Uno og oralsex

udgivet:

Miss Grey Læserhistorier: Uno og oralsex

Kære Læsere

Jeg har modtaget en sjov historie fra en læser, som har valgt at kalde sig selv for “Pockets”. Læs her, hvorfor hun mener, du med god grund kan tage konkurrenceniveauet til et højere level i parforholdet og hvorfor, du kan bruge både Uno og oralsex. Har du også en sjov bekendelse, så send den ind til mig på min mail: kontakt@missgrey.dk.

KH Miss Grey Redaktøren

Miss Grey læsernes bekendelser

Min fyr og jeg elsker at sidde og spille spil om aftenen. Da vi en fredag aften spillede Uno, fik han den geniale idé at gøre det hele lidt mere spændende. Han gik straks i gang med at tegne to stiger på et stykke papir, for hvert spil man vandt, fik man lov til at kravle et skridt op af stigen. Den der først kom hele vejen op, vandt det hele og ikke nok med det, spillede vi om at modtage oralsex.

Jeg er et kæmpe konkurrencemenneske i forvejen og præmien gjorde bare, at det var endnu vigtigere for mig at vinde. Følelsen i min krop, var nærmest ubeskrivelig, jeg sad og rystede i bare spænding. Det kørte rigtig godt for mig og jeg var tæt på mål. Tanken om, hvad der skulle ske, hvis jeg vandt, gjorde mig vildt opstemt. Spillene blev så intense, at det næsten var uudholdeligt.

Pludselig vendte spillet og han vandt mange runder i træk, jeg blev vildt frustreret, for jeg var ét spil fra at vinde det hele, og selvfølgelig var det da mig, der skulle vinde den skønne præmie. Til sidst vendte mit held igen og jeg vandt det sidste spil der gjorde, at jeg skulle modtage. Det var fantastisk at vide, at der nu skulle til at ske noget vidunderligt.

Under de intense spil, havde der opbygget sig en voldsom lidenskab mellem min fyr og jeg. At vide at man spillede om oralsex, havde gjort mig så opstemt og klar. Han gik hen til mig og kyssede mig heftigt, han lagde mig på sengen og tog så mine bukser af mig.

Det var nok var det bedste oralsex jeg nogensinde havde fået, med de mest intense orgasmer. Så hvis du kan lide at spille med kæresten, så kan det klart anbefales at spice det lidt op og spille om fx oralsex.

Miss Grey vibes, Pockets

Se Også