Sport i 2'eren

udgivet:

Miss Grey Læserhistorier: Er du heller ikke vild med sport i 2’eren?

Kære Læsere

Indimellem modtager jeg sjove historier fra læserne og det skal der lyde et stort tak for. Det er super fedt at se engagementet i Miss Grey. Denne gang kan du læse tredje læserhistorie fra en læser, som kalder sig Pockets. I dette indlæg, handler det om sport i 2’eren og grænser. Læs to andre indlæg fra Pockets lige her og her. Har du selv en sjov bekendelse, så send den ind til mig på min mail: kontakt@missgrey.dk. 

KH Miss Grey Redaktøren

Miss Grey læsernes bekendelser

Jeg har aldrig rigtig kunne se idéen i analsex. Jeg har altid synes, at det var det forkerte hul, der bliver brugt til noget helt andet, som er meget usexet. Analsex er noget, jeg ikke har haft behov for at prøve. Jeg har aldrig udelukket at det nogensinde ville ske, for jeg kender mig selv – jeg er meget glad for sex og jeg kan godt lide at prøve nye ting.

Jeg fandt så sammen med den her fyr, som meget gerne ville tage mig i ”2’eren”. Jeg sagde til ham, at det ikke var udelukket, men det var ikke noget, han lige fik lov til i den nærmeste fremtid. Det respekterede han pænt.

Nu er der gået nogle måneder og jeg er rigtig tryg ved fyren. Jeg er ved at være klar til at overskride min grænse og prøve analsex. Han er begyndt stille og roligt at varme mig op til det. En dag da jeg var rigtig fuld, sneg han en finger op i røven på mig. Det var den mærkeligste følelse, men jeg var vild med det. Tanken om at han har en finger oppe i røven på mig, var bare for mærkelig til at jeg kunne klare det, så jeg måtte tage hans hånd væk. Siden da, har han mange gange haft en finger i røven på mig, det føles godt og mærkeligt på samme tid. Det der holder mig tilbage fra at lade ham tage mig i røven, er tanken om, hvad der ellers er deroppe… tænk nu hvis hans pik bliver beskidt, det ville da være pinligt.

Forleden dag skete det så. Jeg var utrolig øm i vagina pga. vild sex tidligere på dagen, så min fyr forslog, da vi skulle have sex igen, at han kunne prøve at tage mig i røven. Jeg kunne selvfølgelig bare sige stop undervejs.

Allright, det skulle jo prøves, så frem kom glidecremen. Det var vildt underligt, men samtidig rigtig godt. Det varede desværre ikke lang tid før at det begyndte at gøre lidt ondt, så måtte til sidst bede ham om at stoppe. Det var en god oplevelse og det skal helt sikkert prøves igen snart. Så kast jer ud i det!

Miss Grey Vibes, Pockets

Se Også