En Bad Boy der overrasker

udgivet:

Mr. Bad og hans overraskelse

Kære læser,
Nu er det lidt tid siden du sidst har fået en lille sexstory fra mig, så jeg tænkte, det var ved at være på tide.
Har du nogensinde fundet en “bad boy” – eller rettere, en du troede var en bad boy, men så blevet virkeligt overrasket? Jeg har, og dén historie får du lige her…

Udfordringer og fordomme

Oh yes. Jeg er virkeligt ikke typen som er til de der såkaldte “bad boys”, men i mine singleperioder kan jeg godt lide at prøve noget nyt – og som du måske læste i mit indlæg om, hvorfor du skal date en du normalt ikke ville, så er jeg stor fan af at udfordre mig selv og mine forestillinger om, hvordan min kommende kæreste skal se ud og være. Altså ens “type”.

Så da jeg fik en aftale i hus med denne mand, var jeg lidt forberedt på, at han nok ikke helt ville slå benene væk under mig.

Om andet kunne det bare være lidt sjovt.
Da han kommer gående imod mig, kan jeg mærke mine fordomme træde frem: han havde ikke “fint” tøj på, og han havde jo en masse tatoveringer. Men jeg kunne da godt lige bruge en halv time, om andet, ville jeg lære et nyt menneske at kende!

Bad boy

Uimponeret

Det var hyggeligt nok at møde ham, men jeg var ikke helt væk i ham. Hans udseende var spændende, da jeg dengang aldrig havde prøvet noget lignende, men jeg var ikke rigtigt imponeret. Han virkede småarrogant, var lidt stille, og snakkede meget om arbejde. Ikke vejen til at imponere Miss MILF. 

Men jeg gik alligevel med til at mødes en gang mere, og det var lidt hyggeligere, men stadig ikke noget, hvor jeg tænkte, at jeg bare måtte have ham eller hans krop. Jeg kunne dog mærke at han følte jeg var sød, så jeg tænkte hvorfor ikke – dog undrede det mig, at han ikke tog initiativ til at kysse mig eller noget som helst.

Bad boy

Jeg var overbevist om, at hans mangel på initiativ, også betød at han sikkert var super kedelig i sengen

Sådan en “bad boy” var vel netop typen, som bare gik lige på og hårdt efter det, han ville have?

Overrasket på flere punkter

Da Mr. Bad og jeg mødtes igen, føltes det som de andre gange. Han var sød, og havde umiddelbart slet ikke den personlighed, som jeg havde forestillet mig ud fra hans udseende. Men han var lidt for “kedelig”…

Men alligevel tog han pludselig skridtet, og kyssede mig – og så skal jeg love for, at det gik hurtigt!

Før jeg vidste af det lå vi nøgne. Han kyssede super godt, og kyssede mig overalt på kroppen, som om at han aldrig havde rørt en krop før. Det var himmelsk!

Læs også: Mænd: sådan slår I benene væk under hende!

Da jeg så langsomt lader min hånd glide ned ad hans mave, stopper jeg pludseligt op. Hans pik var kæmpe stor!

Bad boy

Jeg ved godt at der er en forestilling om, at store pikke bare er super fedt. Jeg er dog ikke en af dem, som er vildt begejstrede for det!

Jeg har flere oplevelser med det, og ingen af dem havde været gode. Det havde været smertefuldt og klunset, som om de ikke vidste hvordan man håndterede den godt. Så jeg frygtede det ærligt talt lidt. Men jeg må sige, at jeg blev overrasket!

Så kom Mr. Bad!

Nu vidste jeg så, hvor han havde gemt al sin “troublemaking”! Han kyssede mig intenst, og lod sine fingre gå på opdagelse over min krop. Da jeg var ved at være godt tændt, lod han sin tommelfinger glide over mine læber (hvilket jeg er en totalt sucker for!) og lod derefter sine fingre glide op i mig.

Han var meget kærlig, men samtidigt utroligt insisterende på det, han ville have.

Jeg var i hvert fald ikke i tvivl om, at han ville have det hele af mig!

Bad boy

Da han trængte op i mig, udstødte jeg et lille hvin. Forspillet var godt, men hvad med selve akten? Jeg frygtede ærligt at han var som alle de andre, som var udstyret med noget over gennemsnittet.

Men nej, han vidste helt hvad han havde gang i! Det gjorde selvfølgelig ondt i visse stillinger, men han var meget opmærksom, og kunne virkeligt finde ud af, at ordne mig ordentligt på trods af sin størrelse.

For første gang var det et turn-on for mig, at være sammen med en mand over gennemsnittet! 

Han gik meget op i at give, og fik mig til at komme flere gange. Han var meget insisterende på, at jeg skulle have det virkeligt godt. Dominerende, fræk og langt fra egoistisk i sengen. Yum!

Har du prøvet at være sammen med en langt over gennemsnittet? Hvordan har dine oplevelser været? Jeg vil elske at høre din version! Skriv en kommentar, eller send mig en mail til mm@missgrey.dk
Husk at du kan følge mig og de andre piger på instagram: missmilfdk

XOXO Miss MILF

Bad boy

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

Se Også