Missgrey Miss Lara

udgivet:

Sådan endte en tur på skrivebordet SUPER pinligt

Nu er jeg jo en af de personer, som virkelig godt kan finde ud af at dumme sig og gøre vildt pinlige ting – især når det kommer til byture, kærester, singleliv og sex. Som mange af jer sikkert ved, så får den aldrig for lidt når jeg er single, hverken når vi snakker alkohol eller sex. Så for at være helt ærlig, har jeg virkelig haft mange sjove sexfuck-ups gennem tiden. Men lad os starte med et af dem, som står mig klarest og som stadig kan få mig til at krumme tæer den dag idag.

Det er efterhånden ved at være mange år siden nu (heldigvis for det). Jeg kom på det tidspunkt sammen med Hr. Kriminel. Og det som betegnede vores forhold, var super hård og vild sex. Hr. Kriminel var en gennemført Bad Boy, som jeg selvfølgelig var faldet pladask for, som jeg nu engang plejer at gøre. En aften skulle vi sove hjemme ved ham. Han boede sammen med sine forældre og sin bror. Men denne aften var vi heldigvis alene hjemme og kunne derfor gøre lige hvad det passede os. TROEDE VI!

Som aftenen gik, skulle vi selvfølgelig have et af disse helt fantastiske vilde knald som vi plejede. Hr. kriminel havde besluttet sig for, at jeg skulle knaldes på hans lange computerbord, hvis ende som jeg skulle ligge på var lige ud til døråbningen af hans værelse. Vi var jo helt alene, så hvad kunne der ske ved det. Uden nærmere omtanke lagde jeg mig med benene spredt nøgen op på computerbordet og vi kom godt i gang og den fik ikke for lidt, kan jeg fortælle jer, af både skrigen, smæk i måsen og hårde stød fra hans side. Som jeg lå der på bordet, nøgen, mens han stod for bordenden, gav den gas og havde været i gang et godt stykke tid, gik døren til værelset pludselig op. Og der stod hans bror. Som om at det ikke var pinligt nok i forvejen, gik der noget tid før Hr. kriminel opdagede noget som helst og fortsatte selvfølgelig bare som intet var sket indtil jeg endelig fik ham gjordt opmærksom på det. Herefter stivnede vi fuldstændig med mig liggende med spredte ben på bordet, og ham stående på gulvet for ende af det, dog stadig med hans diller inde i mig. Hans bror, som var jævnaldrene med mig, så på os og sagde stille: “Er I ikke søde at finde et andet sted at bolle end på bordet, det står lige op af væggen til mit værelse og jeg kan ikke sove fordi det banker og du skriger så meget”. Og det eneste vi kunne var at nikke pænt tilbage til ham, hvorefter han endelig forlod værelset.

FUCK MIT LIV! Dette var virkelig ikke et af mine stolteste øjeblikke. Jeg tror aldrig at jeg har været så flov. Men en stodder, som Hr. kriminel var, lod han mig ikke slippe. Han holdt mig fast i samme position og færdiggjorde samlejet med mig på skrivebordet. Ja, sådan var Hr. kriminel, pisse ligeglad, og mon ikke også det var det jeg faldt for og stadig falder for ved Bad Boys den dag i dag.

Dette her var bare en ud af rigtig mange pinlige historier og tro mig, I skal nok få mange flere. Mange hilsner fra Miss Lara. Husk at skrive til mig hvis i har spørgsmål: ml@missgrey.dk

Se Også