Sådan ødelægger kontrolkvinden parforholdet

udgivet:

Sådan ødelægger kontrolkvinden parforholdet

Kære læsere.

Der er sikkert nogle derude, som føler sig en anelse provokeret af overskriften på dette indlæg. Men som jeg ser det, er der en række problemer ved at være kontrolkvinde, som kan gå hen og blive enden på parforholdet, hvis de ikke bliver løst.

Jeg er selv en kontrolkvinde med stort K. Personligt kæmper jeg dagligt med mine trang til, at alt skal være perfekt. Det gør, at jeg har en tendens til at opstille urealistiske forvetninger til mig selv. Jeg er blevet opdraget til at være en kvinde, som konstant stræber mod at være selvstændig. Jeg har tit fået at vide hjemmefra, at det værste, der kan ske for en kvinde, er, at hun bliver afhængig af en mand. Med den tankegang har det været svært for mig at knytte mig til mine tidligere partnere, fordi jeg hele tiden skulle sørge for, at jeg ikke bliver afhængig af dem. Til tider kan jeg stadig godt få den tanke, at jeg ikke skal blive alt for afhængig af Mr. Boyfriend, hvilket gør, at jeg får et meget stort behov for at tage kontrol over mine følelser og holde dem tilbage.

Denne tankegang har også medført, at jeg har en meget klar opfattelse af, hvad jeg skal opnå for at være den perfekte kvinde i mine egne øjne. Jeg skal være en ambitiøs karrierekvinde med en krop og et sind i topform. Derudover skal jeg være den perfekte kæreste, som disker op med god mad og lækker sex hver eneste aften. Men bare tanken om at skulle nå det hele, er fuldstændig uoverskuelig for mig. Selvom jeg inderst inde godt ved, at ingen er perfekte, og jeg ikke bliver undtagelsen, som bekræfter reglen, bruger jeg enormt meget energi på at forsøge. Derfor foretrækker jeg at være i kontrol. Problemet er dog ikke kun min personlige stræben mod det perfekte, for som kontrolkvinde stræber jeg også efter, at min kæreste er perfekt. Og det er her kontrolkvinden begynder at smadre parforholdet.

kontrolkvinden

Derfor truer kontrolkvinden mit parforhold

Der er nemlig ting, som Mr. Boyfriend siger og gør, som jeg ikke kan eller skal kontrollere. Alligevel forstærkes min indre trang til at være i kontrol, når han ikke lever op til mine standarder. Jeg tager mig selv i at tænke ting som: “Kom nu ind i kampen” eller “Hvor svært kan det egentlig være?” Jeg kræver jo ikke andet, end at han er en sexgud, der formår at hjælpe til herhjemme så vores fælles lejlighed er pinligt ren. Samtidig skal han sige og gøre de rigtige ting samt deltage engageret i den meget detaljerede planlægning af den kommende uges aktiviteter. Det er jo ikke så svært!

Men det er det faktisk. Mest af alt fordi jeg er i konflikt med mig selv. Jeg ønsker nemlig ikke, at Mr. Boyfriend skal være en lille nikkedukke, der adlyder mit mindste vink. For jeg bliver jo også sur på ham, hvis han ikke kan tage en beslutning selv. Som kontrolkvinde har jeg tendens til at styre showet uden at inddrage Mr. Boyfriend. Derfor giver jeg ham egentlig en birolle i mit liv i stedet for den mandlige hovedrolle, som det egentlig er meningen, han skal spille. Der er jo ingen, der bliver lykkelige i parforholdet, hvis jeg rent faktisk formår at gøre ham til en ubeslutsom vatpik, som springer rundt for at indfri alle mine sindssyge krav.

“Må jeg be om lidt fisse tak?”

Den ubeslutsomhed ville han jo også tage med sig ind i soveværelset, hvilket overhovedet ikke vil være godt for vores sexliv. For som du ved kære læser foretrækker jeg rollen som underdanig, da jeg bruger sex til at afgive kontrollen. Sex er mit frirum, fordi jeg ikke stiller de samme krav til mig selv i soveværelset. Jeg ved nemlig, at på lagnerne er jeg god nok præcis, som jeg er. Derfor kan jeg glemme alle de sindssyge forventninger jeg har til mig selv i forhold til at være god nok.

Derfor vil det tænde mig utrolig meget af, hvis Mr. Boyfriend fik det sådan, at han skulle spørge om lov, inden han gik i gang med at ligge op til sex. Så for at efterlade kontrolkvinden udenfor soveværelset introducerede jeg Mr. Boyfriend for BDSM ret tidligt, da jeg kunne mærke, at det ville blive enden på vores parforhold, hvis han ikke var i stand til at dominere mig seksuelt. Heldigvis er Mr. Boyfriend et naturtalent som dominant. Han har nemlig lysten og evnen til at give mig en ordentlig omgang smæk, når jeg bliver for meget. Han nyder at have denne rolle, fordi han ikke er særlig dominerende udenfor soveværelset. Og jeg nyder at afgive kontrollen til ham. På den måde formår vi heldigvis at skabe balance i parforholdet.

kontrolkvinden
Jeg er overbevidst om, at der findes rigtig mange kontrolkvinder derude. Personligt tror jeg, at Fifty Shades of Grey‘s succes skyldes, at der er rigtig mange kvinder, som drømmer om en mand, der kan tage kontrollen under sex, så de kan blive fri for at have den bare i fem minutter. Mit budskab er altså at lade manden dominere i soveværelset. Jeg er sikker på, det vil være godt for kontrolkvinden og parforholdet.

Hvad med dig kære læser? Hvordan synes du, kontrolkvinden skal tæmmes? Del din mening ved at kommentere nedenfor eller send mig en mail på mf@missgrey.dk Du er som altid også hjertelig velkommen til at stille spørgsmål.

Tak fordi du læste med – Jeg håber på at høre fra dig.

KH.
Miss Felicity.

Se Også