…vi har vel alle den der ene fyr, som var amazing i sengen, og man ville dælme gerne have en tur til!?

For mit vedkommende er denne fyr min første og eneste kæreste (nu ekskæreste), vores forhold sluttede for over 2 år siden, og det endte i et meget stort had.

Hed affære med ekskæresten

Efter halvanden års adskillelse, trillede der en lidt underlig besked ind på mobilen, mens jeg var på job. “Er du hjemme?”.

Jeg tænkte ikke videre over det, da jeg ikke kendte nummeret. Og valgte derfor at ignorere de efterfølgende beskeder.

Men så trillede der en besked ind på facebook. Jeg kunne godt genkende det ansigt. Og jeg panikkede. Klokken var 1 om natten, jeg var på arbejde og kom først hjem sent, og han spurgte om vi skulle mødes.

Han forlod mig for en anden, som han stadig var sammen med der og er det nu.

Så jeg vidste ikke, om jeg skulle græde eller grine, da jeg havde så meget had til den fyr. Og samtidig var nysgerrig på, hvad han ville. (Sex lå måske lidt i underbevidstheden der).

Jeg svarede ham efter noget tid. Herefter, så satte jeg mig ud i bilen, og vendte snuden hjem, for at mødes med ham.

Vi havde aftalt at drikke en kop kaffe (kl. 03 om natten, yeah right). Og det var med sved på panden og høj hjertebanken, at jeg nærmede mig min opgang. Hvad fanden, skal der ske? Hvad skal vi snakke om? Skal jeg råbe og skrige, og stikke ham en flad – eller bare smile og være ligeglad? Hvad nu hvis han ville finde sammen igen!?

Alle mulige tanker fløj rundt i mit hoved, og stoppede brat da jeg fik øje på ham. Der stod han, op af væggen og kiggede op i luften – rigtig kliché. Der gik lidt tid, før jeg fattede at det var ham. Og vi sad og snakkede over en kop kaffe, som om intet var hændt.

Vi stod i køkkenet og sagde farvel, og på vej ud af døren vendte han om, og smækkede den i. Han stod og stirrede på mig, og skubbede mig op af køleskabet og pressede sine læber mod mine. Mens vi stod og kyssede, var hans hænder OVERALT på min krop, han vidste præcis hvor han skulle røre og hvordan.

Sex, spanking og en ødelagt seng

Jeg var så tændt, at jeg slet ikke tænkte over det, og rev ham med ind i soveværelset. Han flåede mit tøj af, og jeg rev hans af og vi kastede os ned i sengen og var overalt på hinanden. Og han smed mig om på maven, og rev min røv op mod ham, og så begyndte det hele.

J (vælger lige at kalde ham det), vidste præcis, hvordan jeg elskede det. Så mens han holdte fast i mig, og jeg ventede på at han hamrede sin pik i bunden, pirrede han mig stille i stedet.

Han lod sit pikhoved stille nusse min åbningen, og stak en finger stille op i ny og næ, og sådan stod det på i lidt tid. Prøvede jeg at få ham til at kneppe mig, holdte han bare fast i mig, og fjernede sin pik. Manden vidste udmærket godt, hvordan han skulle pirre mig. Efter lidt tid, sitrede hele min krop lige så langsomt. Han havde pirret mig så meget, og gjort mig så liderlig, at jeg havde lyst til at græde over at han ikke bare ville kneppe mig.

Der blev helt stille, og jeg kunne kun høre mit eget tunge åndedræt.

Og jeg undrede mig stille over, om han havde fortrudt det hele, men det skulle da vise sig, at det havde han bestemt ikke. Han borede sin pik op i mig, og tog mig så hårdt han kunne, mens hans hånd spankede mig bagi. Inden han nåede at komme, fik jeg smidt ham om på ryggen, og J vidste godt hvad der nu skulle ske.

Jeg satte mig op på ham, og kunne se hvor meget lyst han havde i hans blik, men besluttede mig for at hun skulle pirres en del. Jeg løftede stille mit underliv ned over hans pik, og red kun hans pikhoved. Det var meget langsomme bevægelser, og han stønnede højt, og prøvede at få mig helt ned over ham, men det skete ikke. Jeg havde magten, og fjernede mig, for så at sætte mig stille nedover ham igen, og lave samme små og langsomme bevægelser, ned over hans pikhoved.

Efter lidt tid, borede jeg neglene ned i brystkassen på ham.

J løftede sit underliv lidt op, da han vidste, hvilket bæst jeg så blev i sengen. Jeg bevægede mig hurtigt ned over ham, og red ham, mens han lå med underlivet oppe, og jeg var i himlen.

Lige inden vi begge nåede klimaks, skete der så det, som ikke måtte ske. Sengestellet flækkede, så madrassen røg igennem, J røg ned og jeg med.
Det var noget af en overraskelse for os begge, og det resulterede i, at han havde gevaldigt ondt dernede, og skyndte sig afsted, og jeg stod med en ødelagt seng…

Vi ses stadig væk, da vores sex er FANTASTISK! Han er den eneste, der nogensinde har fået mig til at komme, og stadig kan. Så jeg elsker vores små møder i ny og næ, og alle de pirrende snaps, vi sender til hinanden inden vores møder.

/Miss Blair

Tidligere artikelTinder i Sverige
Næste artikelPutteven, bolleven og Tinder
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk - husk også at besøge os på vores site: www.missgreyclub.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here