Miss Singlelicious

udgivet:

Miss Singlelicious: Debatten om størrelsen eller gørelsen?

Det evige spørgsmål, som vi kvinder altid bliver stillet, og som vi sikkert aldrig bliver enige om.

Vi kender alle klichesætninger som:

– Det er ikke størrelsen men gørelsen!

– Det er ikke gørelsen men størrelsen!

– Betyder størrelsen noget?

– Så længe han kan finde ud af at bruge den, er størrelsen lige meget!

Men hvad vægter vi så egentligt højest? Det er den evige diskussion, og en diskussion, jeg ofte har med både mine venner og veninder.

Fordele og ulemper

Jeg vil mene der er både fordele og ulemper ved begge dele. Men lad os kigge på de fordele, der er medvirkende til at kvinder siger det ene frem for det andet.

Størrelsen:

Selvfølgelig er det størrelsen, der har betydning. Kvinder vil have en stor pik de kan mærke trænge op i sig. Mærke de bliver fyldt ud, og bare blive kneppet af denne her store pik. For visse kvinder, er en stor pik synonym for en rigtig mand. 

Gørelsen:

Så er der dem på modsatte side, der siger; selvfølgelig er det gørelsen, der har betydning. Kvinder vil have en mand, der kan finde ud af at bruge sin pik, så er det lige meget, hvor stor eller lille den er. Det vigtigste er, at han har en levende pik, og ved, hvad han skal gøre med den for at tilfredsstille kvinden. For visse kvinder er en mand, der er god i sengen ved at bruge sin pik et synonym for en rigtig mand.

Størrelsen eller gørelsen: Her kommer mit bud

Når man som jeg kun har sex med sexpartnere, og derfor ikke har følelser blandet ind i sexen, så er pikken en vigtig del, da den er en af storspillerne i spillet.

Jeg mener derimod, at har man følelserne med i spillet, og møder en fyr, som man ser en fremtid med, så er pikkens størrelse underordnet. Der vil man nyde hele ham, og gennem den kemi man har, skabe en gørelse i sexen der tilfredsstiller kvinden, ligegyldigt om pikken er lille, mellem eller stor.

Hvad jeg vælger…

Som jeg skrev oppe over, mener jeg, der er fordele og ulemper ved begge dele og derfor vil jeg gerne ligge lige midt i mellem. Ikke fordi jeg ikke vil tage stilling, men fordi det er det, der tilfredsstiller mig bedst.

Jeg synes bestemt der er ulemper ved at pikken er (for) stor. Ved en rigtig stor pik kan jeg ikke sutte den til roden, som jeg ellers elsker, det kan gøre ondt at ride eller andre stillinger fordi den store pik kommer for dybt op. Det kan også gøre ondt at have hård sex, hvor han banker pikken op. Analsex kan også være en mere udfordrende omgang med en rigtig stor pik.

Ligeledes synes jeg også det er træls hvis jeg slet ikke kan mærke pikken, så selvfølgelig må den gerne være mere end 4 cm lang. Og derfor kan jeg faktisk bedst lide en pik omkring gennemsnittet. Den kan man håndtere i alle huller og på alle leder og kanter 😉

Jeg mener ikke størrelsen kan gøre det alene, hverken en stor pik eller en gennemsnittelig pik, og derfor mener jeg også at gørelsen har noget at sige.

Hvis jeg ikke kan mærke pikken, vil jeg bare aldrig blive tilfreds. Men en stor død kødklump er bare heller ikke det der giver mig orgasmerne. Han skal i fællesskab med mig, kunne finde ud af at bruge den. Vi skal kunne finde rytmen, og smelte sammen som en enhed i sexen. Ellers er det ikke en fuldkommen oplevelse. Og en levende pik kan give de mest fantastiske orgasmer.

Hvilken størrelse foretrækker du?

XOXO

Miss Singlelicious

Se Også