Netflix and Chill: Filmpar med den SYGESTE kemi

1
831
Filmpar

Så er det igen lørdag og det er derfor tid til endnu tre filmanbefalinger. Denne gang (uge 10) tager jeg fat i film med filmpar, der har den SYGESTE kemi. For er der noget bedre end at se en film, hvor du bare tænker: SHIT mayn, er de kærester i virkeligheden eller hvad sker der her? Faktisk kommer det tit så vidt, at du ville ønske de var, da de på en eller anden måde bare passer sammen, som var det fod i hose! Dit næste move er efterfølgende selv at gå ud og finde din anden og bedre halvdel. For kan de få det til at passe kunstigt på film, så kan du sgu også finde Mr. Right ved at gå ud og lede efter din helt egen Jack (hvis altså du føler dig som Rose). Apropro Jack (Leo), så anbefalede jeg i sidste uge film, hvor den kære og lækre Leoboy er medvirkende i, så Kig med lige her! Men lad os gå igang. Her kommer lørdagens filmanbefalinger: Filmpar med den SYGESTE kemi.

Tre film med stærke filmpar: Miss Grey elsker god kemi i Movieland

Mr. and Mrs. Smith

Jeg starter med en film, hvor det rent faktisk endte sådan, at hovedpersonerne hookede op som et par efterfølgende. Stakkels Jennifer Aniston, som blev vraget til fordel for Angelina Jolie af Brad Pitt. Men okay, med hans udseende er det sådan, at han kan vælge frit på alle hylder. Og valget imellem Jennifer og Angelina må have været som at vælge imellem alle desserterne på menuen. Forskellen har været minimal bedre topping hos den ene frem for den anden. Anyways. Mr. and Mrs. Smith er selvfølgelig med som en af de første film fordi kemien her er helt eminent. Som seer kan du næsten mærke den tension, som er imellem de to hovedpersoner. Se blot med herunder, hvor de danser sammen og mildest talt først er ved at dræbe hinanden for derefter at falde mere og mere i armene på hinanden. Se Mr. and Mrs. Smith, hvis du er klar på dødbringende kærlighed og kemi.

Ghost

Jeg ved ikke hvorfor, men i skrivende stund, får jeg helt lyst til at se Ghost igen. Det er længe siden, jeg har set filmen, men da jeg skulle liste stærke filmpar op med en vild kemi, så faldt valget helt naturligt på denne, hvor Sam (Patrick Swayze) og Molly (Demi Moore) bliver revet fra hinanden i deres ellers lykkelige tilværelse sammen. Da Sam dør, vælger han at blive på jorden istedet for at træde ind i det lys, som han ellers burde som afdød. Kærligheden til Molly er så stærk, at det er det eneste, han kan gøre. Hurtigt bliver filmen dog spicet op med drama, som viser sig at udspringe i, at Sam ikke døde af en helt tilfældig årsag. Se med her, hvor kemien mellem de to hovedpersoner overskygger alt opsat on screen. Jeg får endvidere associationer til Dirty Dancing, hvor Swayze spiller overfor Baby!

Pompeii

Den sidste film, har fået enormt meget kritik for dårligt skuespil og minimal handling. Okay, det er fair nok. Jeg er faktisk ret enig. Men jeg synes på en eller anden måde, at filmen rørte mig lidt alligevel. Og endnu engang snakker vi om et helt fantastisk filmpar! Lad os derfor se bort fra det elendige skuespil og fokusere på det, som denne temasøndag handler om: Nemlig kemi på skærmen. Her synes jeg i den grad, at der er kemi imellem de to hovedpersoner, nemlig Milo (Kit Harington) og Cassia (Emily Browning). Handlingen i filmen vil jeg derfor ikke gå i detaljer med, men se den fordi, du gerne vil se, hvordan Milo forelsker sig i den smukke Cassia. Og er du vild med “Game of Thrones” er dette et kig værd.

Hvis ikke du fik nok af denne korte liste, så kig med på denne fra IMDb, hvor der er endnu flere, som du ikke må gå glip af. Og som noget helt utroligt, så er Titanic med Jack og Rose listet som nummer 1 her, ligesom filmen er det mange andre steder. Jeg kunne desværre ikke have alle film med, så var det ikke nok, ja, så vil jeg anbefale dig at se listen. Husk også, at jeg tidligere har skrevet om romantiske film.

KH. Miss Grey Redaktøren

Husk, hvis du gerne vil bidrage med at anbefale film til Netflix and Chill, så skriv til mig på kontakt@missgrey.dk

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here