Fyren der ikke vil noget seriøst

udgivet:

Sådan spotter du en fyr, som IKKE vil noget seriøst

Undrer du dig tit over, at du altid falder for de forkerte fyre? Og undrer du dig endnu mere over, hvorfor du tit ender med at have en Netflix-date med dig selv… under dynen… med ekstra meget is og din ynglings (urealistiske) kærlighedsfilm på din laptop?

Well. Måske er der en særlig grund til, at du ikke har en fast date eller kæreste med dig i sengen. Måske vælger du ganske ubevidst de fyre, som IKKE vil noget seriøst.

Her kommer 5 gode råd til at spotte en mand, som ikke er tilgængelig

  1. Han gør ALTING alene

Sjovt nok, er du sjældent inviteret med på weekendture sammen med ham. Og han skal altid selv ud og købe ind, selv ud og drikke kaffe og selv ordne ting sammen med vennerne. Det er også fint nok. Du har jo ikke lyst til at være klæber. Dog er der bare et mønster her. Den her type mand, er det man med kloge ord kalder “Isbjerget”. Og “Isbjerget” tager hele tiden afstand.

Fy for den. Det bliver sgu koldt i længden, Ladies.

2. Han har altid travlt

Sjovt nok hænger dette punkt lidt sammen med det første. En type fyr, som ikke er tilgængelig, er rent faktisk ikke tilgængelig. Han gør ikke noget for at sætte tid af til dig. Så når han ikke arrangerer noget for jer, eller hopper med på vognen, når du spørger om I skal ses, så gider han dig ikke nok. Og det er ikke kun dig. Sådan har han også gjort det overfor et hav af andre piger.

Han er altså typen, som leder efter et eller andet totalt vildt. Og måske skal han lede indtil han er 80 år. Good Luck!

3. Han har nok i sig selv

Jep. En fyr som ikke er tilgængelig, kan også gå hen og mene, at han er uundværlig for hele verden. Og derfor er han altså alt for vigtig til at prioritere dig.

Han har travlt med at realisere sig selv. Eller. Ihvertfald realisere sig selv for det meste af Tinder.

4. Han skriver KUN, når du IKKE skriver

Du er kun interessant, når du ikke er til rådighed. Den her type mand, han elsker at jage og have det sjovt. Men når byttet er indfanget, så er det bare ikke særlig sjovt mere.

Bare rolig. Du er sjov nok. Det er hans dating-taktik som er ukomisk!

5. Kemien og lysten er der bare NOT

Ja, denne går altså begge veje. Han er ikke tilgængelig, fordi kemien ikke er der. Og måske er den der i virkeligheden heller ikke fra din side. Du holder måske bare fat i den her mand, fordi du ikke kan få ham. Find derfor ud af, HVOR meget du egentligt vil ham.

Kære dig. Der er sgu nok mænd derude. Så gå nu efter de rigtige og skån dit hjerte bare en lille smule.

God jagt!

LÆS OGSÅ: Sådan kan du bruge HAPPN til at komme igang med at date!

Se Også