mærkelige

udgivet:

Sådan håndterer du hans mærkelige forslag i sengen!

Kære Læsere!

Mænd er vel bare mænd, og hvor er det dog heldigt – for sikke dejlige de er! Men vi kan ikke komme udenom, at de nogle gange får nogle ret spontane og sjove ideer. Det gør Mr. Teddy i hvert fald engang imellem, og dette holder selvfølgelig spontaniteten oppe i vores sex og parforhold. Meeeen nogle gange, så falder han altså over nogle ret mærkelige ting, som han glædeligt præsenterer for mig, og som han ikke er bleg for at ville afprøve.

Det er ikke en afvisning?

Jeg har jo ikke lyst til, gang på gang, at afvise hans flittige forslag, (hvis de vel og mærke er for underlige til mig), så jeg har efterhånden tilegnet mig nogle tricks til, hvordan jeg på en god måde kommer udenom at afprøve alle hans spontane forslag (ofte indhentet fra porno verdenen).

Oven i puljen, smider jeg nogle andre situationer ind, som jeg personligt måske ville have det fint nok med at gøre – men jeg ved til gengæld, at der sidder en masse kvinder derude, som ikke nødvendigvis har lyst til dette. Så dette er simpelthen mine råd til, hvordan du på en god måde får fortalt din kæreste, eller bolleven, at du ikke lige lyster hans forslag til dagens lagengymnastik. Om det så er en tisse leg, analsex eller noget helt andet.

Han vil give eller modtage golden shower?

Dette er for mig nok en ret grænseoverskridende ting. For at starte med at fortælle, hvad det er, så kort sagt er det, når en person tisser på en anden person. For nogle anses dette som værende seksuelt ophidsende, men for andre, kan det være utroligt krænkende.

For Mr. Teddy var det bare et spørgsmål om en sjov udfordring han gerne ville have krydset af. Se, for mig er min første indskydelse jo at sige til ham: “Ja, det bliver så et KÆMPE nej, skat..”. Men så ville jeg jo afvise ham blankt, og det er ikke nødvendigvis særligt sundt for ens sexliv, hvis man ubekymret afskærer alle innovative ideer. Vær altid åben, og lyt til, hvad din partner har at sige om det han gerne vil afprøve. Men hvis du nu alligevel ikke har lyst hvad så?

Sådan håndterer du situationen

Allerførst kan man jo starte med at finde på et alternativ. Min første indskydelse ville være at trække ham med ud i badet. Hvis han virkelig vil tisse på dig, er det mest hygiejnisk herude. Det kan jo også være, at når det kommer til stykket, så tør han ikke alligevel. Og hvis dette er tilfældet, kan I jo få jer et dejligt varmt bad. Men pointen her er i hvert fald, at man enten kan distrahere ham ved at flytte lokation, eller også skal du komme med et andet forslag til, hvad I kunne lave. (…Blowjob virker altid)

Har han en fodfetish eller elsker tåsutning?

Dette punkt gælder nu egentligt alle former for mærkelige fetisher, nu har jeg bare taget udgangspunkt i fødder. Egentligt fordi at mange, som jeg kender, har det rigtig dårligt med fødder generelt, og synes de er ulækre. Men kort sagt, så går fodfetish eller tåsutning ud på, at din partner tænder seksuelt på at sutte på dine tæer eller få sine egne suttet på (…inklusiv alt, også lakridsen mellem tæerne).

Sådan håndterer du situationen

Ligesom med alt andet så kan det være en god ide at melde klart ud, hvis du virkelig synes, at det er det mærkeligste og klammeste i verden. Hellere rent bord fra start af. Men hvis du er skeptisk, kan du eventuelt lade ham massere dine fødder lidt, og kysse dem. Så finder du hurtigt ud af, om det er noget for dig. Hvis du gerne vil håndtere hans fodfetish uden at rent faktisk begive dig ud på området, kan du eventuelt bruge det i noget Dirty-talk. Snak frækt til ham om fødder – måske virker det? Eller distraher med en lækker massage. Det er altid godt at distrahere.

Han vil kneppes med en strap-on??!!

Mr. Teddy foreslog engang dette for mig. Eller nok nærmere fortalte han mig, at han syntes det ville være frækt, hvis jeg kneppede ham i røven med en strap-on. Egentligt stor respekt for at han tør sige det, det er ikke mange mænd, der tør dette, fordi de oftes anses som bøssede, (hvilket Mr. Teddy overhovedet absolut ikke er). Men ja, her måtte jeg trække en streg. Og en meget tyk en af slagsen.

Sådan håndterer du situationen

Dette handler jo i virkeligheden om analsex til manden. Jeg har før fundet ud af, hvor dejligt  analsex til ham er, og dette kunne være en mulighed, hvis man ikke helt er klar til at pumpe sin kæreste i nummi. Inde i numsehullet på ham sidder der et specielt punkt, som mange mænd får utroligt dejlige orgasmer af. Det sidder ikke engang en centimeter oppe (på Mr. Teddy). Så hvis du har mod på at snige en lille finger op i ham, kunne dette være en mulighed.

Men angående strap-on måtte jeg melde klart ud. Dette var simpelthen for voldsomt til mig. Men der er forskel på, hvordan man siger tingene, og jeg startede med ikke at afvise det fuldstændigt med det samme, men istedet snakke med ham om, hvad det var han fandt frækt ved dette.

I bund og grund handler det bare om kommunikation. Nogle gange kommer der seksuelle foreslag, som pirrer din nysgerrighed, og andre gange er de for mærkelige, og så skal de helst i glemmeskuffen. Hvis du har en sjov historie, eller en kommentar, så smid den nedenunder, eller send en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love!

Miss Vanilla

Se Også