
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

2 KOMMENTARER

  1. En god ide til første gang med anal, er at anskaffe sig en Butt plug begynder sæt, så måsen vænner sig til størrelsen, på den måde risikere man heller ikke skader. En anden god ide er, selvfølgelig at rengøre sig inden, da rigtig mange nye inden for anal, er super nervøs for om der nu kommer noget med ud – disse tanker kan gøre der svært at slappe af også gør det ondt.
    En tredje ide kunne også være, at ens partner/kæreste gav en en hjemme opgave, med hvor han/hun skulle udforske sig selv analt med fingre og legetøj, så vedkommende ved hvordan det føles inden 🙂

  2. Hej Maria.
    Mange tak for dine gode råd og overvejelser om den første gang med analsex. Dette indlæg er min personlige fortælling og ikke nødvendigvis sådan, at jeg råder andre til at gøre det. Jeg kan sagtens følge din overvejelse omkring, at der kan komme noget med ud, men det var ikke noget, jeg tænkte over første gang. 🙂

EFTERLAD ET SVAR