*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læser! Så er det igen tid til, at kigge efter billigt sexlegetøj, på hylderne hos Makelove.dk – og denne gang har jeg haft fingrene i kassen med penisringe, og fandt PrettyLove Ethel Bullet Penis Ring. Endnu engang er det lykkedes mig, at finde et stykke sexlegetøj, der ikke koster spidsen af en jetjager og samtid giver seksuel tilfredsstillelse til begge parter. Billigt sexlegetøj under kr. 350,- alle kan være med!

PrettyLove Ethel Bullet Penis Ring er set HER

Bullet penis ring med masser af buzzzzz i

En penisring er og bliver et MUST HAVE i min optik. Ikke kun manden har gavn af en penisring, men også kvinden. En enkel penisring kontra en med ekstraudstyr er hip som hap for mig, men det er altid dejligt med lidt buzzzzz på klitoris… hvis den kan nå derop! I PrettyLove Ethel Bullet Penis Ring, sidder der en lille bitte bullet vibrator, og det smarte ved den er, at den kan tages ud. Når penisringen er monteret om roden på penis, og den lille bullet er tændt, stimulerer den ikke kun kvindens område ved klitoris, men også hendes område omkring kønsåbningen, med de små specialdesignede nubrer (se foto).

Læs også de andre indlæg i serien om billigt sexlegetøj under kr. 350,-:

* Small Love Geisha Bækkenbundskugler  

* Intim Gina spreder  

* Magic Wand Suction Vibrator

* G-punkts vibrator

Bullet Penis Ring
PrettyLove Ethel Bullet Penis Ring, med den lille bullet der er taget ud.

Hvad er formålet med en penisring?

Mange mænd kan godt have svært ved at holde rejsningen i længere tid, og bruger enormt meget energi på, at fokuserer på rejsningen under samleje. Her kommer penisringen bestemt ind i billedet. Når fx. denne bullet penis ring er monteret rundt om roden til penis, strammer den og gør peniserektionen hårdere, ved at sørge for, at blodet i svulmelegemerne ikke løber tilbage. Den klemmer og strammer, og påvirker gennemstrømningen af blodet. Ikke nok med at penis bliver hårdere, jeg oplever også, at Mr. Handy virker længere og bredere, når han har penisring på. Erektionen holder længere og vi får mere ud af vores intime sexleg. Han bliver ikke stresset og føler sig presset til, at skulle præsterer, inden den beslutter sig for at falde igen.

Læs også: Når mænd har glæde af tilfredsstillelse analt

Multisexlegetøj, brug den til onani

Du får mere end bare en penisring, med dette lille sorte stykke silikone sexlegetøj. Den lille bullet kan tages ud, og bruges til andre seksuelle stimuli. Den har masser af buzz og kan sagtens bruges som onanilegetøj til klitoris. Bullet vibrator er et hit hos mange kvinder, og denne lille frækkert, ligger godt gemt i tasken og hånden, da den ikke er mere end 4,5 cm lang. Et godt buzz på klitoris, og dagen bliver lidt mere overkommelig. Brug den til at pirre dine brystvorter, eller bare på kroppen som forspil.

Pssstt… hvis du lige kommer lidt vandbaseret glidecreme eller orgasme gel på, så bliver oplevelsen forstærket og mere orgasmic.

Læs også: Kaerlig Økologisk Orgasme Gel – forkæl din klitoris

Et lille trick! Hold vibrator, bullet eller hvad du har af brummende, buzzende og snurrende legetøj op på næsen, så kan du fornemme, hvordan det er på din klitoris.

Styrk din selvtillid og boost rejsningen

En hård pik der kan længe, er vigtigt for en mand. Kvinderne elsker det, og det gør bare legen lidt sjovere. Når den så kan tilføje lidt buzz og lir´ gør det oplevelsen vildere. Personligt har jeg ikke fået klitorisorgasme, af nogen af de penisringe Mr. Handy og jeg har haft gennem testmøllen, men det skyldes, at afstanden fra min skede til min klitoris er lang. Jeg har ikke standard mål, så jeg skal arbejde for at opnå stimuleringen på klitoris. Den bedste oplevelse vi har haft med denne bullet penis ring er, hvis jeg opnår klitorisorgasme INDEN, og så efterfølgende bruger bullet penis ringen til efterstimulering, så mærker jeg det lækre buzz fra den lille bullet penis ring.

Bullet Penis Ring

Læs også: Derfor hejses flaget – morgenboner!

Med eller uden buzz

Mr. Handy er ikke fan af buzz på hverken penis, pung eller analt, så for ham er det lige meget. Det vigtigste for ham er, at den strammer, booster rejsningen og gør ham hårdere og større. Mest af alt, at den holder rejsningen længere. Han oplever også, at orgasmen og udløsningen er mere tilfredsstillende, end hvis det er uden. Det kan selvfølgelig skyldes, at jeg ikke er så stram i mine bækkenbundsmuskulatur efter tre graviditeter. (note til mig selv…. husk at træne bækkenbund). Penisringen giver ham lige den sidste stramhed der gør, at hans orgasme og udløsning lige får et level op.

Læs også: Sådan bliver du strammere med bækkenbundskugler!

Fakta om PrettyLove Ethel Bullet Penis Ring fra Makelove.dk:

Funktion: Vibrerende penisring med stimulator
Farve: Sort
Mål: Ø 2,2 cm (penisring) Vægt: 22 gram
Batteri: 3 stk. LR41 (medfølger)
Materiale: Silikone + ABS-plast
Vandtæt: Ja, 100%

Pris: Kr. 129,- – Kan købes HER!

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelJalousi og parforhold: #1
Næste artikelStørrelsen eller gørelsen – Lad os nu stoppe med at dick-shame
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here