Sandheden-om-nærvær-gyldne-tips-til-parforholdet

udgivet:

Sandheden om nærvær – gyldne tips til parforholdet #2

*Indeholder reklamelink*
Kære læser

Nærvær betyder ifølge Ordnet: At være til stede – som ifølge mig betyder at nyde nuet. Er du nærværende i dit parforhold? Og er din partner? Uanset om du er et i et nyt eller gammelt forhold, så mener jeg, at nærvær er en ting, der skal praktiseres. Ved du hvad bekymrer din partner for tiden? Nød du det sidste kys I gav hinanden? Kan du huske sidste gang, at I grinede sammen?

Læs også: At gå på kompromis – gyldne tips til parforholdet #1

SANDHEDEN OM NÆRVÆR I PARFORHOLDET

Jeg er ikke til de der typiske dameblads artikler med overskriften: Hvis ikke I gør det her, er jeres parforhold forkert og I ryger i helvede. Med urealistisk indhold som: “Han elsker dig ikke, hvis han ikke konstant kigger dig i øjnene, og siger jeg elsker dig på 10 forskellige sprog.”

Derfor vil jeg først og fremmest starte med at minde dig om, at ingen parforhold er ens. Der er ikke en bestemt måde, at dit parforhold skal være på, for at I kan være lykkelige. Det er ikke altid, at du kan få alt, hvad du har brug for i en partner, såvel som du måske ikke kan opfylde alle din partners behov. Og det er her, at du selv og  dine nærmeste kommer ind i billedet.

“Sandheden er, at du ikke behøver at opfylde alle 8 trin i denne guide for at have nærvær i dit parforhold.”

Brug den blot til inspiration. Der er ikke noget galt i at have en partner, der ikke tager initiativ til at have dybe, følelsesprægede samtaler. Eller som ikke planlægger surprice dates, tager dig med på eventyr eller har lyst til at gå til pardans med dig. Og det er helt okay. Så kan du i stedet lave de aktiviteter med dine venner eller familie. Så har I sikkert nogle andre ting sammen.

Nærvær handler om at acceptere hinanden og nyde nuet sammen. Tag konflikterne når de er der, så du ikke går og er irriteret på daglig basis. Tal sammen, lyt til hinanden og giv hinanden en masse kærlighed. Det er nærvær i mine øjne.

Keeping Up With The Kardashians Kardashian GIF - Find & Share on GIPHY

8 tips til mere nærvær i parforholdet

1. Skab en god hverdag sammen

Lav en hverdag sammen, som fungerer for jer begge. Jeg vil anbefale dig at skabe en hverdag, der giver dig så meget glæde som muligt, så du ikke kun glæder dig til weekenden. Der er trods alt flere hverdage, end der er dage i weekenden. Lav en god balance mellem work & play og lav tid til hinanden. Det kan være en halv time her, en hel time der eller måske hele aftener sammen. Hvad end der fungerer for jer.

2. Lav ting sammen

Nogle gange kan ”date nights,” hænge mig langt ud af halsen. Det kan i nogle tilfælde virke så overfladisk og opstillet. Nu SKAL vi finde på noget sammen, som SKAL gå perfekt og som SKAL ende med perfekt sex. Misforstå mig ikke, dates kan være skønne! Men prøv at droppe forventningerne, som alligevel sjældent bliver opfyldt. Forventninger er det modsatte af nærvær. Lav i stedet ting sammen i hverdagen – noget andet end at se TV. I kan spille spil, smadre porcelænet, gå ture, male nøgenportrætter af hinanden, eller hvad I nu er til. Lad os kalde det hverdagsdates.

Jeg udfordrer dig til at lave noget nyt sammen med din partner inden måneden er omme!

3. Drop skærmen og få mere nærvær

For evigt. Just kidding. Men intet stjæler muligheden for nærvær som mobilen og tv’et. Brug gerne noget tid sammen hver dag uden nogle skærme er involverede. Mr. Unexpected og jeg ligger ofte med mobilerne inden vi lægger os til at sove. Men ligger dem altid væk og bruger gerne en times tid sammen på at snakke… og sådan noget. Og det er guld værd for os!

4. Tjek ind hos hinanden

Der kan så nemt gå villa, vovhund og hverdag i den. Husk hinanden. Tal sammen. Også selv om du er stresset. Del dine tanker, bekymringer og ønsker med din partner. Selv om din partner måske ikke er det store samtaleorakel, skal du ikke stoppe med at tale med din partner. Hvis din partner ikke er det, vil jeg anbefale dig at øve dig i at lytte. Jeg taler som et vandfald og det gør Mr. Unexpected ikke. I stedet for at tvinge ham i tale, lytter jeg ekstra intenst, når han har nået på hjertet. Der er nemlig intet galt i, at være mere indadvendt og tavs (selvom det til tider er frustrerende for mig).

5. Vis interesse for hinanden

Også selvom din partners arbejde måske er drønkedeligt, og du ikke interesserer dig for de samme ting, som han/hun gør. Det der er interessant for dig er, at han/hun synes, det er interessant. Og det er nemmere at vise interesse for din partner, end i hans/hendes ”kedelige” bedrifter. Gør det til din mission hele tiden at vise interesse for din partner. Vi har det nemlig med at tro, at nu har vi regnet han/hende ud. Men vi er alle sammen i udvikling hele livet, og det er derfor vigtigt, at blive ved med at interessere sig for hinanden.

6. Rør ved hinanden

For mig findes der ikke noget mere bekræftende end kærtegn, kys og kælen i løbet af dagen. Både når vi er ude blandt andre mennesker, ellers mens en af os står bøjet over kødgryderne eller vasketøjet. Lidt berøring i ny og næ holder på forbindelsen mellem jer. I kan holde i hånden, ligge sammen, nusse hinanden eller noget helt fjerde. Blide og kærlige berøringer mellem jer er også med til at holde gnisten tændt. Er du træt af at din partner aldrig tager din hånd? Så tag i stedet initiativet selv.

7. Grin sammen

Det her er et lidt latterligt råd og kan ikke overføres til alle parforhold. Men latter skaber et bånd mellem mennesker og er sundt for os alle. I behøver ikke opføre jer som teenagere sammen for at grine sammen. Se komedier sammen. Tag ud og se commedy. Spil sjove spil. Leg fjollede lege, mens I er ude at gå eller køre. Mr. Unexpected og jeg leger nogle gange en leg, hvor vi digter navnet og livshistorien for forbigående mennesker. Men nok om mig. Find ud af hvad der virker for jer og dyrk det.

8. Bliv en del af vores univers

For blot 10.000 kr. om måneden vil vores kur gøre dig lykkelig for evigt. Just kidding, again. Men vores mission med Missgrey er at hjælpe dig med at skabe det sex- og kærlighedsliv, som du drømmer om. En af de måder vi gør det på er igennem MissgreyClub, som er en digital sexklub med et tons af inspiration til dit parforhold (eller singleliv).

LÆS MERE OM MISSGREYCLUB HER

Bliv medlem af MissgreyClub:

BASIC: Prøv MissgreyClub gratis i 14 dage – betal herefter 49 kr. om måneden 

PLEASURE: Bliv medlem og modtag din egen PLEASURE box hver 3. måned

Koster kun 299 kr. hver 3. måned (værdi: Mindst 700 kr.)

nærvær

Tak fordi du læste med! Jeg håber, at du fandt noget brugbart inspiration.

Over and out – Miss Curious

Se Også