Missgrey Pigerne - størrelsen eller gørelsen

udgivet:

Mr. Grey og jeg bruger App’en iPassion til at pifte parforholdet op!

Kæreste læsere!

Som I, i mit sidste indlæg erfarede, har parforholdet til Mr. Grey ramt hverdagen. Mest chokerende blev det for Mr. Grey, da han jo i et desperat forsøg, endte med at slå op, da han ingen anden udvej så, for at slippe for den kedelige følelse. Nyforelskelsen var forsvundet, og han følte ikke længere længsel efter at bruge tid på os.

I mit ynkelige tilfælde, kunne man vælge at give op, og forlade forholdet, og selvfølgelig ”bare” finde en ny. Det er jo sådan man gør i dagens Danmark, og det kan vi ikke komme udenom. Apps som Tinder, Happn’ og Dating.dk gør det nemt for singler, at finde rundt på kødmarkedet. Men hvorfor give op med det samme? Hvorfor ikke bare for en gangs skyld, prøve at finde gnisten igen. Der var en grund til netop vi, faldt for hinanden.

Hvad er iPassion?


iPassion

iPassion er en gratis App udviklet til de nyforelskede, til de kedelige og til de par, der bare har brug for, at parforholdet atter igen bliver hedt og lækkert, som det engang var. Selve app’en er udviklet af en ung iværksætter fra Aarhus, der havde i sinde at udvikle en ny og sjov par-app:

“Jeg ønskede at skabe et spil, hvor det ville være sjovt og underholdende for folk at forbedre deres sexliv ved at anspore til samtaler om deres seksuelle præferencer og fantasier gennem leg”, forklarer J. Martin Møller. “Ifølge vores testere og første spillere så er det lykkedes os at gøre netop dét med iPassion”.

Under spillet kan spillerne også chatte sammen i selve Appen. For at beskytte privatlivet anvendes en PIN-kode, hvilket betyder, at brugere skal lave deres egen PIN-kode til åbning af appen, når den har været lukket.

”Idéen udsprang af mit eget forhold, hvor det af flere omgange er gået op for min kæreste og mig, at vi – på trods af at have været sammen i 7 år – stadig kan lære mange sjove ting om hinanden, når man bliver spurgt om nogle af de emner, der tages op i appen. Mange af vores testere har sagt det samme”, fortæller manden bag appen, J. Martin Møller.

iPassion giver spillerne en unik mulighed for at lære deres partner bedre at kende gennem spil og leg. Flere end 14.000 danskere har allerede prøvet Appen, da den var i betatest sidste år.

Sådan fungerer iPassion

App’en hjælper par med at finde frem til hinandens seksuelle præferencer på en sjov og spændende måde, ved at stille hinanden intime spørgsmål, som man hver skal svare på. Spillere kan vinde runder ved ganske enkelt at vide mere om deres partner, end partneren ved om dem.
Når man som spiller vinder en runde, får man lov til at vælge en “fræk præmie”, som partneren skal give (f.eks. rygmassage, oliemassage, en nat på et hotelværelse osv.) – eller man kan vælge at lave sin egen sjove præmie.


Har iPassion virkelig hjulpet Mr. Grey og jeg?

I forhold til Apps, der skulle kunne hjælpe ens parforhold med at blive mere spændende, har jeg selvfølgelig været lidt mistroisk. Det er en App for guds skyld, ikke en psykolog, der direkte står og fortæller dig, hvad I kan gøre for at få det bedre.

App’en har dog været en kæmpe hjælp, når det kommer til det intime. Der er flere berøringer, og mere plads til kommunikation, for sjovt nok, har vi ikke lært alt om hinanden endnu. Dog vil jeg også sige, at App’en ikke kan hjælpe, når der er tale om et større problem. MEN app’en er god, når for eksempel nyforelskelsen falder, og hverdagen lige pludselig rammer. Det er nemlig lige præcis der, at man begynder at hive sig i håret over, at rusen og alle de spændende oplevelser, lige pludselig bliver mindre. Her kan app’en være med til at genskabe rusen og de spændende oplevelser, og endnu engang få gang i glæden ved hinanden.

Jeg vil anbefale app’en til alle jer der er i enten et nyt parforhold, et gammelt eller sågar jer, der lige har ramt hverdagens mur, og pludselig higer efter spændingen.

App’en kan downloades på App store og Google play, og hvis I endelig får downloadet app’en og prøvet den af, skal I være velkomne til at skrive hvad I synes om App’en, og om den eventuelt har startet noget nyt i jeres forhold.

Har I spørgsmål eller lidt mere private kommentare, skal I være velkomne til at maile mig privat på: Mq@Missgrey.dk, og min instagram finder i her!

Xoxo

– Miss Quinn <3

Dette er et sponsoreret indlæg

Se Også