Misgrey-blog-cover-stående-kvinde

udgivet:

Sådan har jeg det med den første gang

Kære læsere.

Så er vi i gang med endnu en fantastisk temasøndag her på Miss Grey. På denne herlige søndag har vi valgt at fortælle om vores første gang. Men eftersom jeg allerede har fortalt historien om min første gang, vil jeg i dette indlæg byde ind med en anden vinkel på dette emne.

Gennem vores sexliv har vi tonsvis af første gange. Hver gang vi prøver noget nyt, har vi jo endnu en første gang at føje til vores personlige sex-CV. Alligevel er det den første gang, vi dyrker helt almindelig sex, der har en hel særlig betydning for os alle sammen. Langt de fleste af os glemmer ALDRIG vores første gang. Og det gør jeg selvfølgelig heller ikke.

Men en ting er, hvordan min første gang forløb. Noget andet er, hvordan jeg rent faktisk har det med den første gang senere i livet – eller mere præcist den dag i dag. “Delte jeg denne unikke oplevelse med den rigtige person?” og “Var den første gang egentlig, som jeg gerne ville have den?” Tja, svarene på disse spørgsmål vil jeg dele med jer i dette indlæg.

Mine tanker om den første gang

Inden den første gang var min erfaring med det modsatte køn faktisk ret begrænset. Jeg havde haft nogle enkelte hold-i-hånd kærester gennem folkeskolen. Det var først som 15-årig, at jeg fik mit første kys, hvilket var en ekstrem dårlig oplevelse! Jeg var overbevidst om, at jeg ALDRIG ville gøre det igen. Men så mødte jeg min første kæreste – Loverboy – som fik mig til at glemme alle mine tidligere dårlige oplevelser med drenge. Enten var det fordi vi havde en enestående god kemi eller også var det fordi, at han var en markant bedre kysser end ham fra folkeskolen og de enkelte andre, jeg havde kendt tidligere.

den første gangJeg var helt væk i Loverboy og allerede den første gang, jeg mødte ham, vidste jeg, at det var skæbnen, at vi skulle mødes. Derfor var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle dele denne unikke oplevelse med ham. Vi havde nogle problemer undervejs, fordi jeg var nervøs, men den måde han håndterede det på, gjorde mig blot endnu mere sikker på, at jeg havde valgt den rigtige. Derudover var han erfaren, hvilket virkelig var en fordel i mit tilfælde, for hvis vi begge to havde været nybegyndere på det tidspunkt, tror jeg aldrig nogensinde, at det var lykkes os at have sex. Så selvom Loverboy og jeg ikke er sammen den dag i dag, (hvilket jeg selvfølgelig troede, at vi stadig ville være på daværende tidspunkt), har jeg aldrig nogensinde fortrudt, at jeg valgte ham som min første elsker. Han var blid og forstående, men formåede samtidig at give mig de vildeste orgasmer og tage mig med en hel unik lidenskab, som jeg faktisk ikke har oplevet på samme måde siden.

Min første gang var præcis, som jeg havde ønsket mig den. Jeg nægtede at gøre som mine veninder og få det overstået ude på et herretoilet til et halbal. I stedet drømte jeg om, at min første gang skulle være en hel speciel oplevelse. Og jeg må sige, at min drøm blev opfyldt til punkt og prikke, eftersom Loverboy havde gjort sig enormt umage med at sætte en romantisk stemning. Hvis jeg absolut skulle vælge noget fra i forløbet med min første gang, ville det helt klart være de to måneders optakt og besøget hos en gynækolog, som desværre blev en del af processen pga. min nervøsitet. Jeg tror, det var alle de skrækhistorier, jeg havde hørt fra mine tidligere veninder om den første gang, der gjorde, at jeg slet ikke var i stand til at slappe af, da det endelig blev min egen tur.

Derfor er den første gang SÅ vigtig for os

Men hvorfor er det lige, at den første gang er så pokkers vigtig for os?

Personligt tror jeg, at det er fordi, det er den første seksuelle oplevelse, vi har. Det er de færreste, der kaster sig ud i at dyrke analsex eller bondage, når de skal til at sætte gang i et sexliv. Det er altså det første skridt i forhold til vores seksuelle udvikling. Og ligesom alle andre former for udvikling er det vigtigt, at vi får en god start. Min teori er altså, at hvis ens første gang har været en god oplevelse, er der større chance for, at ens fremtidige sexliv bliver godt. Derfor kan en dårlig førstegangsoplevelse være virkelig dårligt for sexlivet i fremtiden.
bed-945881Hvad mener du, kære læser? Holder min teori stik, eller er jeg ude på et sidespor? Del din mening ved at skrive en kommentar. Du må også meget gerne stille spørgsmål i forhold til den første gang eller dele din egen oplevelse ved at sende en mail til: mf@missgrey.dk 

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag!

KH.
Miss Felicity.

Se Også