Derfor har sex været en kæmpe udfordring

1
963

Kære Læsere!

Sex har for mig været en kæmpe udfordring til en start, og noget jeg har måtte arbejde på for at opnå et tilfredsstillende sexliv. Egentlig startede det hele med et ret forkert syn på kropsidealet. Jeg ønskede det i sig selv ret uopnåelige mål opsat af medier og blade, og jeg var overbevidst om at vis jeg bare anstrengte mig nok ville jeg nå dertil. Da jeg først begyndte at have sex begyndte min krop at ændre sig – bryster, røv og hofter blev lige pludselig en mere væsentlig del af min krop hvor jeg førhen var utrolig spinkel. Jeg blev opmærksom på denne ændring og søgte svar på internettet – hvor jeg her mødte bekendtskab med et ideal jeg så begyndte at se op til. De første gange jeg havde sex var ikke specielt rare eller fyldestgørende og jeg fandt ingen tilfredstillelse i det. Derfor endte jeg med at søge svar på dette problem ved at vende blikket mod mig selv.

Problemet med at sex ikke var specielt tilfredstillende sammen med at det at sex ændrede min krop, gjorde at jeg begyndte at tage afstand fra det. Tanken om at jeg ville fortsætte med at udvikle mine bryster, hofter og mås til den større afdeling, skræmmede mig så meget at jeg helt fravalgte sex i en periode. Dette var netop let da jeg ikke fandt speciel meget nydelse ved det. Læs blandt andet hvorfor sex var smertefuldt for mig her: Derfor bliver sex smertefuldt.

Sådan ændrede Mr. Teddy alt

Mine første sexoplevelser var altså ikke specielt rare med min ekskæreste. På trods af hvor forelsket jeg var i ham havde han ingen fornemmelse for hvordan den kvindelig krop fungerer. Hvis du vil læse mere om min ekskærestes manglende evne til at give mig en orgasme så læs med i den 4 søndagstema: Sådan får du en besværlig kvinde til at komme.

Men Mr. Teddy han ændrede alt. Han har lært mig mange ting, men en af dem har været at acceptere min krop og dets udseende. Han elsker hver en del af min krop, og hjalp mig til at forstå at sex ikke nødvendigvis ændrer min krop, og at sex VIRKELIG kan være godt! Han tog sin egen udfordring op og vandt den.

Håber i har en dejlig dag derude.

Much Love

Miss Vanilla

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here