Bolleven

udgivet:

Putteven, bolleven og Tinder

Ja, det lyder lidt skørt – og det er det måske også lidt…

Jeg har i et stykke tid haft Tinder (skal jo være med på moden!), og det er nu ret hyggeligt med anerkendelse fra de søde, lumske og perverse fyre, der findes derinde.

Dog var der en fyr jeg faldt over, som jeg rent faktisk begyndte at skrive med. Og endte med at ses med.

Putteven, bolleven og Tinder: En joke der blev virkelig

Vi havde skrevet i et par dage, og snakken om at man bare manglede en at putte med, kom frem. Vi jokede en smule med, om man ikke skulle oprette sådan en hjemmeside for sådan nogle som os, der bare manglede en at putte med?

En aften, efter joken måske trak lidt for langt ud, blev vi enige om at ses med hinanden, bare for at putte. Jaja, det lyder mærkeligt at en fyr er med på den, “vi putter bare”.

Men han dukkede op hjemme hos mig omkring kl 22.30, og vi sov sammen, puttede hele natten og lå i ske. Holy shit, jeg har nok savnet en mand om natten, lidt for længe! Lige på det område, er jeg en smule blød – for ja, jeg er sku fan af at putte og nusse. Er vi ikke alle det, på et eller andet område?

Men vi har så sovet sammen et par gange nu, og skal ses igen. Og selvom jeg er møghamrende liderlig efter ham, og dælme gerne ville være sammen med ham, har jeg besluttet mig for ikke at gøre det. Men han dufter bare SÅ godt!

Det der ligger bag, er, at jeg kan mærke, at jeg ville få for mange følelser for ham, hvis vi dyrkede sex. Lyder det skørt? Så vi holder det til putning, og så må jeg se, hvad der sker i fremtiden.

Jeg får altså stadig sex!

Ja, nu kommer fidusen i det hele så! I mit tidligere indlæg, fortalte jeg om J, min eks-kæreste, som har en affære med mig – dirty! Jeg skal lave fis og ballade med ham torsdag aften, i form af hed sex – må indrømme, at jeg ser frem til det, mums!

Det gode er så her, at jeg absolut ingen følelser har for fyren – og det får jeg aldrig igen. Men det er skisme rart at have en, som kender en ud og ind angående sex, og som ved præcis, hvad han skal gøre for at jeg kommer. Vi ses, vi har hed sex, og han smutter efter. Det kan jeg godt leve med.

Mysser fra Miss Blair

Bolleven og Tinder

Se Også