Miss Vanilla anbefaler

udgivet:

Jeg er begyndt at elske oralsex

Kære Læsere!

Denne lørdag sætter jeg fokus på lidt tungeaktivitet i den nedre region, en tungesmasker til klitoris, en tur i snaskeland eller hvordan man nu kan beskrive en god omgang oralsex. Dette er nemlig et ømt punkt for mange kvinder, og har helt sikkert også været det for mig. Så hvad er det egentligt, der gør oralsex så specielt og en smule frygtindgydende for mange kvinder, og som resulterer i en afvigelse fra netop dette emne?

Snask min klit!

Ja.. egentlig handler det jo nok om en følelse, der omhandler tabet af kontrol, overgivelsen til et andet menneske som skal til at være meget intim på dit allerhelligste sted, en yderst delikat og sensuel oplevelse, der skaber en følelsesmæssig kontakt til din partner og bla bla bla. Det er sikkert rigtigt nok alt sammen, og som I ved, er jeg selv en sucker for romantisk sex MEN – må jeg lige være ærlig her. Grunden til at jeg i ret lang tid har afholdt mig fra oralsex er af lidt andre grunde. Bevares det lyder da lidt bedre, hvis man lige siger til sin partner, at de helt specielle seksuelle bånd I deler ikke kan rumme denne sensuelle og meget nære oplevelse. Men sandheden lyder nok mere i retning af – søde ven lad venligst være med at lege rundkørsel på min klit med din ret indtørrede tungespids og snask mig lidt til i stedet. I mit tilfælde havde jeg virkelig svært ved at sige dette til min første sexpartner.

Ikke nok med at han ofte skiftede mellem denne rundkørsel og en hoppeborgs agtig bevægelse (eller skulle jeg sige prikken på min klit?), så åndede han dybt og tungt imens, så min fisse skiftede temperatur konstant. Han er den eneste, jeg har oplevet der har åndet på en måde, hvor jeg virkelig har lagt mærke til temperaturforskellen. Du ved… ligesom når du slikker dig selv på armen og puster på det bagefter – dermed opnår du en ret kold følelse. Så sidder du nok og tænker at det lyder da ret frækt, men her er hemmeligheden: Det er knap så rart, når det foregår som en orkan på et efterhånden ret ømt sted af diverse rundkørsler, hoppeborge og tørretumblere. Disse bevægelser er nok svære at forestille sig, men tænk du bare på en mand mellem dine ben, som laver alle mulige former for bevægelser med sin tunge på kryds og tværs og så desuden mangler en god spytklat eller noget. Alt i alt var jeg ret forvirret over hvad han i virkeligheden foretog sig mellem mine ben..

Oralsex

En god omgang tungeslasker

Som I nok har gættet, var jeg ikke så vild med det. Som altid, da Mr. Teddy fløj ind i billedet, revolutionerede han min sexverden især da det kom til oralsex. Jeg fik hurtigt afvist ham de første par gange han sneg sig ned til mit mellemgulv med en fugtig tungespids, men efter et par gange med lidt overbevisning fra hans kyndige hænder, måtte jeg overgive mig. Hvad jeg modtog var en ordenligt tungeslasker og en ret pirrende følelse i fjappen. Jeg havde nu efter en enkel omgang oralsex med Mr. Teddy overgivet mig til dels til fissegnaskerens verden. Andre problemstillinger trådte så ind i billedet og her kan vi snakke om egen usikkerhed. For i og med oralsex pludselig var en ret smækker oplevelse, trådte spørgsmålet om orgasme pludselig ind i billedet. Jeg har tit og ofte svært ved orgasmer, når fokus ligger på mig. Det er ikke umuligt, men det kan ende i en ret lang og personlig kamp med mig selv om afkobling, afslapning og en masse andre nøgleord. Og så skal man som kvinde desuden abstrahere fra om han kan kigge op i næsen på dig, mens han ligger der mellem dine ben (en ofte tænkt tanke fra min side af). Drop de negative tanker og forsøg at give slip i øjeblikket. Netop dette har gjort at jeg virkelig er begyndt at kunne nyde oralsex.

Desuden oplevede jeg for ikke så lang tid siden noget, som fuldstændigt vendte op og ned på min oralsexverden. Så hold øje med bloggen – der går ikke så lang tid før I hører mere om dette!

Håber I alle har en dejlig lørdag derude. Husk I altid kan skrive privat på mv@missgrey.dk eller hvis du bare vil have meget mere missgrey så smut ind og følg os op instagram som @missgreydk.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også