Missgrey-Pigerne

udgivet:

Missgrey spørger: Hvad vil i læsere have mere af?

Kære Læsere!

Her på Missgrey ønsker vi kun at gøre det endnu bedre for jer læsere! Derfor spekulerer vi en smule på, hvad I læsere kunne tænke jer mere af her på Missgrey. I det næste stykke tid, kommer der til at ske nogle nye og spændende ting. Blandt andet imorgen introducerer vi det første indlæg i en ny søndagsserie – nemlig Tinder Moments!

LÆS OGSÅ: Miss Fox har fundet 4 typer mænd på Tinder

Så følg med, når jeg Miss Vanilla, hver søndag udgiver et lille indlæg klask fuldt med grinagtige Tinder moments og fails. Er du på Tinder, og har du oplevet nogle grineren samtaler, eller falder du bare over noget på din insta-feed, så ville jeg elske at modtage dette på mv@missgrey.dk, i en kommentar nedenunder eller i en besked på Missgrey’s facebookside – som du finder lige her!

Hvad kunne I tænke jer mere af?

For så lover vi jer, at I nok skal få det! Kryds af nedenfor, hvad I kunne tænke jer mere af her på Missgrey. Det er fuldt ud anonymt, men vi sætter pris på hver en stemme!

[yop_poll id=”-2″ tr_id=”[yop_poll id=”1″]”]

Vil du have meget mere Missgrey?

Så er det mega nemt! Hver dag optarer vi vores facebookside med de nyeste indlæg, så smut ind og tryk synes godt om, så er du automatisk opdateret med de nyeste indlæg fra Missgrey.

Er du (ligesom mange af os andre) ret bidt af det der Instagram? Så er vi også der! Du kan både følge vores officielle fællesside og vores private instagram kontoer.

Missgreydk

(For de sjoveste billeder, gifs og daglige opdateringer)

 

Missfelicitydk

(For opdateringer om Miss Felicity’s egne indlæg)

Missquinndk

(For daglige billeder med indblik i Miss Quinns private liv)

Håber I alle har en super dag derude! Og tak fordi I gad deltage i afstemningen. Husk at følge med imorgen søndag, når det første Tinder Moments indlæg kommer op!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også