Sådan kan du overraske din fyr i sengen

udgivet:

Sådan kan du overraske din fyr i sengen!

Kæreste læsere – her fortæller jeg under rubrikken: “Sådan kan du overraske din fyr i sengen”

For noget tid siden, havde Mr. Grey og jeg ramt en mur af hverdag. Dette gjaldt også vores sexliv. Vi prøvede med ”nye” stillinger, der trods alt, egentlig ikke var nye, men bare nogle, vi ikke havde benyttet os af i lang tid.

Vi sad og brainstormede ideer midt i dybe snakke. Det eneste rigtige at gøre, var at besøge Sinful.dk. Vi var indover, at skulle prøve nye par-vibratorer, men dette var jo også prøvet for længst. Det ville aldrig blive ”nyt” nok!

Sådan kan du overraske din fyr i sengen på en ny måde!

For det meste, er det de mest simple ting, der skal til, for at overraske ham. Vi kvinder har tit nogle fordomme, og vil gøre det allerbedste for at tilfredsstille ham.

MEN… fyren er tilfreds, så snart der bare sker små ændringer.

Da Mr. Grey og jeg i noget tid nærmest havde udspurgt hinanden på det intime, fandt vi frem til en løsning. Til de af jer, der følger mig på Instagram, ved I, at Mr. Grey elsker kostumer. Så et nyt kostume var hvad der skulle til, for at Mr. Grey atter engang ville lege.

Vi fandt dette skolepige kostume hos Sinful.dk. Det er selvfølgelig ikke det mest detaljerede kostume – men det er med til at sætte Mr. Greys fantasi i gang.

LÆS OGSÅ: BDSM og Kinky-legetøj fra Miss Robinson

Hvordan kan et simpelt kostume overraske?

Han elsker fantasien om, at det ikke bare er hans kæreste, han ligger med – men en fræk skolepige. Han elsker fantasien om, at han er skolelæreren, der bestemmer! Han er jo trods alt også en ret dominant fyr.

Den dominante Mr. Grey, er ikke en person, som folk møder til dagligt.

Så når vi endelig er indenfor lukkede døre, hvor han får lov at give slip, og være sig selv, er det for det meste også ham, der styrer showet. Dermed ikke sagt, at han på nogen måder har magten! Det er en misforstået ting, det med dominans.

Så snart jeg hopper i et kostume, og vi “leger” den her leg, får han lov at give slip, og lade sig forføre. Han får lov at lege en leg, hvor han bestemmer, og hvor hans dominante jeg, ikke bliver dominant overfor hans søde kæreste, men mere overfor skolepigen. 

Sådan kan du overraske din fyr i sengen

[afp id=”1718″]

Kostumet er frækt og forførende, og man kan sagtens gøre den intime leg til sjov og ballade. Pir kæresten med billeder hele dagen, for til sidst at ende med at lege indenfor husets fire vægge. Hold gang i det intime!

Sådan kan du overraske din fyr i sengen: “Vis din fyr, at du efter 2 års forhold, stadig kan dit kram” 😉

XOXO

– Miss Quinn <3 

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Se Også