Sådan booster du din sexlyst

udgivet:

Sådan booster du din sexlyst

Kære læser,
Vi kender det nok alle i visse perioder: vores sexlyst er minimal eller ikke-eksisterende.
Men hvad så? Skal man bare holde tørkeperiode, eller forsøge at få den frem igen? Læs hvad jeg gør, og få mine bedste råd!

Find grunden til den varierende sexlyst

Ofte (ofte, ikke altid!) er der en eller anden grund til, at lysten daler i en periode. Er du blevet mere utilfreds med dit udseende? Eller måske din kærestes udseende? Eller har din kæreste været jævnt træls, og orker du ham/hende ikke helt? Find den primære grund til, at du ikke har lyst.

Det kan selvfølgelig være, at der ikke er en dybere grund, men at du simpelthen bare ikke har det drive pt. Og det er også okay!

Det er altid okay ikke at have lyst. Men hvis man nu har lyst til at have lyst, så er det essentielt at finde årsagen, og løse den.

Fx for mig i graviditeten i tiden: i starten havde jeg det maks fysisk dårligt. Så der var ikke så meget at gøre.
Nu er jeg træt næsten 24/7. Jeg forsøger derfor at huske alle de vigtige vitaminer, og spise bare nogenlunde sundt. Og så har vi mere morgensex end aftensex. Det er min bedste løsning på trætheden pt.

Sexlyst

Få fantasierne frem

Uanset hvilke årsager der er til at du ikke har lyst, så har jeg fundet ud af, at det bare er super godt at fantasere lidt. Naturligvis helst med kæresten i hovedrollen, så du får lyst til ham, og ikke en eller anden “Big Boy” in your dreams.

Min kæreste har eksempelvis de pæneste tatoveringer. (Ok, nogle af dem er seriøst kiksede og knap så kønne. Men vi har vel alle været unge.)
Normalt er jeg slet ikke til tatoveringer, men Mr. Bad er den perfekte kombination af Bad Boy og Gentleman. Han ligner for det meste rigtig meget en ballademager (og det plejer heller ikke at være mig!) men han er så kærlig og sød, at jeg smelter.
Nå, pointen var, at de her tatoveringer altså godt kan gøre mig lidt vild i varmen. Så orker jeg ikke helt sex, så ligger jeg gerne og kigger på dem, aer ham på dem og kysser dem. Mærkeligt? Måske. Virker det? Jep. 

Så find det ved din kæreste, som tænder dig, eller fantaser om ham i en fræk scene, som gør dig helt vild i varmen!

Tal med din kæreste om det

Ofte hjælper det altså også at prikke hul på ballonen. Vær ærlig overfor ham, så han ikke tror, at der er noget galt med ham. Også hvis der faktisk er.

Det er okay at sige, at man måske lidt savner, at ens kæreste gør mere ud af sig selv, eller gider at gå ned på dig noget oftere. Hvad end dine grunde er, så er det altid en fordel at fortælle det!

Måske din kæreste bliver glad? For det kan jo rent faktisk give ham en chance for at tænde dig på ny. Om det så er en trekant, oralsex eller et lækkert politikostume, så har han en fremragende mulighed!

LÆS OGSÅ: Hvem taler du om sex med?

Sexlyst

Tillad dig selv at blive tændt af “andet”

Nogle mænd kan ikke lide tanken om, at man tænder på andet end ham. But truth is, we all do, Honey. Det behøver ikke nødvendigvis at være andre mænd, det kan også være en situation, tanke, duft, whatever. Men point is, at langt de fleste af os altså godt kan tænde på andet end vores mands nøgne krop. Og det skal man drage nytte af!

Mr. Bad er ikke altid fan af, at jeg kan snakke positivt om andre mænd. Og jeg forstår ham egentligt godt – men jeg prøver selv at rumme, at han synes en anden kvinde er super lækker, for det ved jeg da godt. Men det gør jo ikke, at han ikke synes, at jeg er vildt lækker også!

Derfor vil jeg også gerne, at han kan rumme, at jeg kan kigge på en mand og tænke mums. For det kan jeg! Det gør ikke at jeg kunne drømme om (eller rent faktisk drømmer om) at gå i seng med ham. Derimod kan det tænde en flamme i mig, så jeg bliver sulten.

Og er jeg sulten, har jeg den lækreste mand at sætte tænderne i.

Sexlyst

Vi skal virkelig tillade os selv at blive sultne, og ikke bare blive lullet ind i den kedelige hverdag, der til tider dukker op. No way!

Elsk dig selv

Sidst, men ikke mindst: Elsk dig selv! Det kan ikke siges nok. Elsk dit sind, elsk din krop, føl, hvor mega skøn, smuk og dejlig du er. For det er du! Og er der noget, som kan tænde lysten i mig, er, hvis jeg har det godt med mig selv. Hvis jeg selv føler mig som den frækkeste MILF i verden, så vil jeg også vise det – og jeg vil give mig selv lyst til at overfalde den mand, som får æren af at være sammen med mig..

Sexlyst

Du er en godess, og du kan få din mand til orgasmeheaven! 

XOXO Miss MILF

Se Også