MØD BLOGGEREN ‘MISS VANILLA’

Velkommen til Miss Grey! Jeg hedder selvfølgelig ikke Vanilla i virkeligheden, men bruger det som et dæknavn for at holde min anonymitet. Jeg er en af de faste bloggere som vil dele vores sexliv og de frække detaljer med jer, samt komme med gode råd og erfaringer. Jeg er i et fast forhold med M. I øjeblikket bor vi i teorien sammen i en del af hans forældres hus, men er så småt begyndt at tænke i andre baner. Vores forhold er rimelig nyt, lidt over to måneder. Lige nu arbejder jeg og kan gøre hvad jeg vil, indtil august hvor jeg påtænker at starte en ny uddannelse.

HVAD KAN DU FORVENTE AF INDLÆG FRA ‘MISS VANILLA’

Noget af det jeg vil komme ind på i mine indlæg vil typisk handle om hvordan man får sneget sex ind i en super travl hverdag, når man har et kæmpe sexdrive som jeg og hvordan man holder sexen i sit forhold spændende og nytænkende. Jeg vil også blogge om hvordan ens eget forhold til ens krop, kan være med til at ødelægge ens sex liv eller gøre det den grad sværere. Til slut vil jeg til tider også blogge om egne erfaringer fra den lidt mere eksperimenterende del af sex, både i forhold til SM, bondage, japansk bondage og diverse sexlegetøj.
KH
‘VANILLA’

Miss Vanilla - sexblogger

Dette indlæg har 5 kommentarer

Skriv et svar