mærkelige

udgivet:

Sex var mit værste mareridt

Kære Læsere!

I dette søndagstemaindlæg vil jeg fortæller dig lidt om, hvorfor sex var mit værste mareridt. Jeg har allerede fortalt en del af min historie flere gange på bloggen – bland andet her: Derfor har sex været en kæmpe udfordring. Det indlæg handler mest om, hvordan mit sexliv kom til at forhindre mig i at have sex – det kommer det også til at handle om idag, men med mere fokus på hvad jeg egentlig tænker om min egen krop (eller har tænkt).

Sygdommen tog over

Som fortalt før, og noget nok mange andre spinkle piger har oplevet – så ændrede sex min krop fuldstændigt. Den øgede stimlering af mine kønsdele (haha) gjorde, at jeg oplevede hormonerne ændre min krop. Jeg fik større fedt depoter – både på patter og røv – egentlig ret lækkert den dag idag, men den gang havde jeg en hel anden opfattelse af min krop. Detaljerne er svære at snakke om, men en ustabil opvækst og manglen på følelsen af kontrol, havde gjort, jeg havde fikseret min energi på hvad jeg indtog eller nok mere, hvordan jeg så ud. På min efterskole nåede jeg ud af mine forældres lange kløer og fik lov til at dyrke min selvkontrol i fuldt flor – indtil den dag jeg mistede min mødom. Indtil da var jeg lettere spiseforstyrret. Et ord som ikke må misforståes, som det gør af rigtig mange. Min årsag var mere eller mindre et forsøg på at skabe kontrol og struktur i et liv, hvor det desperat manglende. Det fungerede for mig, jeg tabte ikke som sådan vægt – jeg havde bare min kontrol. Igen indtil jeg mistede min mødom, for her begyndte min krop at ændre sig og dette eskalerede med min idé om kropsidealet. Jeg gik fra pænt spinkel til at hoppe et trin op ad stigen for kvindelighed. Den dag startede min kamp – som jeg heldigvis vandt. Hvis du vil læse resten af historien kan det gøres her: Sådan vandt jeg kampen mellem kærlighed, sind og krop

Jeg håber I alle nyder jeres søndag derude! Husk du altid kan skrive til min personlige mail for spørgsmål!: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Se Også