Latex

udgivet:

Parret der elsker Latex: Plastikfantastisk

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”48774″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Hos Missgrey PLUS har vi førhen dækket BDSM-universet ved at give et indblik ind i livet hos en dominant. Denne gang vil vi introducere dig til en anden side af BDSM, nemlig latex. Brugen af latex i soveværelset og hverdagen bliver mere og mere populært, og vi har derfor kontaktet @dkfetishcouple, som er et helt normalt ægtepar – der er helt vilde med latex. Vi håber denne artikel kan give dig lysten til at skifte cowboybukserne ud med et par lækre latexbukser.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Vil I ikke lige introducere jer for vores læsere?” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23f05586″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Vi er et par på 40 og 37 år. Jeg er Domina og han er slave.

Derudover er vi faktisk en hel normal familie ligesom mange andre med børn og almindelige jobs. Så en helt normal familie faktisk – vi har så bare lige en fetish for latex og BDSM.

Vi er stille og roligt kommet ind i denne fetishverden ved at prøve lidt ad gangen. Det er noget, der har udviklet sig stille og roligt ved at prøve lidt efter lidt.

I dag har vi vores eget BDSM-rum, som vi selv har bygget op og lejer ud til folk, der mangler et sted at lege! Vi fandt ud af, at det ikke altid er nemt at lege hjemme i soveværelset med alle de ting, som vi efterhånden havde samlet sammen. Tiden med at pakke det hele ud og sammen igen var faktisk nogle gange længere end selve legen. Så der måtte ske noget – så vi byggede vores eget rum.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Fortæl mere om jeres forhold til latex” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23f05586″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Der har vi lært meget igennem årene!

For det første er der stor forskel på, hvad latex man køber. Man skal se sig for, når man køber latex, for der er forskellige tykkelser på latex og hvis man køber det for billigt, så kan det nemt gå i stykker – og det billige latex er ikke særlig billigt desværre! Så man skal virkelig se sig for og undersøge markedet.

Men vi synes der er for få der springer ud og prøver det af. Dog kan man se en tendens mod, at det bliver mere og mere normalt at gå i tøj, der ligner latex. Så der er jo håb forude for, at der er flere og flere, som tør at tage skridtet og få det prøvet det af. For følelsen af at have det på er fantastisk – den måde det følger kroppen, og den varme det giver, er bare fantastisk. Så vi kan kun anbefale det.

Jeg har før haft latex-leggins på, når jeg var ude og handle samt i byen – den følelse er bare fantastisk og vil håbe at flere begynder at få øjnene op for, hvor fantastisk det faktisk er. Og at Latex ikke kun hører til i soveværelset.

For os er latex et stykke tøj, som bare er fantastisk at have på, og som giver ekstra krydderi i sengen også.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Kan i fortælle læseren lidt mere om jeres rum, som I udlejer til andre BDSM-interesserede?” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23f05586″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Vi byggede rummet fordi vi ikke syntes det var praktisk, at vi skulle finde alt udstyr frem og pakke det ned igen, når vi var færdig med leg. Det var ikke altid praktisk med en travl hverdag. Så nu kan vi bare gå til og fra leg og alt udstyr og tøj hænger frit fremme klar til brug. Da det var lavet færdig og vi smed lidt billeder ud på diverse medier (så som Fetlife, Instagram, Facebook) kunne vi hurtigt høre, at der var mange, som ønskede sig sådan et rum. Så vi fik lavet det således, at folk kunne leje det via vores hjemmeside eller skrive til os på de andre sociale medier samt til vores mail: fetishparnord@gmail.com

For vi syntes jo, at andre, der havde haft samme problem som os selv, også skulle kunne få glæde af det.

Det er jo ikke alle der har mulighed for at lave sådan et rum der hjemme 🙂 Det er jo ikke let, at have alle de ting i soveværelset med børn i huset. Så i stedet for kan de komme og hygge sig her.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Hvordan er sådan et “legerum“ bygget op? Hvad bør man have der, som nybegynder?” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23f05586″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Det er svært at sige, hvad der skal være i sådan et rum, for det er jo op til de enkelte, hvad de synes! Men for os var det vigtigt, at der var et fedt kors, som man kan blive spændt fast på 🙂

Og så har vi en dejlig gynge, som man kan komme op i og et fedt bur, som slaverne eller tøserne kan komme ind i, hvis man bliver træt af dem he he 😉

Ellers er der en latexseng, som man kan bruge og forskellige kroge i loftet til bondage. Vores sexmaskiner står fremme og er klar til brug. Piske og alt andet udstyr er hængt pænt op på væggene, så det er nemt at overskue og nemt at tage ned og bruge. Ellers er der en sofa og stole, hvor man kan sidde og slappe af og hygge sig.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Kan I give læseren et indblik ind i gode latexprodukter. Jeres personlige anbefalinger og gode tips?” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23f05586″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Jamen det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvad latex man er til. Men tror de fleste starter ud med en latexkjole 🙂 Eller handsker. Og måske en maske og så udvider man nok med tiden alt efter, hvad man selv er til. For os, kan vi jo godt lide alt slags latex. Her er nogle af vores tips til den modige, som har lyst til at springe ud i det, eller rettere sagt, springe i det!

  1. Der er stor forskel på latex! Altså latex er bestemt ikke billigt, hvis man skal have noget godt kvalitet. Vi har købt meget af vores på Ebay ellers er der rigtig mange steder på nettet man kan finde latextøj.
  2. Det er ikke nødvendigt at gå ud og købe en latexkjole på nettet til flere tusinde første gang man skal prøve det.
  3. Husk at bruge talkum eller olie når i skal i det. Ellers går det meget nemt og hurtigt i stykker! Vi har ødelagt rigtigt meget igennem tiden – så sørg for at brug godt med talkum eller olie.

Og så skal man huske, at latex også skal have pleje udvendig for både, at det ser flot skinnende ud, men også for at pleje latexen. De ting kan man købe stort set alle de steder, man køber latextøj.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”En lille uddybning af, hvordan I bruger latex derhjemme?” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23f05586″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Jamen mange bruger latex, når de leger derhjemme. Men for os er latex meget mere. Jeg kan godt finde på, at have et par flotte latexbukser på, når jeg er ude og handle eller i byen, men går også i dem herhjemme. Jeg nyder virkelig følelsen af latexen på min hud og jeg føler mig dejligt tilpas i latex. Og det gør mig varm og glad. Så for os, er det ikke kun som forspil eller under sex, men det kan også bruges på en hel almindelig dag. Og man ser jo også, at det bliver mere og mere ”in” at gå i latex, som sagt. Der er jo rigtig mange forretninger, der sælger bukser og leggings, der ligner latex og det er jo bare fantastisk. For det er jo super flot at se på og vildt fantastisk at have på. Så det gør mig glad, når jeg ser, hvor mange, der faktisk går i latex eller noget der minder om det, når jeg går en tur i gågaden.

Hvis man spørger mig, skulle mange mange flere kvinder og mænd prøve, hvor dejligt det er, og mon ikke de fleste unge piger faktisk har bukser eller leggings, der minder lidt om latex derhjemme?[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Har I erfaringer med at kombinere det med rollespil?” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23f05586″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Ja, vi bruger det både under rollespil og almindelig hverdag.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Vil I fortælle lidt om den befriende del af latex? Hvordan er det at give slip på hverdagen og leve sig ind i en anden rolle end den man er til hverdag?” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23f05586″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Jamen her ved os er rollerne meget skarpt delt op. Jeg er altid Domina og han er slaven og når vi går ind i det rollespil, er han ikke andet end en slave, der skal adlyde mig. Jeg nyder den magt jeg har, når han sidder i sit latex på knæ ved mig og venter på, hvad jeg beder ham om! Og så er det jo helt fantastisk at rollerne er byttet op, når jeg tager ham med en stor strap-on og han bare må tage imod 🙂

At se ham helt forsvinde i sig selv er bare fantastisk. Så når jeg er i min Dominarolle, så bliver jeg helt høj af det og han nyder at lade sig underkaste.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Vi kan se på jeres Instagram, at I går meget op i at dyrke latex i det fri. Mange af billederne er taget ude i det fri. Hvorfor og hvordan?” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23f05586″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Jamen som skrevet længere oppe, synes vi, at latex er så fantastisk og vi synes det er nogle fede billeder, som man kan tage ude i det fri. Så det nyder vi rigtigt meget.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Vi håber også, at du har kunne mærke begejstringen over latex fra dette skønne par. Latex er et kæmpe univers, som står klar til at blive udforsket af dig. Hvis du har nogle spørgsmål til @dkfetishcouple, så send dem til: Redaktionen@missgrey.dk så vil de rigtig gerne hjælpe. Gå ind på deres Instagram og bliv inspireret af deres latex. Du kan også besøge deres hjemmeside, hvor du kan få endnu mere inspiration. 

Vi vil elske at høre om din første gang med latex! Så har du lyst til at dele din egen personlige erfaring med latex, så skriv til Redaktionen@missgrey.dk og du er måske vores næste spændende historie. 😊 

Og er du allerede klar til at gå i gang med Latex nu, så se det store udvalg hos Sinful her.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”49978″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.instagram.com/dkfetishcouple/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”49979″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://missgrey.dk/kom-under-dynen-hos-en-dominant/”][/vc_column][/vc_row]

Se Også