Missgrey Pigerne - størrelsen eller gørelsen

udgivet:

Når parforholdet går fra nyforelsket til hverdagen

Kæreste læsere!

Der er ingen ord for en situation som denne.

Man er så sikker, når følelsen af ægte kærlighed rammer en. Det er ikke til at beskrive følelsen, men man er bare ethundrede procent sikker på det. Samtidig, er det heller ikke til at beskrive følelsen, når verden af følelser rammer en med fuld styrke fra oven, bare for at meddele, at hverdagen altså har ramt.

Den ubeskrivelige følelse ramte mig i går aftes, da Mr. Grey måtte meddele, at forelskelsen altså var forsvundet, og han ikke længere kunne se os sammen.

missgreyquinn

Når hverdagen rammer

I to år har Mr. Grey og jeg kendt hinanden. I to år har vi delt livet med hinanden, og som det seneste, er vi også flyttet sammen, og har samlet to liv i et hus.

Det har selvfølgelig ikke altid været lige nemt, og en del skænderier/diskussioner, er det også blevet til. Med en dominant mand som Mr. Grey, kunne det jo næsten ikke undgås.

Vi har svævet på nyforelskelsens sky, og oplevet hvad en rigtig forelskelse er. Men det uundgåelige er sket – hverdagen har ramt os. Vi er nået ud af tunnelen, og har ramt muren. Det er her kampen om kærligheden begynder, og hvor man virkelig indser, om man er ”in for the whole thing” eller bare er der for det sjove.

Det er svært at diktere en andens følelser, og få personen til at føle, nøjagtig som du føler. Det er ikke altid det er gengældt, og det er ikke altid, at partneren er i stand til at ændre på det. Mr. Grey brugte en time på at fortælle mig, at han ikke havde lyst til løsninger. Han havde ikke lyst til mig, og værst af alt, var han ikke længere forelsket. To timer senere, ændrede han dog mening, og var sikker på, at han havde taget en forhastet beslutning, og at kærligheden på en eller anden måde skulle genfindes. Men hvordan man lige gør det, er mig stadig uvidst.

missgreyquinn1

Hvad så nu?

I går aftes da al støvet havde lagt sig, gik jeg i seng med en klump i maven, og lagde mig ved siden af den mand, der få timer forinden, havde mit hjerte i sin hule hånd. Det hele føltes som et mareridt, og min eksistens føltes så meningsløst. For det er livet – det er meningsløst uden den person, jeg troede jeg skulle dele resten af mit liv med.

Jeg trak vejret dybt, talte til 10, og fik spurgt Mr. Grey ”Hvad så nu?” Hvordan kommer vi videre herfra, og hvad er planen. Mr. Grey vil genfinde gnisten i vores forhold, men hvordan gør man lige det? Tager man på flere dates? Eller skal man i virkeligheden bare tage den dybe snak, indtil vi når til enighed om et brud eller om en kamp der skal kæmpes?

Jeg ved det ærlig talt ikke. Jeg er ødelagt, knust og ked af, at dette er resultatet efter en del skænderier. Der er måske 10? Og skal de 10 dårlige ting, virkelig opveje for de 10.000 gode ting vi har oplevet.

En kærlighed som vores, finder man meget sjældent. Det er et forhold hvor begge parter viser gensidig respekt, og hvor kærligheden er varm. Vi kan være os selv, og vi kender hinanden så godt, at det næste skridt aldrig er et suprise. Hvordan genfinder vi håbet og den lykkelige kærlighed? Jeg ved det ikke. Vi må tage en dag af gangen, og I vil selvfølgelig det næste stykke tid, få et indblik i vores hverdag. I kan følge mig her eller på instagram (missquinndk).

Og skulle en af jer ligge inde med gode råd eller have været igennem det samme, skal I være velkomne til at smide en kommentar i feltet nedenunder eller sende den på min private email.

MQ@Missgrey.dk

Xoxo

– Miss Quinn <3

Se Også