Hos Missgrey PLUS har vi førhen dækket BDSM-universet ved at give et indblik ind i livet hos en dominant. Denne gang vil vi introducere dig til en anden side af BDSM, nemlig latex. Brugen af latex i soveværelset og hverdagen bliver mere og mere populært, og vi har derfor kontaktet @dkfetishcouple, som er et helt normalt ægtepar – der er helt vilde med latex. Vi håber denne artikel kan give dig lysten til at skifte cowboybukserne ud med et par lækre latexbukser.

Vil I ikke lige introducere jer for vores læsere?

Vi er et par på 40 og 37 år. Jeg er Domina og han er slave.

Derudover er vi faktisk en hel normal familie ligesom mange andre med børn og almindelige jobs. Så en helt normal familie faktisk – vi har så bare lige en fetish for latex og BDSM.

Vi er stille og roligt kommet ind i denne fetishverden ved at prøve lidt ad gangen. Det er noget, der har udviklet sig stille og roligt ved at prøve lidt efter lidt.

I dag har vi vores eget BDSM-rum, som vi selv har bygget op og lejer ud til folk, der mangler et sted at lege! Vi fandt ud af, at det ikke altid er nemt at lege hjemme i soveværelset med alle de ting, som vi efterhånden havde samlet sammen. Tiden med at pakke det hele ud og sammen igen var faktisk nogle gange længere end selve legen. Så der måtte ske noget – så vi byggede vores eget rum.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.