Når angst overskygger kærlighed

udgivet:

Når angst overskygger kærlighed

Kære læser,
De sidste tre fredage har jeg præsenteret nogle ret pinlige og akavede one-night stands historier for dig. Men denne gang bliver det lidt mere seriøst og personligt; jeg vil nemlig snakke lidt om parforhold, angst og daddyissues.

Angst er helt naturligt

Vi har alle prøvet at have angst eller at blive bange på et tidspunkt i vores liv. Det er en ganske naturlig reaktion fra kroppen, når noget føles intimerende eller truende.
Men når vi nu snakker angst i parforhold, så tænker jeg specifikt på angst på at blive forladt. Det er i sidste ende det, det handler om (såfremt du ikke er bange FOR ham! Det er en helt anden snak!). Fx: du er bange for at din kæreste ser på en anden pige da du måske er i tvivl om, om du er god nok. Men din angst bunder jo ikke i ikke at være god nok – den bunder i at du er bange for at blive forladt. Men hvorfor er vi egentligt det?

Ældre mænd og daddyissues

Jeg tror flere piger og kvinder end vi lige tror, kæmper med “daddyissues”. Jeg er personligt én af dem – hvilket har været svært at erkende og acceptere. For findes såkaldte “daddyissues”?
Man siger at en kvinde med “farproblemer” er blevet afvist af sin far på den ene eller anden måde, og ofte har svært ved forhold. Samtidigt falder hun ofte for de ældre mænd – og man må sige at jeg er i den kategori!

Jeg har altid haft svært ved forhold. Jeg har givet mig 100%, og ofte næsten for meget. Jeg har sjældent fået det igen, og jeg har sommetider “tabt” mig selv i disse forhold.

Men tilgengæld har jeg – i de få forhold hvor jeg har fået det igen – ikke kunne finde ud af at håndtere denne kærlighed. Jeg kan finde ud af kærlighed til mit barn, til min familie – men kærlighed til mænd er svært når jeg får det samme igen, for det er jeg ikke vant til.
Jeg er samtidigt, jo ældre jeg er blevet, faldet mere for de ældre mænd. Der er en ubevidst tryghed i dem, og jeg kan mærke at jeg søger deres anerkendelse og omsorg, for det fik jeg aldrig fra min far.

Når man bliver fravalgt

Min far var psykisk syg i en større eller mindre grad, og havde afhængighedsproblemer. Han ønskede uden tvivl at være en god far, men formåede aldrig at være det. I stedet ville han se mig når kommunen enten sagde han skulle, eller at hans nyfundne kæreste gerne ville lære mig at kende. Han havde også mange forskellige kærester, var utro, og kunne ikke finde ud af at holde på dem. Han behandlede hverken dem eller mig særligt godt.
Så da jeg var i starten af mine teenageår, var jeg utroligt bange for mænd. Jeg var bange for hvad de kunne finde på at gøre og sige. Jeg stolede ikke på dem, og har altid kæmpet med at tillid. Tillid til at de oprigtigt elskede mig og ville behandle mig ordentligt. For hvad er ordentligt?

Da jeg fødte mit barn og nu var blevet mor, voksede noget dog i mig. Jeg blev mentalt stærkere, og jeg ville aldrig miste mig selv for en mand igen.

Så da jeg mødte Mr. Tough Love var jeg en stærk og uafhængig mor og kvinde, som endelig ønskede et ligeværdigt forhold. Og Mr. Tough Love var – og er – utroligt charmerende, og virker som den mest stabile mand i hele verden. Men jeg blev virkelig trukket ind i hans spind, og for første gang længe, mistede jeg igen mig selv til en mand.

Da Mr. Tough Love og jeg gik fra hinanden, skulle jeg virkelig trække mig selv op. Det var utroligt smertefuldt, og kan til tider stadig være det. Dette er også stærkt medvirkende til at jeg har svært ved at binde mig til Mr. Picture Perfect , på trods af at han er en stabil og kærlig mand. For hvordan håndterer man ubetinget kærlighed fra en mand? Jeg er bange for at blive forladt, og jeg er bange for at forlade. Men jeg øver mig hver dag i, ikke at være så nervøs for relationer. Men jeg har svært ved at miste mennesker i mit liv, og jeg er ikke i tvivl om, at man kan kode det sammen med min fars svigt og manglende tilstedeværelse. Jeg tror at jeg skal gøre mig fortjent til deres kærlighed, fx. igennem sex.

Jeg har fået bedre relationer til mænd, men kæmper stadig med det. De næste par fredage vil jeg komme dybere ind over seksualitet ifh. “daddyissues” og om hvordan Mr. Tough Love fik udnyttet min ubetingede kærlighed, samt svigtede mig utroligt mange gange. Jeg vil også komme nærmere ind over mit forhold til Mr. Picture Perfect, og om hvorfor det med at skulle være i et forhold er så svært.

Har du selv daddyissues eller tillidsproblemer? Falder du også mere for de ældre mænd – og ved du hvorfor?
Jeg håber du vil læse med, når jeg graver dybere ind i mit komplekse sind af kærlighed, svigt, seksualitet og tillid.
Husk du altid må kontakte mig på mm@missgrey.dk, og følge med på min instagram, missmilfdk

XOXO Miss MILF

Sexlegetøj anmeldelse - Missgrey

Se Også