Missgrey.dk

udgivet:

Mr. Teddy fortæller, hvad der gør en kvinde seksuelt god

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære Læsere!

Velkommen til endnu en temasøndag, som denne søndag kommer til at have mændenes syn på et emne. Denne søndag udtaler Mr. Teddy sig om præcis, hvad der gør en kvinde god i sengen. Gør klar til at finde læsebrillerne frem!

LÆS OGSÅ: Sådan giver du ham kraftigere orgasmer

Mr. Teddy’s syn på sagen – sådan er man seksuelt god

“Man kan ikke påpege præcist, hvad det er der gør en kvinde god i sengen. Der kan være forskellige faktorer, som spiller ind og gør det hele mere fantastisk.”

“For mig handler det ikke så meget om, hvor god hun eksempelvis er til at give blowjob og handjob – der ligger så meget mere i det end bare det. Man kan sagtens hive en med hjem, som river bukserne af dig, og giver dig det bedste blæs, du nogensinde har fået. Men når man så går rigtigt i gang, laver hun bare søstjernen.”

“For mig er der meget mere forbundet med et godt knald end bare teknikker”

“Det er ligeså meget kemien og lysten til hinanden, der spiller ind. Nogle af de bedste knald med Miss Vanilla, er når vi virkelig har haft lyst til hinanden. Især sex som er afslappet, og der er plads til, at man kan fjolle rundt og bolle i svigermors seng eller i køkkenet. Det er noget af det bedste.”

“Det handler virkelig ikke om, hvorvidt hun har en formstøbt fisse efter din diller, eller en timeglasfigur – eller om hun går rundt med en klam Kim Kardashian røv. Altså for mig, handler det som sådan slet ikke om hende, når det kommer til udseendet. Når alt det så er sagt, spiller udseendet jo nok stadig en rolle for at finde lysten. Og der handler det stadig ikke om, at hun skal ligne en pornostjerne, men hvad du finder tiltalende.”

“Det der gør en kvinde god i sengen er, at manden skal forstå, hvad det er, han gerne vil have. Det er jo egentlig også ret svært at definere hvad god sex er – der findes mange forskellige former for god sex.”

“Så alt i alt, kære kvinde, og kære mand, hvis du læser med – fra én liderbuks til en anden – vær dig selv og find en skøn mand eller kvinde som du finder tiltalende og har seksuel kemi med.” – Mange hilsner fra Mr. Teddy

God sex

Husk, I altid er velkomne til at efterlade en kommentar nedenunder eller skrive en privat mail på: mv@missgrey.dk

LÆS OGSÅ: Giv ham verdens bedste handjob

Kan du heller ikke få nok af Missgrey? Så skynd dig ind og like vores facebook eller find os på Instagram som @missgreydk for altid at være opdateret med de nyeste indlæg på missgrey!

Much Love

Miss Vanilla

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også