Sådan tilfredsstiller jeg mig selv som single

udgivet:

SÅDAN tilfredsstiller jeg mig selv som single

Kære læsere! Vi er kommet til: “Sådan tilfredsstiller jeg mig selv som single”. 

Nu er jeg jo det som man kalder for en vaskeægte single (Rettelse: da dette indlæg blev skrevet). Jeg forsøger desperat forsøger at finde vej gennem kærlighedens ubarmhjertige skov af blottede følelser, knuste hjerte og håbløse forelskelser.

Når man som jeg er en travl kvinde, der altid har fart på, er det ikke altid muligt at få indfanget et mandligt væsen til ren udnyttelse af seksuelle lyster. Hvis du også er single, er der desværre ikke en uskreven regel om, at du får regelmæssig sex. Selvom at det kunne være SUPER fedt. Så man må jo gøre det selv. Nu skal du høre, hvordan.

SÅDAN tilfredsstiller jeg mig selv som single

Når jeg har haft en lang dag, er der ikke noget bedre for mig end at ligge mig ned under dynen. Her finder jeg min trofaste DILDO frem (Det sorte uhyre).

Jeg er super liderlig hver eneste dag, og jeg skal give mig selv en lille hyggelig omgang før at jeg kan sove rigtig godt.

Kald mig bare skør, men sådan er det. Det sorte uhyre har jeg haft meget længe, og den har længe haft sin faste plads i natbordet. Men her på det sidste, har det været som om, at jeg er blevet for vant til den. Den er blevet en smule kedelig. Du har det sikkert også sådan med din “stam-dildo”. Der skal nye kræfter til engang imellem.

Doxy Massager Magic Wand: På jagt efter noget nyt

Derfor valgte jeg at stikke næsen lidt frem efter noget andet, og sondere terrænet for andre tilfredsstillende apparater. Jeg har længe ledt efter et stykke legetøj med en ekstrem vibrator, som kunne give mig en ordentlig klitorisorgasme. Og dermed sende mig helt op til stjernerne. Men desværre har jeg ofte ledt uden held.

Trods det at jeg havde meget svært ved at beslutte mig for, hvad mit nye sexlegetøj skulle være, fandt jeg endelig min nye trofaste senge-partner, nemlig, Doxy Massager Magic Wand. Som ses herunder!

tilfredsstiller jeg mig selv som single

[afp id=”1749″]

Sådan har jeg benyttet mig af lige netop dette stykke legetøj

Jeg havde set et lignende legetøj som dette før i nogle forskellige pornofilm, hvor den blev brugt på fastspændte kvinder. Her gik de helt agurk over dens vibrationer. Og jeg har faktisk altid tænkt på, at jeg blev nødt til at få den afprøvet. Lige netop for at se, om den i virkeligheden kunne leve op til formålet.

Nu er jeg ikke det man kalder for en sprøjter, men jeg har aldrig prøvet noget lignende.

Det er den vildeste vibrator nogensinde. Så snart jeg fik den ind ad døren, skulle den bare afprøves med det samme. Og jeg har siden brugt den næsten hver eneste dag. Det vilde er, at hvis du skruer den op på den allerhøjeste vibration, og holder den mellem benene, kan den få mig til at komme uden at jeg behøver at tage bukserne af. Så det siger lidt om, hvor vild den er.

Udover det, er den ideel at benytte for et par. Så ja, det skulle jo også afprøves.

Den kan også bruges med en partner

Så jeg slæbte den med hjem til min flirt Mr. Perfect, hvor vi fandt ud af, at han og jeg mere eller mindre kunne benytte den i de fleste af de stilinger, som vi bevægede os rundt i.

Hvis jeg skal vælge en specifik stilling, hvor jeg fik den ultimative nydelse ud af det, så er det, når jeg rider ham med ret ryg. I denne stilling er der nemlig rigtig god plads mellem mine ben, og han kan nemt bruge produktet på min klitoris. Det var en sindssyg følelse både at have hans pik oppe i mig samtidig med at “Doxy” sendte sine vilde vibrationer gennem min krop. Her fik jeg den lækreste orgasme meget længe.

Det er bestemt ikke sidste gang Mr. Perfect og jeg giver os i kast med dette. Mere vil have mere. KH Miss Lara

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Se Også