SOLDATEN OG CHAMPAGNEDRENGEN - Sexnovelle

udgivet:

Date Night med Mr. Perfect

Så er tiden inde igen til Date night. For ja, jeg har i aften den udsøgte fornøjelse af rent faktisk at skulle på date igen efter en lang periode med tørke. Jeg har efter bruddet med min x kæreste, Mr. Flop, spurgt mig selv mange gange, hvor lang tid der skulle gå, før jeg var klar på at springe ud i datinglivet igen. Dog uden at kunne give mig selv et ordentligt svar på samme. Derfor er denne date i aften hverken fordi jeg søger en fast kæreste, eller fordi at jeg bare skal have mig et godt knald. Nej, denne gang er det for at se, hvor jeg står i forhold til mig selv, og for at kunne mærke de følelser inde i mig, som jeg måske har lukket ned for længe, da det simpelthen bare ikke passer til min hverdag at gå rundt med følelserne blottet for mennesker omkring mig. Jeg er efter min x kæreste, Mr. Flop, blevet inviteret ud mange gange, men har afslået, fordi jeg følte at jeg var nået til et punkt, hvor jeg blev nød til at passe rigtig godt på mig selv. Men nu skal der sgu gang i pisset igen. Jeg kan ikke blive ved med at ligge i fosterstilling og spise chips, når ingen ser det. Nu må der andre boller på suppen.

Jeg har mod alt forventning mødt denne fyr, Mr. Perfect, på Tinder. Jeg er normalt ikke en af de piger, som benytter sig af den slags, men nu prøvede jeg sgu alligevel. Jeg havde nok haft min profil i ca. 15 min., og så kom mit første match med Mr. Perfect op på skærmen. Han skrev selvfølgelig til mig med det samme. Nu er Tinder jo en smule overfladisk, lad os alle være ærlige om det, så jeg havde selvfølgeligt valgt ham på grund af hans lækre udseende. Han passede nemlig lige ind i min smag: Store muskler, blå øjne, jakkesæt og et strejf af slem fyr. Efter jeg havde skrevet med ham i et stykke tid, fandt jeg selvfølgelig også ud af, at han var en af de mænd, som ud over at være lækker, også er så heldig at havde personligheden med sig.

For at være helt ærlig, så har jeg faktisk knaldet Mr. perfect en hel del gange efter vores match på Tinder. Og ja, det kan han sgu finde ud af. I aften er derfor en test af, om han duer til andet end bare at knalde mig hårdt og hænge mine knager op for mig. Så nu er der dømt sushi med den ultimative gentleman, og jeg tror godt, jeg kan se frem til at blive behandlet som en rigtig prinsesse i byen – og en slut i sengen, når jeg hiver ham med hjem efterfølgende, hvis han nu skulle være rigtig heldig (vel og mærket).

Opdatering på daten følger naturligvis.

KH Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk

Se Også