*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Jeg har hermed æren af, at leverer årets første nytårsknald af et MissGrey indlæg! Vi skriver 1. januar 2018, og som holdets ældste nytårsknallert, vil jeg ønske dig velkommen til et spændende år, fyldt med masser af spændende indlæg om sex på bloggen. Og hvad er ikke mere oplagt, end en god gammel anekdote, om Miss Robinsons første, og indtil videre, eneste nytårsknald. Velkommen til 2018!

Der var engang….. et nytårsknald!

Sådan starter alle historier og eventyr, men helt ærligt, det er ikke et eventyr. Faktisk kunne det godt være en fræk erotisk novelle, men jeg vælger at fortælle dig historien om dengang, jeg knaldede mig ind i det nye år. Normalt står jeg på en stol og hopper ind i det nye år, i sofaen eller på Rådhuspladsen og skåler “Godt Nytår” med den jeg har kær eller de nærmeste venner. De fleste nytårsaftener har jeg bundsnavet Mr. Handy, og det har klart været de bedste, men jeg mindes en enkelt nytårsaften for MANGE år siden, hvor det ikke helt gik sådan for sig! Årstallet husker jeg ikke, så mange år siden er det, men der var bestemt fest, alkohol og konfetti involveret! Jeg spoler lige tilbage…… jeg tror det var i slut 80´erne, så min alder har været under 20 år i hvert fald.

Læs også Miss Robinson: Sådan lærer du at elske dig selv

Skal der være fest, så lad der være fest!

Min veninde og jeg havde ikke rigtig nogle steder at tage hen nytårs aften. Vi var inviteret til fest et par steder, men havde ikke rigtig lyst. Så fik vi den geniale idé, at holde festen selv. Min veninde havde sin mors lejlighed for sig selv, da hun var til fest et andet sted, så vi invitererede lidt handyr og hundyr til nytårsfestivitas. De impulsive fester er som regel de sjoveste, og hvad er sandsynligheden for, at det vil vælte ind med gæster en nytårsaften? Tilsyneladende var der flere end os, der ikke havde nogle steder at tage hen, så vi endte da med at være 15-18 mennesker i den lille 3 værelses lejlighed. Ganske festligt, og stemningen var fantastisk.

Men…hvad er sandsynligheden så for, at ham den lækre fyr i nabogaden, lad os kalde ham Mr. Hot, som jeg havde gået og savlet over i flere måneder, PLUDSELIG stod i stuen til vores nytårsfest? Han kom fra en anden fest, men havde hørt af omveje, at der var en federe fest hos os. Det skal lige siges, at dengang var det mund til mund eller fastnettelefon – og hold nu fast… med drejeskive.

gammel telefon
Jep! Sådan en gammel frækkert. Telefon med drejeskive.

Har jeg ikke set dig før?

Selvom jeg var travlt optaget i en omgang “quarter”, datidens Beerpong. Et fyldt glas og en mønt, der med en fin teknik, skulle slås ned i bordet. Hoppede mønten i glasset, måtte jeg bestemme hvem der skulle drikke! Det skal lige siges, at jeg var Quartermaster dengang, og JEP Beerpongchamp i dag. Bom! Anyways… Mr. Hot sad pludselig overfor mig, og udfordrede mig i en duel i quarter, og skal vi ikke bare sige, at jeg blev slået lidt ud af den! “Hej smukke, har jeg ikke set dig før?” Typisk scorereplik, men tilfældet var jo tilfældigvis, at han havde set mig før, mange gange.

Jeg nærmest stalkede ham, når han gik nede på gaden.

(forestil dig, mig hængende ud ad vinduet,

til jeg ikke kunne se ham mere).

Han gik på samme skole som min veninde, en klasse over, vi gik ikke på samme skole, og jeg hentede hende nærmest HVER dag, i håb om at få et glimt af Mr. Hot! Så JO, han havde bestemt set mig før! Heldigvis er jeg født med et godt mundtøj, så svaret var. “Jo, nærmest hver dag. Skal vi spille, eller hvad?” Hey, jeg rullede, jeg var ubesejret og nu skulle jeg fandme vise Mr. Hot, hvilken kvinde jeg var. Quartermaster! 

Læs også Miss Robinson: Mit første møde med en dildo

Win win og så lidt til!

Vi var et stort show, for de fleste gæster sad eller stod om bordet og heppede. Det gjorde det også ekstra intenst. Kækheden fik lige et nøk op. Da så svaret fra Mr. Hot var: “Et blowjob, hvis jeg vinder“, må jeg indrømme at jeg fik røde kinder. Stor jubel i flokken og mine tanker kørte rundt. “Til dig eller mig?” sagde jeg med et kæmpe smil på, for helt ærligt, det var bestemt win win i min verden. Han grinede bare og så hoppede første mønt op i glasset, total overlegen. Bedst ud af 10 og en masse øl, og han var faktisk overdrevet god til spillet. Han ownede mig totalt, jeg mener jeg tabte 6-7 spil ud af de 10, så det lå ligesom lidt i kortene, hvad der skulle ske. Kække bemærkninger fløj som krydsild over bordet, for uanset hvem der vandt, så var “præmien” et blowjob til ham. Spillet var bare et forspil til en tur i høet. Klokken var vel omkring 23, så vi nærmede os midnat, bobler og kransekage.

Heldigvis blev stemningen kørt op til dans og fest på det tidspunkt, så vi endte i en dans, om halsen på hinanden.

Dance Dancing GIF - Find & Share on GIPHY

Miss Robinson anbefaler denne Klitoris og G Punkts Vibrator

Godt snurrens og i fantastisk humør

Normalt efter sådan en omgang ølquarter, og hertil skal lige siges, at jeg havde spillet et par spil inden Mr. Hot, så er Miss Robinson en smule snurrens. Det var jeg også på det tidspunkt, men stadigvæk i fantastisk humør. Jeg skulle jo nødigt gå kold før tolv, så jeg holdt lidt igen. På et tidspunkt havde jeg været på toilettet, for lige at tømme de mange øller af inden vi skulle nytårsskåle, og i gangen stødte jeg “tilfældigvis” ind i Mr. Hot. (Husk på, det var en 3 v lejlighed på 90 kvm, så den var ikke voldsom stor). Han mindede mig pænt om, at jeg manglede at indløse hans præmie, så jeg smilede og skubbede ham ind i soveværelset. Jeg skal ikke udelukke, at der allerede var nogen derinde, men hey, der var mørkt så hvad fanden 🙂 Et blowjob kunne vi da lige nå, inden kl. 24, så han skulle da have hvad han havde vundet. Jeg er ikke en dårlig taber og jeg betaler hvad jeg skylder, så jeg fik hurtigt trukket bukserne ned på Mr. Hot.

Læs også: Kunsten at nyde lækker sex som plus size

Orgasme til nedtælling

Selvfølgelig kunne vi ikke nøjes med et blowjob, for vi var begge to vildt liderlige. Han nærmest kastede mig op i vindueskarmen og skam kneppede mig ind i det nye år. Vi var overalt på hinanden. Mine strømpebukser blev revet i stykker og min glittertop var trukket ned på min mave, så han havde fuld udbytte af mine sprøde ungpigebryster (det var dengang, suk!). Halvnøgen sad jeg i vindueskarmen med Mr. Hot på hårdt arbejde mellem mine ben. Inde i stuen kunne jeg høre de andre tælle ned til kl. 24 og rådhusurets 12 slag. Da flokken råbte “Godt Nytår” inde i stuen og fyrværkeriet lyste himlen og soveværelset op, væltede orgasmen ud i os. Nytårsknald, hak på listen. Efter et par minutter, stønnede Mr. Hot “Godt Nytår smukke“, pænt forpustet i mit øre, mens han kyssede mig på halsen. Da vi var dampet af, tog vi tøj på igen, og gik ind til de andre festaber for at skåle, som selvfølgelig slyngede om sig med kommentarer. Det var ikke en hemmelighed, hvad der var sket i soveværelset, men heldigvis havde vi det næsten for os selv.

…og hvad der så skete?

Jo, selvfølgelig sås vi igen, for det var ikke kun mig der havde drejet hovedet af led over ham, han havde også kigget efter mig. Vi kærstede i fire måneder, og så havde jeg fået nok af ham. Jeg har faktisk ikke set eller hørt fra ham siden. Alligevel er han et skønt minde, for indtil videre, er han den eneste der har nytårsknaldet Miss Robinson til konfetti!

Med den lille anekdote, vil jeg ønske dig et knald godt 2018.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Kig også forbi Instagram missrobinsondk og tilføj mig.

 

Tidligere artikelMine mest akavede one-night stands – del 2
Næste artikelGlædeligt Nytår fra Missgrey.dk – dette skete i 2017
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here