Mr. Picture Perfect - Den populære mand

udgivet:

Det var min skyld, at Mr. Picture Perfect blev lagt for had

Kære læser,
Kan du huske mit andet indlæg, hvor jeg præsenterede dig for Mr. Tough Love, som én af de to helt specielle mænd? På trods af Mr. Tough Loves intensitet og kærlighed, var der vanvittigt meget drama, utroskab og tårer involveret. Jeg synes derfor at det nu er rette tidspunkt at servere lidt sødme for dig; så snup et stykke chokolade, og læs med når jeg nu vil give dig en præsentation af Mr. Picture Perfect.

Den populære mand

Mr. Picture Perfect og jeg “omgås” i det samme miljø, både da jeg lige mødte ham og nu. Vi havde dog i starten kun skrevet en smule over Facebook – som næsten udelukkende var af praktiske årsager – men jeg havde altid set lidt op til ham. Ikke på en seksuel måde, men derimod på en inspirerende måde. Selv over nettet vidste man, at han altid var utroligt sød og omsorgsfuld. Jeg kunne ikke finde én, som ikke kunne lide ham. Mr. Picture Perfect var denne flotte, kærlige og utroligt intelligente mand. Han var meget vellidt, og næsten alle vidste hvem han var. Ingen havde et horn i siden på ham – det sørgede jeg så for, at han fik.

Vi mødtes ved tilfældighed

Da jeg mødte Mr. Picture Perfect, var det mere eller mindre ved tilfældighed. Jeg havde sammen med en rigtig god kammerat valgt i sidste sekund at tage til en fest. Jeg vidste godt at Mr. Picture Perfect ville være der, men jeg var også sikker på, at jeg højest sandsynligt ikke ville snakke særligt meget med ham. Han var en af dem som stod for festen, og der var altid en henne at tale med ham.

Da mørket for længst var faldet på og der så småt blev tyndet ud i folk, havde jeg faktisk kun fået øjenkontakt med Mr. Picture Perfect én gang. Så da min kammerat og jeg går ud for at tage tøj på og gå hjem, hører jeg mit navn blive nævnt. Jeg vender mig om, og dér står Mr. Picture Perfect. Jeg går hen til ham, og han krammer mig og siger hej.

Det ender med at min kammerat siger farvel til mig og forlader festen selv, da både han og jeg kunne se, at Mr. Picture Perfect og jeg gerne ville snakke videre. 

Da alt ligesom er officielt slut og jeg skal finde en bus, må jeg pinligt spørge om hjælp til at finde bussen. Men eftersom at jeg er abnormt genert, går jeg pinligt hen til Mr. Picture Perfect – på trods af at han snakker med to andre piger – og spørger om han kan hjælpe mig. Og dét kan han da; han vil da gerne køre mig hjem!
Hele vejen hjem til mig snakker vi super godt sammen. Jeg kan hurtigt mærke at vi har mange fælles interesser og værdier, på trods af at han er dobbelt så gammel som mig.

Mr. Picture Perfect blev den mest upopulære

Jeg havde ikke “forbudte tanker” om Mr. Picture Perfect, for jeg havde allerede en kæreste da jeg mødte ham – og loyalitet er noget jeg går meget ind for. Vi begyndte at få et rigtig godt venskab op at køre – men alt imens vi blev bedre venner, blev mit forhold værre og værre. Det endte med at min kæreste og jeg gik fra hinanden, hvilket tog rigtig hårdt på mig. En der dog virkelig var der for mig, var Mr. Picture Perfect. Han trøstede mig altid, og var oprigtigt ked af det på mine vegne.

Tiden gik dog. Jeg begyndte at se Mr. Picture Perfect i et andet lys, og jeg kunne mærke at han gjorde det samme med mig. Vi blev meget glade for hinanden, og begyndte at være intime sammen. Alt imens mine følelser for Mr. Picture Perfect blev stærkere, begyndte min ekskæreste at spøge igen. Vi begyndte at kysse, og jeg valgte at være ærlig overfor Mr. Picture Perfect. Alt imens han kun ønskede at jeg blev lykkelig, fandt min ekskæreste ud af det med Mr. Picture Perfect – og han var rasende og enormt såret.

For første gang oplevede jeg, at Mr. Picture Perfect blev virkelig hadet.

Min ekskæreste mente at ALT var Mr. Picture Perfects skyld. Han syntes selvfølgelig også at jeg havde dummet mig helt vildt og havde spillet på to heste, men den som fik den primære skyld var ikke mig. Dog vidste jeg at Mr. Picture Perfect absolut intet havde gjort – han havde aldrig haft dårlige intentioner om at “stjæle” mig fra nogen, og han ønskede mig oprigtigt det bedste.

Jeg endte faktisk med at ville tilbage til min ekskæreste – som måske gættet var Mr. Tough Love – men han endte med at ødelægge mine sidste følelser fuldstændigt. Dén historie kan du dog få en anden gang. 

Mr. Tough Love og jeg har derfor som I nok kan fornemme, været virkeligt meget igennem sammen.

Alt dette foregik over mange måneder, og vi har mange historier og episoder bag os. Men Mr. Tough Love er stadig i mit liv – vi er ikke kærester, men vi har det rigtig godt sammen… på den ene og anden måde 😉
Jeg er nok blevet lidt bange for det med at binde mig, men gudskelov er Mr. Picture Perfect alt det, han virkede til at være fra starten af. En enormt tålmodig, omsorgsfuld og forstående mand.

Detaljerne omkring det vi har været igennem, og hvorfor vi egentligt ikke er kærester, lover jeg at du nok skal få flere indlæg om! 
Har du selv oplevet forvirrende kærlighed, eller er du måske ligeså bange for at binde dig som mig? 

Jeg håber at du kunne lide mit fjerde indlæg, og at du har fået en god præsentation af Mr. Picture Perfect. Skulle du endnu have nogle spørgsmål som du ikke har fået besvaret, eller har du en sød eller konstruktiv kommentar, er du altid velkommen til at skrive i kommentarfeltet nedenunder, eller sende en mail til: mm@missgrey.dk
Husk at følge mig på instagram: missmilfdk 

Se Også