Sådan vandt jeg kampen mellem kærlighed, sind og krop

1
988

Kære læsere!

Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg er en af de mange kvinder i dette land, som hver dag kæmper en kamp mellem krop og sind.

Hver dag ser jeg kampagner der reklamere for et sundere sind og uendelig kærlighed til din krop. Jeg følger bloggere, der bruger meget af deres tid på at prædike om indre sundhed i sindet, om det at elske sig selv som man er – og jeg ser de utallige dameblade med overskrifter som: “Sådan taber du 10 kilo på 10 uger”. 

Og jeg er sikker på i alle har stødt på mindst et af disse fænomener.

Jeg følger endda LMS (landsforeningen mod spiseforstyrelser) og har forsøgt at møde op til nogle af deres kurser og møder, men har i sidste ende ikke kunne presse mig selv derud. Dette ville betyde at jeg til et punkt accepterer problemet og jeg har indtil videre ikke været der endnu.

Pointen med dette er at trods alle disse steder hvor vi kan hente information, føler jeg intet er anderledes. Der er ikke noget af dette der påvirker min selvopfattelse. Hverken negativt eller positivt. Jeg har stor og inderlig respekt for piger der blogger og instagram’er om disse problemer og udstiller dem selv i håb om at inspirere andre og hjælpe samt informere. Jeg læser det og jeg forstår det. Men jeg føler det ikke.

Kampen mellem kærlighed, sind og krop – hvad har det med sex at gøre?

Sex er for nogen (mig) ofte en ‘ud af kroppen’ følelse. Sex har påvirket mit forhold til min krop både positivt og negativt. Det hjalp mig til at føle mig knyttet og i kontakt med min krop på en anden måde, end jeg havde prøvet før. Men samtidig skabte det et større fokus på udseende og krop, som jeg kæmpede hårdt for ikke at lade påvirke mig.

Jeg fik sværere og sværere ved at have sex. Jeg var nervøs over, hvordan han så mig og om han ville opdage, at jeg sultede mig selv. Derfor røg mit sexliv sammen med at jeg blev mere og mere kropsbevidst på den forkerte måde.

Så meget er anderledes idag

Jeg er så heldig den dag i dag at være sammen med en person, der accepterer mig uanset mit udseende. Han accepterer, hvis jeg har lyst til at ændre den måde, jeg ser ud på, hvis vejen dertil ikke skader mig.

Han støtter, han lytter og er den største hjælp i forhold til min spiseforstyrelse og dårlige selvopfattelse. Jeg er et sted nu med ham, som er langt lysere end hvor jeg nogensinde har været før med nogen.

– Enjoy your day!

(Hvis der er nogen spørgsmål så skriv endelig. I kan finde min e-mail under min beskrivelse)

Tidligere artikelDerfor skal du overveje en trekant
Næste artikelDerfor elsker du duften af mand
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

1 KOMMENTAR

  1. […] Som fortalt før, og noget nok mange andre spinkle piger har oplevet – så ændrede sex min krop fuldstændigt. Den øgede stimlering af mine kønsdele (haha) gjorde, at jeg oplevede hormonerne ændre min krop. Jeg fik større fedt depoter – både på patter og røv – egentlig ret lækkert den dag idag, men den gang havde jeg en hel anden opfattelse af min krop. Detaljerne er svære at snakke om, men en ustabil opvækst og manglen på følelsen af kontrol, havde gjort, jeg havde fikseret min energi på hvad jeg indtog eller nok mere, hvordan jeg så ud. På min efterskole nåede jeg ud af mine forældres lange kløer og fik lov til at dyrke min selvkontrol i fuldt flor – indtil den dag jeg mistede min mødom. Indtil da var jeg lettere spiseforstyrret. Et ord som ikke må misforståes, som det gør af rigtig mange. Min årsag var mere eller mindre et forsøg på at skabe kontrol og struktur i et liv, hvor det desperat manglende. Det fungerede for mig, jeg tabte ikke som sådan vægt – jeg havde bare min kontrol. Igen indtil jeg mistede min mødom, for her begyndte min krop at ændre sig og dette eskalerede med min idé om kropsidealet. Jeg gik fra pænt spinkel til at hoppe et trin op ad stigen for kvindelighed. Den dag startede min kamp – som jeg heldigvis vandt. Hvis du vil læse resten af historien kan det gøres her: Sådan vandt jeg kampen mellem kærlighed, sind og krop […]

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here