Kære læser,
Måske har du barn, eller måske ønsker du det en dag? Og er du en af dem, som bliver sammen med faren, så er det jo fantastisk! Men er du en af de mødre, der – som jeg – ender med at splitte med faren, så er dette indlæg måske en lille hjælp. For hvordan er det egentligt, når man skal date på ny, med et barn “i hånden”? Læs med, og se mit syn på det.

Enlig mor og datingDet bliver ikke det samme

Affind dig med tanken om, at dating ikke bliver det samme igen. Det har selvfølgelig stadig nogle af de samme elementer: I mødes på nogle dates, I lærer hinanden at kende, du får sommerfugle i maven, I har sex, og alt det der.
Men set bort fra det, er der ikke meget som er det samme.

1. Struktur

Struktur er bare din nye bedste ven. Afhængigt af, hvor ofte mini-you ser sin far, så skal hvert møde planlægges nøje. En sms kl. 18, lydende “må jeg hente dig kl. 22?” er der bare ikke noget, der hedder mere. Medmindre det tilfældigvis er i din friweekend. Det skal planlægges. Det går jo trods alt ikke, at dit nye crush møder din lille Terminator alt for tidligt. Det kunne både resultere i, at du intet crush har længere, og at din Terminator begynder at spørge efter personen.

2. I kan ikke ses så ofte

Som enemor må man lære at acceptere, at man ikke kan se sin nye kærlighed ligeså ofte, som man gerne vil. (Medmindre I selvfølgelig bor super tæt på hinanden, og han kan komme forbi når førnævnte Terminator sover).
Det kan personligt for mig være noget af det sværeste. For det første, så er det sværere at lære hinanden godt at kende, og for det andet, lægger det indimellem en dæmper på de spirende følelser. I hvert fald for mig.

3. Forbered dig på, at intet går som planlagt

Ting går sjældent som vi planlægger dem, og det må du også være forberedt på. Børn afbryder, vågner tilfældigvis midt i lagengymnastikken, eller husker gerne den éne gang du nævnte dit crush’ navn for din mor.
Jeg skulle engang have besøg om aftenen, en time efter mini-me’s sengetid. Han er altid meget præcis med sin sengetid, men lige præcis denne aften, var han meget frisk, og havde bestemt ikke travlt med hverken aftensmad, toiletbesøg, aftenbad eller at få børstet tænder. Det resulterede selvfølgelig i, at denne mand, som jeg kun havde set nogle gange, kom midt i kaosset; mini-me var i bad, men stormede ud og sagde hej, splitternøgen.
Han håndterede det heldigvis godt, men man må bare erkende, at nogle gange, kan ting bare ikke planlægges.

4. Du er mere kritisk

Når du er mor og skal finde en kommende kæreste, så er du bare mere kritisk. Er han mon god til børn? Har han tålmodighed? Gider han stå tidligere op end dig og underholde den lille, mens du sover videre? Er han et generelt kærligt og omsorgsfuldt menneske, med økonomien iorden, et stabilt arbejde, og er han villig til at flytte? So many questions!

5. Only dating er the way to go

Som enlig mor er du meget hjemme, og kan altså ikke bare gå i byen for en enkelt drink en tirsdag aften, kl. 21. For der sover den lille, så du sidder nok og ser Netflix og swiper dig igennem Tinder. Er du ung mor ligesom mig, laver du nok lektier, for det er lidt det eneste tidspunkt du har tid til det.
Online dating er bare så meget nemmere, når man er enlig. Når jeg har friweekend, er der så meget andet, jeg gerne vil gøre for mig selv, end at gå i byen fredag og lørdag, og håbe på at mr. Right tilfældigvis er i byen den aften. Man kan ligeså godt forberede sig på, at skulle fortælle bedstemor, at I mødtes over en app.

Sådan præsenterer du ham for mini-you

Har du endelig fundet din udkårne? Har I mødtes nok gange til at du er (rimeligt) sikker på, at han skal blive længere tid end et halvt år, og har han måske mødt det lille vidunders far? (Hvilket apropos for mig altid går rimeligt smooth. Akavet, men smooth.) Ja, så er det nok snart tid til, at han kan møde din lille Terminator!
Hjemme hos os har det altid gået ret nemt.

Mini-me bliver altid vildt fjollet, løber ind i væggen, og opfører sig generelt som om at han har en større hjerneskade.

Men det er meget sødt trods alt.
Alt efter om dit barn er meget udadvendt eller meget genert, så plejer de første møder altid at gå fint. Herhjemme plejer vi første gang ikke at lave noget vildt, men bare sidde og lege lidt, eller hvad min lille Husherre ønsker. Han er generelt meget udadvendt, så ofte vil han bare gerne lege helt vildt meget, og spørge om 100 forskellige ting.
Dette er så din chance som mor, for at observere!
Hvordan er de sammen? Virker dit barn glad og åben for personen, og er din nye forelskelse ligeså åben overfor dit barn? De små signaler er utroligt vigtige, så læg mærke til dem! Stol på din intuition, og på dit barns reaktioner. Du gider ikke spilde tid og energi på en mand, som faktisk viser sig slet ikke at kunne med dit barn. Det er alfa omega at de to connecter godt.

Når I er sammen, alle tre, skal man stadig være mor

Når du endelig har fundet din udkårne, sommerfuglene basker voldsomt rundt, og du mest af alt har lyst til at rive tøjet af ham når som helst og hvor som helst – ja, så kan du ikke!

Nu skal I rigtig være sammen, lave børnevenlige ting, og sidde tæt uden at røre for meget.

Det er helt vildt hårdt og frustrerende, men forsøg at bruge det til din fordel; når så endelig afkommet er lagt i seng, så har I rigtig fået bygget en spænding op!

Men husk jer selv og jeres spirende kærlighed; få barnet passet nogle dage, og tag lidt væk sammen. Eller nyd bare at ligge i sengen en hel weekend. Det er de små ting som tæller, og man nyder det på en helt ny måde!

Du skal generelt vænne dig til, at det er en helt ny måde at møde en kæreste på, og være sammen på. Men det er en gave i sidste ende, for så længe I husker hinanden og jeres kvalitetstid, så er det en fantastisk mulighed for at finde ud af om I fungerer i et familieliv sammen. Elsk hinanden, og elsk den lille!

Har du datet mens du var enlig? Jeg elsker at høre fra jer!
Skriv en kommentar, eller send mig en mail på: mm@missgrey.dk. Husk du kan følge mig og de andre piger på Instagram, under hhv. missgreydk og missmilfdk

XOXO Miss MILF

Enlig mor og datingDette indlæg indeholder Affiliatelinks 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here