I dette interview får du et personligt indblik i BDSM-universet. Få gode råd til et sundt BDSM-forhold, fra Mr. D, en af Danmarks bedste Gentlemen. Så uanset om du er nybegynder, som ønsker at få mere gang i soveværelset, eller blot er en nysgerrig sjæl, så bør du læse denne artikel. Her vil du også få en forståelse for, hvad det kræver, at være den Dominante i et forhold, hvis du er mand, og læser med her.

Hvem er Mr. D?

Først og fremmest ser jeg mig selv (Mr. D), som en gentleman. Jeg har en stor respekt for andre mennesker og deres individuelle seksualitet. Der skal være plads til os alle, og vi skal have lov til at udleve vores seksualitet. Så længe det er indenfor lovens rammer.

Jeg bruger My Dirty Mind DK (og backup profilerne) på IG, til at udforske BDSM-universet yderligere. Og forhåbentlig, er der også nogen, der nyder det indhold, jeg deler der. Desværre kan IG være ret nærtagende og man skal passe meget på, hvilke billeder man deler. Jeg har allerede fået slettet 5-6 billeder.

Samtidige, syntes jeg, at det er en god måde at connecte med ligesindet. Der er også igennem IG, jeg har fundet FETLIFE. FETLIFE er et social media site for det BDSM-, Fetish- og kink-interesseret community. Det er dog nok kun for de mere hardcore. Det er ikke alle, jeg vil anbefale at oprette sig der, da er alle mulige former for kink og fetish, og folk deler gladelig. Igen vis respekt og lad folk udleve deres egen seksualitet.

Hvornår, hvorfor og hvordan startede Mr. D?

Mr. D har nok et eller andet sted altid været her. Men det er først de senere år, hvor han har fået lov til at udfolde sig.

Hvordan er dit personlige forhold til sex?

Jeg elsker sex.

For mig er det en meget vigtig del af et forhold. Sex skal være en leg. Men det er også en urkraft. Men samtidige er sex også meget privat og intimt for mig. Det er ikke noget jeg ønsker at dele med hele min omgangskreds.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.