Miss Grey Pigerne

udgivet:

Miss Grey Læserhistorier: Har du publikum på, når du dyrker sex?

Kære Læsere

Jeg har modtaget endnu en sjov historie fra en læser, som har valgt at kalde sig selv for “Pockets”. Læs her, hvordan hun er kommet ud i en mindre pinlighed. Du kan også læse hendes første læserhistorie lige her, hvis du er blevet nysgerrig. Har du også en sjov bekendelse, så send den ind til mig på min mail: kontakt@missgrey.dk. 

KH Miss Grey Redaktøren

Miss Grey læsernes bekendelser

Kender I det, når man bare er så opsat på, at det er nu man skal have sex, så man glemmer alt andet? Det skete i hvert fald for mig, her forleden dag. Jeg havde været sammen med min fyr i offentligheden hele dagen. Vi er parret, der bare ikke kan holde fingrene fra hinanden, og da vi en hel dag har måtte beherske os og vi så endelig kom hjem i min lejlighed, velvidende at vi skulle til at ud af døren igen, måtte vi altså lige tage en quickie, for nu kunne vi altså ikke holde fingrene fra hinanden længere. Det hele skulle gå ret hurtigt, så af røg tøjet og op i sengen med os og så i gang.

Jeg bor på en meget smal vej, så der er ikke langt over til genboen, derfor har jeg nærmest altid mine gardiner trukket for, men i vores hast, var der ikke lige nogen af os der havde tænkt over, at man fra genboen kunne se direkte ind i min seng. Det var først da vi var færdige, at jeg opdagede min genbo stå i hans åbne vindue, med front lige mod min lejlighed. Åh nej, han har så meget set os! Ikke nok med det, så opdager jeg også, at han ikke er alene. Fire gutter skiftes til at gå hen til vinduet og se ud, vi er så BUSTED, og så lige på en drengeaften. Jeg må da indrømme at jeg synes det var ret akavet, men heldigvis er jeg blevet pinligt berørt så mange gange, at der skal ret meget til at gøre mig vildt flov, så jeg håber da bare at de har nydt showet og har fået en sjov historie at fortælle. Nu kan jeg i hvert fald kun grine af det og så i fremtiden, vil jeg huske at trække gardinerne for.

Miss Grey vibes, Pockets

Se Også