Miss MILF - Skal jeg være mor igen

udgivet:

Skal jeg være mor igen? #2

Kære læser,
Det bliver et lidt kort indlæg fra mig idag. Hvis du læste med sidste fredag, så ved du, at jeg er blevet gravid igen (hvis ikke, kan du læse det her). Jeg fortalte sidst, at jeg ville give jer svaret idag, men sandheden er desværre lidt anderledes..

Fortvivlelse og jagt på svar

Jeg har været meget fortvivlet, og ikke rigtig vidst, hvilket ben jeg skulle stå på. Gudskelov er jeg ikke særligt langt henne, så jeg kan trække mit svar til næste uge – for det er desværre nødvendigt. Mr. Bad er ikke i tvivl, og vil gerne have barnet, men jeg er mere i tvivl, men utroligt desperat på et svar fra mig selv.

Men hvad er bedst? En abort eller en nyfødt med en mand, man knap nok kender?

Når man sætter det op på den måde, lyder svaret måske indlysende. Det er det bare ikke for mig.

Skal jeg være mor

Hvad nu?

Vi giver det et par dage mere. Jeg skifter følelser omkring det hele tiden, og det er utroligt frustrerende. Men jeg prøver at slappe af i min ellers meget graviditetsramte krop, og mærke efter hvad der føles rigtigt.

Skal jeg være mor

Jeg er dog bange for begge udfald, det må jeg blankt indrømme. Jeg er bange for at fortryde en abort, men jeg er virkeligt også bange for at blive mor til to små banditter! Jeg er bange for at gå glip; gå glip af mit eget liv, og se det suse forbi mig, alt imens jeg ordner tøjvask og skifter ble. Jeg nægter at gå glip af mit liv, men det er mange år ens liv bliver sat på standby.

Min familie har meldt klart ud, at de heller ikke har det store overskud til at ville kunne hjælpe så meget med dette barn, ift. hvis jeg gerne vil ud og opleve noget.

Min lille Terminator jo er ved at være en stor dreng, som én gang om året godt kan undvære sin mor en uges tid.

Så hvad nu? Tja. Find ud af det på fredag – jeg lover at jeg har et svar til dig (og os selv!) på det tidspunkt. 

XOXO Miss MILF

Se Også