sexnovelle-champagnenætter

udgivet:

Champagnenætter

*Dette indlæg indeholder reklame*

Missgrey-banner Skab det sexliv du drømmer omBoblerne danser på min tunge, og jeg kan mærke, hvordan rusen er steget mig til hovedet. Mit blik er sløret, og hendes blå øjne flyder sammen som et ocean foran mig. Hun har slanke håndled, og hun snor i lokkende bevægelser, det gyldne hår om sin pegefinger. Det sender mig tilbage i barndommen, og jeg tænker på historien om Rumleskaft, og pigen, der spinder guld af hø.

Mine ører opfanger højtalernes bløde technorytmer, men det lyder fjernt og smelter sammen i min hjerne. Hun fører sit hår om bag skulderen, og en ren duft af grapefrugt når mig. Jeg kan mærke mine mundvige trække sig opad.

Hun kigger på mig og spørg hvad jeg smiler af.

”Grapefrugt, ” siger jeg uden at tænke mig om.

Min hjerne snurrer, og mit syn flyder ud, men jeg vil så gerne se hende klart. Hendes læber glimter i en ulmende, lyserød nuance. Magenta, måske. Jeg læner mig impulsivt frem mod hende, og vores munde forsegles i et kys. Først sidder hun stille, men så kan jeg mærke spidsen af hendes tunge presse mod mine læber. Hun smager af champagnen, som bruser rundt i mit blod.

Jeg skubber min hånd op af hendes lår…

…og knuger fingrene om det sorte velour, hendes kjole er lavet af. Hun sukker, som om, at denne enkle berøring er nok til at sende hende i ekstase. Det giver mig en voksende følelse af mod, så jeg kører min hånd helt op og begynder at massere hendes underliv. Et lavmælt støn fortæller mig, at jeg gør noget rigtigt.

Hun tager min hånd og vi rejser os fra sofaen. Stuen sejler for mit blik, og jeg mærker ikke mine fødder ramme gulvet, men pludselig er jeg omfavnet af blødt silke, og jeg indser, at vi ligger på hendes seng. Hun sidder overskrævs på mig, og ser mig lige i øjnene.

Længslen efter at se hendes krop bliver for stor, og selvom jeg ikke selv er bevidst om handlingen, ser jeg mine hænder række ud foran mig og trække hendes kjole af. Håret falder blødt om hendes skuldre, og hun smiler svagt ned til mig.

Hendes blege skønhed overvælder mig, og jeg bliver pludselig pinlig bevidst om min egen krop, så da hun tager fat om min trøje, løsner jeg hendes greb og fører hendes hænder ned langs siden. Hun ser forvirret ud, men læner sig ned for at endnu engang at lade vores læber mødes.

Mine hænder glider op langs hendes ryg.

Jeg løsner hendes BH, og stropperne glider let af hendes skuldre. Runde og smukke, som resten af hende, er hendes bryster, og jeg bliver så betaget, at jeg må lukke øjnene et øjeblik. Jeg skubber mig op på mine albuer, så jeg kan nå hende, og lader min mund omslutte hendes ene bryst. Jeg føler mig fuldstændig fortabt, for jeg vil så gerne tilfredsstille hende ordentligt.

Hun sukker blidt, og jeg mærker hendes brystvorte blive stiv mod min tunge.

På et tidspunkt trækker jeg mig væk for at tage resten af hendes tøj af. Hun knapper dernæst mine bukser op, og jeg glemmer for en stund min tidligere bluffærdighed. Da vi begge er nøgne, finder hun sig igen til rette på mit skød, men denne gang skubber hun blidt sig selv ned over mit køn.

En lyd undslipper os begge samtidig, og det lyder næsten harmonisk, som et stykke operamusik. Hun føles varm og tæt omkring mit lem.

Hendes hofter vugger langsomt frem og tilbage. Jeg vil se hendes blå blik, men hendes øjne er lukkede, forhåbentligt i nydelse. Over sengen er et aflangt vindue. Gardinet er rullet ned, men en enkelt månestribe har fundet vej ind gennem ruden. Hendes krop bliver oplyst, og jeg ligger mærke til de små hvide hår, der har rejst sig på hendes arme.

Langsomme bevægelser!

Bevægelserne bliver næsten pinagtigt langsomme for mig, så jeg lukker mine fingre om hendes håndled, og trækker ned i hendes arme, så hendes underliv bliver presset mod mit. Hun forstår min hentydning, og sætter farten op.

Følelsen af vilde sommerfugle gror i min mave, og jeg trækker hende ned mod mig selv, så jeg kan mærke så meget af hendes krop mod min, som muligt.

Hendes bløde bryster presser mod min brystkasse, og hendes læber finder vej langs min hals og krageben. Jeg ved, at jeg ikke kan holde meget længere, så jeg skyder mine hofter op mod hendes underliv i hurtige, rytmiske bevægelser.

Jeg kan høre hendes åndedrag ændre sig til små hurtige stød, og bliver fyldt af lykke ved tanken om, at jeg er skyld i hendes nydelse.

Vi kommer samtidig, og i et kort øjeblik, ser jeg hvide glimt af ekstase.

Hun falder med et suk ned ved siden af mig, så jeg ruller om på siden for at se hende i øjnene. Hun har lange øjenvipper, ligger jeg mærke til, og de kaster skygger ned over hendes kinder.

Jeg føler mig pludselig fuldstændig ædru. Hendes tunge åndedrag og duften af grapefrugt, der stadig hænger ved hende, bliver i mine drømme, da jeg falder i søvn.

Ønsker du at læse flere erotiske noveller? Få flere på Missgreyclub.dk

//

En lille erotisk novelle fra Miss Fox. Det er første gang jeg prøver kræfter med at skrive noveller, så jeg håber I kunne lide den!

Se Også