Dominant - Kom med under dynen

udgivet:

Kom under dynen hos en dominant

I dette interview får du et personligt indblik i BDSM-universet. Få gode råd til et sundt BDSM-forhold, fra Mr. D, en af Danmarks bedste Gentlemen. Så uanset om du er nybegynder, som ønsker at få mere gang i soveværelset, eller blot er en nysgerrig sjæl, så bør du læse denne artikel. Her vil du også få en forståelse for, hvad det kræver, at være den Dominante i et forhold, hvis du er mand, og læser med her.

Først og fremmest ser jeg mig selv (Mr. D), som en gentleman. Jeg har en stor respekt for andre mennesker og deres individuelle seksualitet. Der skal være plads til os alle, og vi skal have lov til at udleve vores seksualitet. Så længe det er indenfor lovens rammer.

Jeg bruger My Dirty Mind DK (og backup profilerne) på IG, til at udforske BDSM-universet yderligere. Og forhåbentlig, er der også nogen, der nyder det indhold, jeg deler der. Desværre kan IG være ret nærtagende og man skal passe meget på, hvilke billeder man deler. Jeg har allerede fået slettet 5-6 billeder.

Samtidige, syntes jeg, at det er en god måde at connecte med ligesindet. Der er også igennem IG, jeg har fundet FETLIFE. FETLIFE er et social media site for det BDSM-, Fetish- og kink-interesseret community. Det er dog nok kun for de mere hardcore. Det er ikke alle, jeg vil anbefale at oprette sig der, da er alle mulige former for kink og fetish, og folk deler gladelig. Igen vis respekt og lad folk udleve deres egen seksualitet.

Jeg elsker sex.

For mig er det en meget vigtig del af et forhold. Sex skal være en leg. Men det er også en urkraft. Men samtidige er sex også meget privat og intimt for mig. Det er ikke noget jeg ønsker at dele med hele min omgangskreds.

Det er svært at sige hvad det præcist er. Alle forhold er forskellige. Så jeg kan ikke beskrive hvad et rigtig eller forkert dom/sub forhold er. Det er op til de involverede parter at definere deres forhold. Det kan være, at man gerne vil bindes. Nogen er til at blive ydmyget. Andre vil gerne udstilles og kigges på. Andre vil bare overlade kontrollen til en anden.

Men et eksempel på en dom/sub forhold, kunne beskrives som: En dominant part og en submissiv part. Det kan være 24/7, eller det kan være kun i soveværelset. Det kan også være at et eller begge parterne er switch. Altså en person, der kan skifte fra Dom til Sub eller vice versa. Så er det den dominate part, der har kontrollen og kan gøre med den submissive, som Dom vil. Selvfølgelig med respekt for de indgået aftaler.

Et andet eksempel kunne være et DDLG-forhold: DDLG står for Daddy Dom/Little Girl. Her kan Little finde tryghed i at overlade kontrollen til Daddy, som vil være Caregiver i dette forhold. Ligesom Little vil være mere “Childlike”. Dette kunne være at Little finder tryghed i af have børneting. En bamse. En børnedrikkedunk. Dette kan beskrives, som et mere “psykologisk forhold” forstået på den måde at man, som Daddy, har et stort ansvar for sin Little. Little skal jo være tryg og have det godt.

Men der er mange måder at have et Dom/sub forhold på. Det vigtigste er at man finder ud af, hvad der er det rigtige for en selv, og sin partner. Man kan evt. teste sin “BDSM” herinde.

Godt spørgsmål. Det udspringer nok af tidligere sex-oplevelser, der har givet genlyd længe efter at de er overstået. Et ønske om bestemte ting/oplevelser. Visse drifter.

For nogle år side, da jeg blev single, efter at have været i et ret sexløst forhold. Så jeg lovede mig selv, at nu ville jeg udforske disse sider af min seksualitet. Det har jeg på ingen måder fortrudt.

  • Klare aftaler!
  • Hvad er okay? Hvad er ikke okay?
  • Hvornår er visse ting okay?
  • Hvor går dine grænser og (endnu vigtigere) hvor går din partners grænser?
  • Hvordan kan Sub sige fra? Her bruges “slow-down” og safe words.
  • Hvordan skal aftercare være?

Det er vigtigt, at begge parter, kan føle sig trygge i forholdet, og man udviser respekt for de aftaler man har indgået. Personligt har jeg oplevet en sub, der midt under Playet, blev meget følelsesmæssigt (og uventet) påvirket af en bestemt ting. Så vi stoppede Playet og jeg tog mig af hende. Det er vigtigt at man, som Dom, hele tiden er opmærksom på de signaler, ens Sub sender. Og er der det mindste i vejen, så stopper man. Det er også derfor jeg ikke vil have, at hverken jeg eller min sub er påvirket under et play.

“Hvad er det, som tiltaler dig ved at være dominant – og hvad tiltaler ofte dine partnere?” f

For mig er det dels det, at have kontrollen og magten over en smuk og sexet kvinde. Men allermest det, at hun har givet mig hendes tillid til at gøre med hende, som jeg lyster (jævnfør vores førnævnte aftaler).

Hvad der tiltaler mine partnere? Jeg ønsker ikke at dele tidligere partners tanker om dette, da jeg ikke har deres samtykke til at gør det. Det må også være op til den enkelte at afgøre, hvad man er tiltrukket af. Måske læserne vil delagtiggøre os i det? 😉

“Hvordan vil du beskrive de kvinder, som du er sammen med? Hvordan skiller de sig ud, når du “udvælger“ dem?” 

Jeg føler mig meget tiltrukket af intelligente, selvsikrere, sexede og stærke kvinder. Hvis disse kvinder tør slippe deres kontrol og bare være tilstede i min kontrol, så kan vi få nogen virkelige fantastiske oplevelser sammen

“Hvorfor beskriver du dig selv, som en Gentleman? Hvordan repræsenterer du at være en Gentleman i dine forhold?”

Der er desværre alt for mange mænd, der tror at de er Christian Grey og begår overgreb på kvinder, i troen på at de (mændene) ved hvad de gør. Disse Grey-wannabes er i virkeligheden respektløse, narcissistiske egoister, der kun tænker på at opfylde deres egne behov. Det har ingen tanke på deres kvinde.

Jeg ønsker ikke at blive sammenlignet med dem. For mig er den gensidige respekt, det vigtigste i et Dom/Sub-forhold. Hvis man tænker lidt over det, så er den submissive, den mest magtfulde i det forhold. Det er den submissive, der kan stoppe legen, ved at bruge sit safe word.
Men for mig er der ikke noget mere sexet end en kvinde, der kommer så voldsomt, at det kan mærkes igennem hele hendes krop.

Og en gentleman lader altid kvinden komme først 😉

“Hvad er dine bedst tips til vores læsere, som de kan bruge i soveværelset?”

  • Fortæl din partner, hvad det er du gerne vil have.
  • Fortæl, at du gerne vil prøve nogle ting af (hvis det er sådan du har det).
  • Hav respekt for din partners ønsker, og især hvad han/hun ikke ønsker.
  • Hvis det er svært at sætte ord på, så brug billeder. Jeg ved at der er par, der bruger min Instagramprofil til netop det. Og de er meget velkomne til at gøre det.

 

“Har du oplevet nogle udfordringer i dit personlige liv i forbindelse med dine seksuelle præferencer? Er det noget du er meget åben om i din hverdag, eller er det meget tys tys?”

Jeg syntes ikke, at jeg har oplevet problemer omkring mine seksuelle præferencer. Det er selvfølgelig ikke alle kvinder, der har lyst til de samme ting, som jeg har. Men det er netop derfor, jeg altid har snakken om, hvad de har lyst til, at jeg gør ved dem, og hvad deres grænser er.
Desuden er jeg kun åben omkring seksualitet overfor mine sexpartnere. Jeg ønsker ikke at vide, hvad mine venner, kollegaer eller familie laver i soveværelset. Ligeså, så ønsker jeg ikke at delagtiggøre dem i, hvad jeg laver i soveværelset. For mig er sex meget privat og intimt.

Det er også derfor jeg vælger at være anonym. 😉

“Har du en spændende, konkret fortælling, og oplevelse fra soveværelset, du gerne vil dele med læseren?”

ha ha ha…. Vi gemmer historierne til en anden god gang. Hvis altså læserne har lyst til mere fra Mr. D. 😉

Vil du høre mere fra Mr. D? Læs allerede nu en lille godnathistorie om et absolut godt blowjob skrevet af Mr. D. Du bliver ikke skuffet.

Mr. D, som også er kendt under navnet My_Dirty_Mind_DK, er en dansk dominant gentleman. Som du kan læse, er han ikke kun interesseret i sit eget BDSM-univers, men vil rigtig gerne høre mere fra dig, læseren. Så har du en et spørgsmål eller kommentarer til Mr. D, så vil han rigtig gerne høre det! Måske du vil dele lidt af dine egne fortællinger. Og forhåbentlig vil du komme til at høre mere fra Mr. D i fremtiden herinde på PLUS.

/vc_

Se Også