Miss Singlelicious

udgivet:

Miss Singlelicious: En personlig fortælling – “Det perfekte blowjob”

Det er nok en titel I har set før, og et emne I ligeledes har læst utallige artikler om – hvordan du giver det perfekte blowjob.

Og jovist, jeg kunne skam også skrive en artikel om netop dette emne, men hvordan man giver en mand det perfekte blowjob, er ikke det denne blog skal handle om.

Faktisk vil jeg snakke om lige netop det omvendte;

Hvordan en fyr har givet mig det perfekte blowjob.

LÆS OGSÅ: Vi byder velkommen til “Miss Singlelicious” på Missgrey.dk

Kan en kvinde nyde at give et blowjob?

Det jeg hører mest, når man snakker om kvinder og blowjob, er kommentaren: Kan en kvinde nyde et blowjob?

Gør hun det ikke kun for mandens skyld?

  • Og ja det kan hun da
  • Og nej det kan jeg da love jer for, at hun ikke gør

… eller …jeg gør i hvert fald ikke!

Jeg elsker at give blowjobs og nyder det i fulde drag. Jeg kan nærmest få abstinenser, hvis der går for længe imellem jeg får lov til at give et godt, langt, vådt og lækkert blowjob. Et af dem, hvor jeg bare kan få lov til at nyde og lege med pikken, som jeg har lyst til.

Min mund løber nærmest i vand bare ved at skrive om det og tænke på det.

Hvad nyder jeg så ved et blowjob?

Jeg nyder at se fyren pakke den indbydende pik ud, se og mærke den vokse i hænderne og munden. Synet af pikken, når den ligger helt stiv op ad hans mave. Smagen af pikken, mærke den bløde hud på glansen, roden og bollerne mod mine hænder, kinder og læber.

Jeg nyder at høre hans nydelse ved det jeg gør, enten med små støn eller bare hans vejrtrækning. Mærke hvordan pikken spænder op, og bliver mere hård, hver gang jeg gør noget med enten læberne eller tungen, der rammer ekstra godt. Pikken er bare fantastisk.

Perfekte blowjob

Mit perfekte blowjob

Tilbage til det jeg startede indlægget med. Nu skal jeg fortælle jer om mit perfekte blowjob.

Jeg har en b-ven, lad os kalde ham dommeren. Dommeren er den vildeste fyr at give blowjobs på.

Hver gang jeg gør det, sker der noget magisk med min mund og hans pik. Jeg kan simpelthen ikke få nok og jeg kunne blive ved for evigt. Jeg bliver nærmest helt trist, når han endelig kommer. Især hvis der ikke er tid til at han kan få et til. Dommerens pik er så fantastisk at sutte, og når han efterfølgende spørger: “Hvad var det du gjorde der med tungen?”, ja, så aner jeg det faktisk ikke. For jeg er i en helt anden verden imens.

Dommerens pik

Dommerens pik er lidt over gennemsnittet i længden og almindelig i omkreds. Den er ikke snorlige. Den buer en lille smule ind mod navlen, når den ligger op ad hans mave. Hvilket jeg tror, er helt fantastisk ved sex, da det vil gøre, at han vil ramme med pikhovedet direkte op mod mit G-punkt, og dermed give mig de vildeste orgasmer.

Grunden til jeg siger “tror”, er faktisk fordi, selvom vi har været b-venner længe, så har vi aldrig dyrket andet end oralsex og leg. Vi har ikke haft fisse-pik kontakt (endnu). Jeg er begyndt at håbe vi når dertil på et tidspunkt, for så fantastisk som legen er, så må sexen blive ubeskrivelig.

Fodboldspiller og hårde muskler

Dommeren er fodboldspiller, og vi ved alle, hvordan hans lår og røv så ser ud. Ligeledes har han en lækker flad, trænet mave, hvor pikken kan ligge så fint på.

Faktisk gør det nogen gange lidt ondt i hovedet, når jeg sutter hans pik, fordi maven er så hård at ramme imod 😀

Jeg kan godt lide at lade hænderne glide ned ad hans mave med neglene, så jeg lige har let fat i huden. Eller op og ned ad hans lår, både forlår og baglår. Jeg glemmer altid at tage fat i hans lækre baller, og klemme dem lidt, det jeg må huske næste gang, for han har den lækreste fodbold-røv – fyldig og spændstig.

Dommerens pik smager fantastisk. Jeg glæder mig altid til at tage pikken i munden, og min mund løber altid i vand fordi jeg bare vil have mere af den. Det at mærke hans pik dunke og vokse i munden på mig når jeg går i gang, det er lækkert. Hans pik passer perfekt i min mund, og jeg elsker at tage den hele vejen ned til roden.

Hans lyserøde pikhoved, som i løbet af blowjobbet begynder at glinse af hans presperm fordi han er så tændt, er et skønt syn for mine liderlige øjne.

Hans respons

Hans respons på mit blowjob er med til at gøre det til en perfekt oplevelse. Hans lyde, tilkendegivelse, ros, anerkendelse, beundring, opmuntring, støn og vejrtrækning er så overvældende, og det er med til at jeg bare får lyst til mere, mere, mere. Man kan høre hans lyde ikke er kunstige eller påtvungen på nogen som helst måde.

Husk bollerne

Dommeren elsker når jeg sutter og slikker hans boller, hvilket er rigtig dejligt, for det er noget, jeg nyder utrolig meget selv, når jeg kan få lov til at lege med dem på en fyr. Slikke et par glatte boller, tage dem i munden enkeltvis og samlet, sutte dem let – det er virkelig lækkert. Jeg kan slet ikke få nok af at sutte netop hans pik, da den og min mund bare har en connection.

Så har han også en lækker sperm. Ja, jeg ved godt nogle vil synes det er et stort ord at bruge om sperm, men det har han altså. Den smager godt og jeg elsker når han spermer i munden af mig. Derefter at få lov til at slikke hans pik ren og bare få det hele med, indtil den er færdig med at dunke og helt ren for sperm.

Super dejlig afslutning

At sutte pik på dommeren er det perfekte blowjob for mig.

Jeg elsker generelt at give blowjobs, men at sutte pik på ham er bare lige klassen over, og i kategori med “helt fantastisk”.

Har I oplevet det perfekte blowjob ? – Ellers håber jeg I får fornøjelsen af det på et tidspunkt, det er ubeskriveligt!

God fornøjelse 😉

De frækkeste hilsner

Miss Singlelicious

Se Også