SOLDATEN OG CHAMPAGNEDRENGEN - Sexnovelle

udgivet:

Tilfældige knald og scoringer i byen

De fleste af os kvinder kende det med at stå i byen, musikken spiller og alkoholen har så småt fundet sin vej gennem kroppen. Man er totalt klar på bare at være skide lækker og blive begæret af mænd, der sender lange blikke gennem natten. Men hvad er det egentlig vi kvinder gerne vil scores på? Er det engangsknald der køres hjem fra mændenes side af med et par fine drinks, vil vi høre de søde ord i stedet eller vil vi selv score dem?

Jeg kan sige så meget, at når jeg er i byen som single, skal den aldrig have for lidt. Jeg har følehornene klar og parat til at lade jagten gå ind. Nu skal det ikke lyde som om at jeg tager alt hvad der rører sig med hjem, der bør stadig være en standard, men igennem mine singleperioder vil jeg ikke sige mig fri for at have taget en lækker fyr med hjem fra byen, for en enkelt nat og for derefter at liste mig ubemærket ud af hans seng dagen derpå – uden at se mig tilbage.

Scoringer…. rom og cola holder ikke

Jeg vil dog sige, at skal en fyr score mig i byen er det ikke med farvestrålende drinks. Jeg har meget mere respekt for en mand der kommer over til mig, kigger mig ind i øjnene og siger noget i stil med: “Jeg har set rigtigt meget på dig her til aftenen og synes du ser rigtig smuk og sød ud og kunne derfor godt tænke mig at lære dig at kende”. Jeg vil møde en gentleman og ikke en der tror, at jeg falder for det gamle trick med en billig rom og cola. Det svare lidt til det samme som hvis en mand spørger: “Vil du ikke med ud og have lidt frisk luft”. Jeg kan godt betale for mine egne drinks, ellers var jeg blevet hjemme. Men et eller andet sted, er det så ikke også efterhånden en gammel skrøne, at det er manden, der skal tage initiativet og tage det første skridt? Hvis jeg finder en fyr, som jeg finder tiltrækkende holder jeg mig ikke tilbage for at gå over og fortælle ham det.

Nogle gange synes jeg desværre at det bliver dårligt set, hvis jeg tager en mand med hjem fra byen bare for en enkelt nat, men helt ærligt; jeg har lige så meget behov for det som de har. Og kan mænd gå rundt og være et svin med deres pik, ja så kan vi også, de damer. Jeg mener, at det bør være på tide at bryde op med disse tabuer. Bare fordi at vi kvinder skulle få lyst til et tilfældigt knald i byen, bør det ikke betyde at vi er billige eller løse på tråden. Dermed ikke sagt, at vi skal kaste alt hvad der hedder selvrespekt på gulvet, men tværtimod have lov til at gøre som vi lyster.

Men hvad synes I? I må meget gerne kommentere og give mig jeres syn på engangsknald og hvordan I godt kunne tænke jer at en fyr scorede jer i byen.

KH Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk

Se Også