Mr. Grey

udgivet:

Mænd vil have deres kvinder på et hotelværelse – Den frække fantasi

Er det bare mig, der synes, at det her er en “ting”? Jeg har gennem tiden lagt mærke til, at mænd synes, at der er et eller andet helt specielt over det at slæbe sin dame med på hotel frem for med hjem i sengen.

Men hvad er det, der er så tiltrækkende ved netop dette? Og hvad er det præcis, der gør, at nogle mænd gladeligt betaler sig fra en enkelt dyr nat på et hotelværelse, fremfor at betale et langt mindre beløb for lige at springe ind i en taxa, og komme hjem i sin egen seng?

Den frække fantasi: Pretty Woman syndromet

Jeg tror faktisk, at der er mange forskellige grunde til, at nogle mænd bliver tiltrukket af en nat på hotel med en lækker kvinde. Om det så er deres kæreste, eller en der er med for en enkelt nat.

Som det allerførste, vil jeg fremhæve den frække fantasi. Det er sgu lidt Pretty Woman over det. Det er på en eller anden måde lidt en beskidt fantasi, der kan ligge til grund for det. Uden helt, at jeg alligevel kan placere det.

Jeg kunne forestille mig, at det giver manden følelsen af overlegenhed og den ultimative kontrol. Forestillingen om at være den magtfulde og “godt stillede” herre, der tager den lidt mere uskyldige, uvidende, og måske endda lidt for villige kvinde med op på hotelværelset. Og bruger hende, som han lyster, fordi han kan.

Trods det at det måske kan lyde lidt beskidt, så forstår jeg faktisk godt tankegangen. Og fascinationen af denne fantasi. Men har jeg ret?

Hvis du sidder derude som mand og læser med, så kunne jeg faktisk godt tænke mig at få det rigtige svar fra dig.

Da jeg har en fornemmelse af, at det her er en udbredt tendens, som mange mænd kan nikke genkendende til. Men da jeg ikke er en mand, har jeg af gode grunde lidt svært ved at give et korrekt svar på, hvorfor det netop er så super frækt, som det er?

Mr. Perfekt – “Dette er årsagen”

I forbindelse med dette indlæg, spurgte jeg faktisk min kæreste, Mr. Perfekt, om selvsamme emne. Vi har gennem vores forhold overnattet en del på hotel. Både når vi har været på planlagt kæreste-tur og i andre tilfælde. Men i den grad også efter en vild bytur. Da jeg spurgte ham om, hvad han synes, der var tiltrækkende ved det, svarede han:

“Det er forestillingen om det luksuriøse og ekstraordinære. Idéen om, at du har muligheden for at betale dig fra hvad end det skulle være. Tanken om, at det er mig, der har styringen. Og magten til at være lidt frækkere med min kæreste end jeg plejer. Det er som et ekstra lille krydderi til parforholdet. Og så elsker jeg generelt at forkæle´´

Ja, jeg ved ikke hvordan overstående lyder i dine ører? Men jeg klager ikke. Og hvorfor skulle jeg også det? Mr. Perfekt er den dejligste kæreste i verden. Og jeg vil til enhver tid hoppe en tur på hotel med ham.

Skriv gerne en kommentar under dette indlæg, eller kontakt mig privat på: ml@missgrey.dk

Miss Lara ønsker dig en rigtig god weekend <3

Se Også