Tinder

udgivet:

Tinder i Sverige

Hej søde jer!

Her kommer: “Tinder i Sverige”.

Nu har jeg været lidt inaktiv i et stykke tid, så tænkte jeg hellere måtte komme med lidt nyt. Jeg har været en tur i det svenske, og der skete jo lidt! Lad os starte fra en ende af.

Jeg var i sommerhus med nogle veninder, ude i absolut ingenting. Vi er lidt på udkig efter at være sociale, og møde nye mennesker. Og her er Tinder en ENESTÅENDE app jo!

Dog var jeg utrolig sikker på at svenske fyre, bare var de lækreste – Tinder proved me wrong!

Tinder i Sverige: Måneskin, nøgenbadning og publikum

Men jeg får fat i en fyr, lad os kalde ham H, som tager to venner med over til vores sommerhus – hvor vi fester og får rigeligt indenbords.

Det bliver mørkere og mørkere, og da vi har fået tilstrækkeligt indenbords, beslutter jeg mig for at vi skal nøgenbade i søen. Så jeg går først, smider tøjet og løber ud i vandet. Mine veninder og H kommer efter lidt (jeg havde nok håbet på lidt romaaaance under månen, alene i vandet, men det skete ikke), og vi bader alle.

Da vi endelig kommer op i sommerhuset igen, får vi tørret os, og beslutter os for at det må være sengetid. Mine veninder havde hver deres værelser, mens jeg lå i åbent areal, hvor der var madrasser og gæstesenge til drengene. H sover selvfølgelig hos mig, mens hans meget visne kammerater ligger på gulvet, i samme rum. Lidt efter lidt kommer vi igang, og jeg glemmer alt om at der faktisk er to fyre, som er vågne i samme rum. Det går hedt for sig i alle stillinger og efter noget tid falder vi udmattet om, og falder i søvn.

Akavet svensk samtale

Om morgenen vågner jeg ved at hans kammerater begynder at snakke med H, og når de snakker på svensk forstår jeg intet.

Dog sporer samtalen sig pludseligt over på mig, da den ene stønner til H, og jeg panikker fuldstændigt! Her ligger jeg, splitter nøgen, under samme dyne som ham, mens hans kammerater er 2 meter væk. Jeg kan ikke løbe, eller noget, og kravler bare langsomt under dynen og gemmer mig, da de er ved at dø af grin. Det er LÆNGE siden jeg har oplevet noget SÅ pinligt!

Og så tror de at de skal komme igen om aftenen! ALDRIG!

Puha, men det var en lille opdatering fra Miss Blairs ferie – sjov, men kaotisk!

Se Også